Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

sarıgerme hoşumuza gitti canım ora olmazsa side ya da kemer olcak heralde

ben ilke dışına gitmeyi düşünüyorum benimkini sömürücem bu kadar sene bekletmenin acısını çıkarıcam ondankaydirigubbakcemile3

oooo o daha iyiymiş canım güya bizde öyle planlamıştık ama olmadı acısını çıkar o zamanzemuszemus
ben ilke dışına gitmeyi düşünüyorum benimkini sömürücem bu kadar sene bekletmenin acısını çıkarıcam ondankaydirigubbakcemile3

biz laraya gittik canım peki sizin düğün planları var mı yakın zamanda

bizde ne zamndır bekliyoz anacım çağırıyorlar gidiyoz form dolduruyoz ondan sonra ne ses ne seda umarım senin işin olur:kedi:

hehehe ben burdayım ama iyidir tatlım evde pinekliyorum sen napıyosun yazıldın mı kursa?

evet yazıldım canım

bugun 3 günlük çalışan olacaktım ya içim şöle arada bi cız cız ediyo ama yapacak bişey yok artık
söz verdiler sertifikanı alınca gel başlatcaz diye bakalım sayılı gün geçer inş.. tez zamanda

bide dün bişey daha duydum şimdi bu işte maaş 680 filan ama lisans mezunlarına 780 800 gibi bi fark ödüyolarmış nihayet diplomam işe yarayacak inş... :kedi:

iyiymiş canım bak üzülmen için sebep kalmadı kesin başlarsın ozaman maaşta iyiymiş yoluna giriyo işte her şey sonra da hayırlısıyla koca adaylarını konuşuruz:jeyyar:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu süper bir habermiş yahuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…