istediklerine göre almak zorundalarki o kadarda adi değilerdir heralde
insanı kuşkucu yapıyorlar zorla yasenağlama
aynen öyle neyse ya üzülmenin bi anlamı yok bişeyler yaşandı bitti işte kaybedilen bişey yokki evde oturuyodum hala devam ediyorum bende abarttım haa sanki işten kovdular benide tobe tobe hayırlısı olacaksa olur kursta iki üç arkadaşım olur inş.. değişik insanlar görmeyi çok istiyorum aynı yüzlerden bıktım artık
pollyanna olduk iyicene her işten iyi birşey çıkarmaya çalışıyoruz allah sonumuzu hayır etsin
Tabi canım hakkıda hayırlısı olsunnn belki kursa gideceksin daha iyi bir iş teklifi gelecekk . baksanaa herşey tamam dendi bir anda sertifika bahane olduu ..belkide bunda bir hayır varr... ben buna cok inanıyorumm.. yada dedigim gibi yıldızımız düşükk( bu arada inan kursa gitmek kafa dagıtıyorr...benim kursum 1 ay sürdü ama sizden iyi olmasın cok iyi 4 kız arkadaş edindim ..şimdi her hafta toplanıyoruzz buluşuyoruzz.. en azından buluştugumuz gün kafamı dagıtıyorumm..
pollyanna olduk iyicene her işten iyi birşey çıkarmaya çalışıyoruz allah sonumuzu hayır etsin
Çok haklısın tatlımm iyce polyanna oldukkk...:1no2: .benim ciddiyim iş konusunda güvenim cok sarsıldıı..benimde 2 ay önce kabul edildigimi sandıgım bir iş vardıı sonra ne ses cıktı ne bişee.. adamlar olumsuz dahi cevap yollamaya tenezzül etmediler.. Şİmdi benim yerime başka biri işe başlamıştırr..:çok üzgünüm:
haklısında ilk önce güzel bir mativasyom gerek bize anacımmmmmmmmmmmmmmmm:gitme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne var ne yok neler yaptınız