Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

istediklerine göre almak zorundalarki o kadarda adi değilerdir heralde:kızgın:

valla bilemem herşeyi beklerim ben artık

ya düşünsene şubattan beri bekliyorum şubatta olmadı dedilerki nisan sonu bi kız çıkacak onun yerine alcaz nisan mayıs geçti bu gun oldu işte şimdide bu olay oldu şimdi başkasını alacaklar ozamana biri çıkacakmı bakalım ne bilem yaa

insanı kuşkucu yapıyorlar zorla yasenağlama

aynen öyle neyse ya üzülmenin bi anlamı yok bişeyler yaşandı bitti işte kaybedilen bişey yokki evde oturuyodum hala devam ediyorum bende abarttım haa sanki işten kovdular benide tobe tobe hayırlısı olacaksa olur kursta iki üç arkadaşım olur inş.. değişik insanlar görmeyi çok istiyorum aynı yüzlerden bıktım artık

pollyanna olduk iyicene her işten iyi birşey çıkarmaya çalışıyoruz allah sonumuzu hayır etsin:emir_bebek:

aynen öyle neyse ya üzülmenin bi anlamı yok bişeyler yaşandı bitti işte kaybedilen bişey yokki evde oturuyodum hala devam ediyorum bende abarttım haa sanki işten kovdular benide tobe tobe hayırlısı olacaksa olur kursta iki üç arkadaşım olur inş.. değişik insanlar görmeyi çok istiyorum aynı yüzlerden bıktım artık

Tabi canım hakkıda hayırlısı olsunnn belki kursa gideceksin daha iyi bir iş teklifi gelecekk . baksanaa herşey tamam dendi bir anda sertifika bahane olduu ..belkide bunda bir hayır varr... ben buna cok inanıyorumm.. yada dedigim gibi yıldızımız düşükk:KK43:( bu arada inan kursa gitmek kafa dagıtıyorr...benim kursum 1 ay sürdü ama sizden iyi olmasın cok iyi 4 kız arkadaş edindim ..şimdi her hafta toplanıyoruzz buluşuyoruzz.. en azından buluştugumuz gün kafamı dagıtıyorumm..

Tabi canım hakkıda hayırlısı olsunnn belki kursa gideceksin daha iyi bir iş teklifi gelecekk . baksanaa herşey tamam dendi bir anda sertifika bahane olduu ..belkide bunda bir hayır varr... ben buna cok inanıyorumm.. yada dedigim gibi yıldızımız düşükk:KK43:( bu arada inan kursa gitmek kafa dagıtıyorr...benim kursum 1 ay sürdü ama sizden iyi olmasın cok iyi 4 kız arkadaş edindim ..şimdi her hafta toplanıyoruzz buluşuyoruzz.. en azından buluştugumuz gün kafamı dagıtıyorumm..

öyle tatlım herşeyin hayırlısı tabi bu işi çok istememin nedeni çalışma saatleri çok uygun ondan bu çabam çünkü ben kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum saatlerce çalışırsam sınava hazırlanamam

sırf çalışma saatleri yüzünde maaşı filan asgari ücret yani

pollyanna olduk iyicene her işten iyi birşey çıkarmaya çalışıyoruz allah sonumuzu hayır etsin:emir_bebek:

Çok haklısın tatlımm iyce polyanna oldukkk...:1no2: .benim ciddiyim iş konusunda güvenim cok sarsıldıı..benimde 2 ay önce kabul edildigimi sandıgım bir iş vardıı sonra ne ses cıktı ne bişee.. adamlar olumsuz dahi cevap yollamaya tenezzül etmediler.. Şİmdi benim yerime başka biri işe başlamıştırr..:çok üzgünüm:

Çok haklısın tatlımm iyce polyanna oldukkk...:1no2: .benim ciddiyim iş konusunda güvenim cok sarsıldıı..benimde 2 ay önce kabul edildigimi sandıgım bir iş vardıı sonra ne ses cıktı ne bişee.. adamlar olumsuz dahi cevap yollamaya tenezzül etmediler.. Şİmdi benim yerime başka biri işe başlamıştırr..:çok üzgünüm:

kızlar bi gün yazacaz inşallah güzel haberler iş bulduk evleniyoruz filan böyle güzelliklerimizide anlatacaz buna inanallım nolur böyle yapmak zorundayız bişey geçmiyo elimize hem evlencez daha kendimize iyi bakmalıyız yaşımızdan büyük gösterriz sonra gelinliği nasıl giycez dimi

eee günaydınn!!!

msjını aldım sherin tşk ederim senin gibi olumlu insanlara ihtiyacımız var gerçekten
opuyorumnanaktan

merhaba canım ben kaç gündür hatta haftadır tatile gitceğimiz bi yerler arıyorum netten ama bulamıyorum gözüm kör olcak nerdeyse pcnin başında sen neler yapıyosun tatlım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne var ne yok neler yaptınız

daha çok güney batı tercihimiz bakalım nolcek sende var mı tatil planları

şileye gidicem temmuz ortası gibi annem oralı benim tatil konuunda rahatız yani her sene gittiğimiz yer sen tam olarak nersini düşünüyon antalya tarafımı

X