etmiyolar cicim ya
Kızlar ben karar verdimmm işimi adana dışından bulup biraz cevreden aileden uzaklaşmak istiyorumm..egerki işim adanada olursa ayrı ev tutacagımmm((( herşey üstüme geliyorrrrrrrrrr
1 ayda kesin veriyorlarmıymış peki
canım işkurun kursları varmış veriyolarmış bana demedilerki lazım ben bu işi şubattan beri bekliyorum bütün kış evdeydim gerekli olcak deselerdi almazmıydım salak salak evde oturdum boşa bissürü vaktim geçti şimdi akıl ediyolar bahane dediğin gibi gıcıklık
düşün bu işte en az lise mezunu olmak gerekiyo ama ortaokul mezunu bikaç adam var eee hani belgeler önemliydi adamın varsa bu işler böle ama sağlam olacaklar
valla ben babama çok güveniyodum herkes diyo nasıl bulamıyon bu kıza iş diye bide teyzem varda oda öle hiç bişe yapamıyolar iyice gözümden düştüler ne bilim ya sinirlerim çok bozuk kimseyle konuşmuyorum herkese küstüm bana dokunmasınlar bişede sölemesinler
hiç birini görmek istemiyorumm
iki yıldır bi küçük bi işe girdiremediler ya
ben fazla bişe istemiyorumki
bu ugraştıgım işte asgari ücretli bi iş düşün yani
anlattıklarını birebir yaşadım desem çevre konuşmayı biliyor ama icraata geldimi kaçıp gidiyorlarklava:yapamayacaksan umutlandırma kardeşim değil mi klava:
birkez 350 milyona çalıştığımı biliyorum anacım ben:çok üzgünüm:
valla canım 350 degil 100 lira verseler çalışacam çok bunaldım bildiğin gibi degil yani
arkadaşımın düğünü var bahsetmiştim kardeşim gibi düğününde olmak istiyorum ama maddi durum ailemden para istemicem onlarda sanmıyorum al git diyecekler off napcam ya nasıl sevinmiştim kendi paramla gidecem iyi bi hediye filan alaırım diye
aha şimdi aradılar bide evraklarını hazırla ne hazırlıcam diyorum evrak hazırla Allah ım çıldırtacak bunlar beni ya delikafadulden
iş yerinden mi aradılar kızalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldenhadi hayırlısı bitrde şu kursu başla şu işe