- 1 Mart 2008
- 2.988
- 19
ben bittim vala
nese sen niye değiştirdin bakiyim nikini
büyük yerden emir geldi ismimi ifşa etmeyecekmişimkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bittim vala
nese sen niye değiştirdin bakiyim nikini
slm kızlar boncuk hayatım bu kadar bırakma kendini kısmetinde varsa zaten işe başlarsın sadece sen böyle değilsin nerdeyse türkiyedeki bütün mezunlar bu durumu yaşıyor üzme kendini canım bu yaşlara bir daha gelmiycez biraz takmamaya çalış
slm kızlar boncuk hayatım bu kadar bırakma kendini kısmetinde varsa zaten işe başlarsın sadece sen böyle değilsin nerdeyse türkiyedeki bütün mezunlar bu durumu yaşıyor üzme kendini canım bu yaşlara bir daha gelmiycez biraz takmamaya çalış
büyük yerden emir geldi ismimi ifşa etmeyecekmişimkaydirigubbakcemile3
hım demek öyle
valla aynen öyle ne yaptın yazıldınmı kursa:1hug:
aynen kamelya çok bunaldım görmek istemiyorum bende kimseyi herşeye bi söz bi sitem ediyolar ya hiç anlamıyolar evdekilerle bende küsüm özeliikle babmla geçinemiyorum napcam bilmiyorum bu işe bağlamıştım umudumu oda olmadı dünden beri aglıyorum desem yalan olmaz
:çok üzgünüm:
senin neyin var canım ya bu kadar isyanlardasınsenağlama
ya bugun işte olacaktım ya inanamıyorum bişeye kendini alıştırınca zıttı olunca insan nekadar üzülüyo ama bunlara alışmalıyım sanırım başıma çok bu tür olaylar geldi
şimdi 6 hafta kursa gidecem sonunda nolur Allah kerim okadar boş vaktim boşa gitti kızlar içim şişti daraldım iyice mafoldumben
:çok üzgünüm:
Canım yaa bizmi cok kısmetsiz yoksa şansımız felanmı yokk..( Ben anlamadımm...Yaa kendimi bildim bileli bir caba koşuşturma içerisindeyim ama degerim hiç bilinmiyorr. bir sene evde boş dahi oturmadımm düşünün kursa gittim yüksek lisansa başladımm. hala aileme yaranamadımm..neymişş ne olacakmış benim bu durumum...:çok üzgünüm:
Canım yaa dün babamla tartıştımmm. yaa artık evde oturmam resmen ailem batıyo dicem nerdeysee.. dün babamın arkadası beni sormuş kızın ne yapıyor diyee.. babamda iş arıyor demiş..adamda demiş hala bulamadımı? bir yerden başlasın şunu yapsın bunu yapsınn...yaa dedim kim ne derse desin ben millete göremi hareket edecegimm..babamda demezmii 1 yıl oldu mezun oldun başla artık bir yerlerden herkes seni soruyo ne dicem bilmiyorum dedi ...yaa kim sorarsa sorsun sırf milletini cenesi kapanacak diye kendimi mi paralıcam dedimm agzı olan konuşuyoo..yasakkelime. Allahım sinirim acayip bozulduu..benim derdim bana yetiyo zaten. sanki ben hiç çaba harcamıyorumm iş geliyoda ben istemiyorumm sankii:çok üzgünüm:
Zaten ailemdende dogru dürüst para felanda almıyorum hatta istemiyorumm..Ben bu insanları anlamıyorum kendi ailem dahii..Lise biter üniversiteyi sorarlar..üniverste biter iş sorarlar.. iş bulursun kocayı sorarlar ..evlenirsinn cocugu sorarlarr.!!! Nee bu yaaa böyle hayatmı olurr.. Dur yaa ben şu işe bir gireyim yapacagımı biliyorumm..klava:
ben artık buna inanıyorum tatlım kısmetsizim şanssızım
hiç bi istediğim olmuyo ya ünidede çok çektim okurken
şimdide hala devam ediyo bu şanssızlık hep inandım bişeyler olacak filan diye bu olay beni çok üzdü gerçekten
şimdi babam eve geldi karşılaşmak bile istemiyorum bi bakışları var sinrli sinirli rahat yok bu dünyada ya herkes her işine karışır bu böle bunu kabul etmeliyiz sanırım evlenincede aynı hatta daha kötü biz anne babayla zor ugraşıyoruz evlenince artı koca onun sülalesi off ya kafayı ye başka söyleyecek bişey yok
kadın olmanın zorlukları anacım hepsi bu senağlamaokursun değerin bilinmez iş bulmazsaın okumazsın hödüğün biriyle evlendirirler hayatını zehir eder offffffffffffffffffffffffffklava:
şu yaz bitmeden hepimiz işe sahip olsa düzenimiz otursabenneyaptımki