Buranın adı "Boşandıranlar Kulübü" olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın olsun erkeği evde tutsun de mi? Ne olursa olsun. Sonuçta sizin gibi düşünenler için evli olmak, kocasının olması hayattaki tek başarınız. Ayrıca madem çok sikayetcisiniz kadınlar emanettir, emanete en iyi şekilde sahip çıkacaksınız, cennet anaların ayakları altındadır,.... Diyip normalde el üstünde tutulmasi gereken kadınlar hakkını aramaya, sesini çıkartmaya çalıştığı an ya dövülüyor ya öldürülüyor. Gözünüzu açın biraz. Hemcinsinize sahip çıkın.

Sanırım vereceğimiz müthiş önerilerle hırbo herifleri salon beyefendisine, b.k gibi evlilikleri sıcacık yuvalara, depresyona girmiş insanları yaşam sevinciyle dolu kelebeklere dönüştürmemizi bekliyorlar ama o kadar yeteneğimiz olmayınca, akıl akıldan üstündür diyerekten psikologa git diyoruz, ayıp ediyoruz tabi.

M Mandarins pardon bir şey sormak istiyorum ?

psikolog ya da psikiyatri ( ki umarım geçmezler ) demişsiniz ?
Neden peki ????

Size göre psikolog falan ne ifade ediyor ??
ben 6 ay psikologa gittim, 'tedavi' adı altında. Boşanmıştım çünkü.
Boşanalı 4 sene bitti, tekrar evlendim bu süreçte hamileyim falan mesela şuan.. Hala gidiyorum biliyor musunuz ? 15 günde 1 ?

deli miyim ben ? Psikolojik sorunlarım var fARKnda mı değilim yoksa ?

Haa bu arada özel bir şirkette İthalat ve İhracat Müdürüyüm ( bunu söylememn sebebi işsiz, kendine iş arayan, bilgisiz, cahil biri olduğumu sanmayın diye söylüyorum. Yoksa ne iş yaptığım mühim değil )

Biraz aydınlatır mısınız beni ?

Peki bu durum sizi tam olarak neden ilgilendiriyor? Sizin konunuza bile yazılmış olsa tavsiyedir, bu tavsiyeye uymaz geçersiniz. Bunu dert edip, konu açıp, böyle bir konunun cevaplarını takip edebilecek olmak da, ne bileyim, Allah herkese böyle tasasız ve bol zamanlı yaşam nasip etsin... Ha bu arada kadınlar da lütfen, eşlerine karşı yapsalar adamların onları kapıya koyacakları hareketleri sineye çekmeye devam etsin.

Ben o bosan diyenlerdenım.
Bır insanın degısmeyecegını hayatın cok degerlı oldugunu özellikle genclıgın bir daha geri gelmeyeceğini, saygı görmenin mecburi oldugunu sevginin insanı guzellestırdıgını hayalkırıkliklarının sızı eski halinize dönmeniz engellediğini bizzat yasayarak gordum.

aldatanın yeniden aldatacagını, annecı adamım asla annecılıgınden vazgecmecegını, sorunlu adamların asla baba yapılmaması gerektiğini dusunuyorum
Liste uzar gider de kendimi cok yorasım yok.
Sevmeyen saygı duymayan evine ekmek getirmeyen aldatan sıddet uygulayan psikolojık fiziksel farketmez adamdan bosanılır bıttı.

Ben bosan derim, gerisi sana kalmıs.
Kendi yuvasını dusunmeyen insanların yuvasını dusunmek benim ustume zimmetli bi dusunce degıl olamaz da.

Aynen öyle hanım abla.
Neden hala insanlara ısrarla dul yaftası yapıştırıldığını anlamıyorum.

Daha seksimi geliyor acaba ne bileyim,valla çok çirkin yatıştırma bencede.

kim boşanıyormuş abla

Ben diyormuşumm

Bazı durumlarda da "kocan seni kesssinlikle aldatıyor" diye fişşekleyenler var

Aldattığı bariz olan konuları demiyorum ama tam ne olduğu bilinmeden çok dolduran hatta bir anda üstüne ekleyip konu sahibini korkutan üyeler de var.

Örnekler var imkansız demiyorum ama karşıdaki insan zaten üzgünken bu davranışı çok yanlış buluyorum
Günaha da girmiş oluyorlar eğer o kişinin suçu yoksa.

Bu konuda değmez poncikim gel tut elimi gidelim.biz

Ama erkeğin fıtratınsa tek eşlilik yok
Eğer kadın söz dinlemiyor asi davranıyorsa ilk uyarır eşi buda kafi gelmiyorsa yatağını ayırmalı hiç olmuyorsa belli yerlerinden dövmeli
Bu kadar tolerans tanınıyor kadına ama gene olmuyor
Erkeğin işi gereği seyahati gerekiyorsa diyelimki istanbul izmir bursa antalya gibi şehirlerde aylık kalıyorsa evi varsa adam ne yapsın her evine bir kadın koysun bu adamın hakkı
Yada çocuk yaşta evlilik diyorlar yok öle bişey
Rızasıyla 14 15 yaşındaki kızlarla suç olmamalı
Sonuçta rızası alınmış
Çocukta değil zaten
Kadın kendini korumalı örtmeli davranışlarına dikkat etmeli ki erkeği baştan çıkarmasın
Bu kadar ahlaksız kadın varken adamlar harbi iyi
Boşanın demelerine gelince dostum hepsi kıskanıyor bu evli olanları

eşi bi yemek istedi die, "kocan seni hizmetçi olarak görüyor" boşan diyenler gördü bu gözler:)
E biraz önce insanların psikolojik sorunlarıyla dalga geceni de gördü bu gözler bi yazdığınıza bakın

bu yazınızda ciddi misiniz ?

Buraya yazanlar genel olarak çok ciddi sorunları olan evlilikleri bitme derecesinde sıkıntılar yaşayanlar yani her evli insan buraya konu açmıyor. O kadar kötü evlilikleri olanlar yaziyolar ki bosanmasi gereken konular oluyo normalde.
Ama mesela.kadin kapris yapiyo kaynanasını sevmiyo gıcıklık yapiyo diyelim o zaman da gerçekten karşı tarafı haklı buluyolar yani adil bı yer burası

Burdakı cogu ınsan evlı buraya acılan konularda genelı tam bosanmalık bız ne yapalım adam aldatsın dovsun sovsun bosanma tatlım ıskencenın tadınımı cıkar dıyelımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…