- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
-
- Konu Sahibi senibulmaliyim
Sanırım vereceğimiz müthiş önerilerle hırbo herifleri salon beyefendisine, b.k gibi evlilikleri sıcacık yuvalara, depresyona girmiş insanları yaşam sevinciyle dolu kelebeklere dönüştürmemizi bekliyorlar ama o kadar yeteneğimiz olmayınca, akıl akıldan üstündür diyerekten psikologa git diyoruz, ayıp ediyoruz tabi.Burada pek çok kadın var ki psikolojik destek alıyor , psikologs gitmek sizin gözünüzde "deli" olmak sanırım
Çok cahilsiniz gerçekten , buradaki en güzel tavsiye psikologa git tavsiyesidir , insanın çözemediği sorunlarda uzman desteği alması asagilanacak , hor görülecek , dalga geçilecek bir mevzu değildir
Buraya tonlarca konu açan gerçekten sıkıntısı olan yüzlerce genç kadin var , buradaki tavsiyelerde psikologa gitmeye başlayan , iyileşen kadın var
Bir de sizin gibi bunlarla dalga geçen hayattan bı haber kadınlar var
Keşke siz olmasaniz bu forumda , ayrıca madem bu kadar hoşnut değilsiniz ne işiniz var aramızda?
Aynen öyle hanım abla.
Neden hala insanlara ısrarla dul yaftası yapıştırıldığını anlamıyorum.
Kadınlar da o kadar gerizekalı ki burda birkaç kişi boşan dediği için koşa koşa boşanıyor
Siz herhalde size söylenen ne ise onu yapan bir kadinsiniz , o yüzden bu kadar bozuluyorsunus , sanıyorsunuz ki burda boşan denince herkes koşarak boşanıyor
Azıcık akıl fikir yahu
Ayrıca ben boşandım ve çok da karizmatik bir hatunum , kıskananlar çatlasın
kim boşanıyormuş abla
Bu konuda değmez poncikim gel tut elimi gidelim.bizM Mandarins pardon bir şey sormak istiyorum ?
psikolog ya da psikiyatri ( ki umarım geçmezler ) demişsiniz ?
Neden peki ????
Size göre psikolog falan ne ifade ediyor ??
ben 6 ay psikologa gittim, 'tedavi' adı altında. Boşanmıştım çünkü.
Boşanalı 4 sene bitti, tekrar evlendim bu süreçte hamileyim falan mesela şuan.. Hala gidiyorum biliyor musunuz ? 15 günde 1 ?
deli miyim ben ? Psikolojik sorunlarım var fARKnda mı değilim yoksa ?
Haa bu arada özel bir şirkette İthalat ve İhracat Müdürüyüm ( bunu söylememn sebebi işsiz, kendine iş arayan, bilgisiz, cahil biri olduğumu sanmayın diye söylüyorum. Yoksa ne iş yaptığım mühim değil )
Biraz aydınlatır mısınız beni ?
hahaha biraz önce aynı şeyleri başka bir konuya yazdım.
gerçekten çok haklısınız.
bir de psikolojik destek var:)
"bugün moralim bozuk uyandım"
"psikolojik destek almalısın"
"hemen profesyonel yardım almalısın"
Hayatında psikoloğun psikiyatristin kapısından geçmemiş olanlar ( ki umarım geçmezler) buralara gidince derdin puf diye biteceğini sananlar, heyy gidi heyy Kadınlar Klübünün canım güzel kadınları.
E biraz önce insanların psikolojik sorunlarıyla dalga geceni de gördü bu gözler bi yazdığınıza bakıneşi bi yemek istedi die, "kocan seni hizmetçi olarak görüyor" boşan diyenler gördü bu gözler:)
Ama erkeğin fıtratınsa tek eşlilik yok
Eğer kadın söz dinlemiyor asi davranıyorsa ilk uyarır eşi buda kafi gelmiyorsa yatağını ayırmalı hiç olmuyorsa belli yerlerinden dövmeli
Bu kadar tolerans tanınıyor kadına ama gene olmuyor
Erkeğin işi gereği seyahati gerekiyorsa diyelimki istanbul izmir bursa antalya gibi şehirlerde aylık kalıyorsa evi varsa adam ne yapsın her evine bir kadın koysun bu adamın hakkı
Yada çocuk yaşta evlilik diyorlar yok öle bişey
Rızasıyla 14 15 yaşındaki kızlarla suç olmamalı
Sonuçta rızası alınmış
Çocukta değil zaten
Kadın kendini korumalı örtmeli davranışlarına dikkat etmeli ki erkeği baştan çıkarmasın
Bu kadar ahlaksız kadın varken adamlar harbi iyi
Boşanın demelerine gelince dostum hepsi kıskanıyor bu evli olanları
Ben nereden düştüm buraya bilmiyorumBu konuda değmez poncikim gel tut elimi gidelim.biz
Ciddiyimbu yazınızda ciddi misiniz ?
bu çok iyyidi yaZeyNOS:Boşanıyoruz hakim bey bizi hemen 1buçuk dakikada boşayın nütfen
Hakim bey:Neden kızım sebeb ne
zeyNOS:Çünkü kocam sümüklerini koltukların altına sürüyor
nerde okudun onu??Dul hanımlar niye bu kadar öfkeyle bana saldırdı anlamadim. Ben aldatanla devam et demedim ki, eften puften seylere de boşan denmez dedim.