- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
-
- Konu Sahibi senibulmaliyim
Altı üstü bir dertleşme forumu , ne boş insanlar var yahu usenmeden sırf bunun için konu açıyorlar , Allah akıl fikir versinSanırım vereceğimiz müthiş önerilerle hırbo herifleri salon beyefendisine, b.k gibi evlilikleri sıcacık yuvalara, depresyona girmiş insanları yaşam sevinciyle dolu kelebeklere dönüştürmemizi bekliyorlar ama o kadar yeteneğimiz olmayınca, akıl akıldan üstündür diyerekten psikologa git diyoruz, ayıp ediyoruz tabi.
Ciddiye alıyorlar devam etme artıkYa ne diyosun bak sen hepsi bir olmuş kadınları kocalarına karşı örgütlüyor
Boşanın diyorlar bdv asenalrı
Yemek yapma diyorlar iş yapma itaat etme
Ne demek bular canım kadınları örgütleyip kadın şiddetini tırmandırıyorlar
Öldürülenlere gelince hepsi medyanın yalanı yok öle bişey
Bu kadar kadına hak verilmiş daha ne yapsınlar
bence fake bi hesap yada erkek kendisi , bildiğin nerdeyse cinayetlere hak verecek arkadaşın kafası baya güzel
İroni yapıyor arkadaşımız , kendisi erkek değil eski uyelerdenbence fake bi hesap yada erkek kendisi , bildiğin nerdeyse cinayetlere hak verecek arkadaşın kafası baya güzel
Foruma uye olan 6 ay icinde kk ozel harekâtta goreve basliyo zaten duymadin mi?Ya ne diyosun bak sen hepsi bir olmuş kadınları kocalarına karşı örgütlüyor
Boşanın diyorlar bdv asenalrı
Yemek yapma diyorlar iş yapma itaat etme
Ne demek bular canım kadınları örgütleyip kadın şiddetini tırmandırıyorlar
Öldürülenlere gelince hepsi medyanın yalanı yok öle bişey
Bu kadar kadına hak verilmiş daha ne yapsınlar
Üzüldünüz ?
Valla inanır mısınız bende size çok üzüldüm...
Bir kadının böylesine olması.. Üzücü.
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim..
Sevgiler
PekiSizi bir gün ben de ağırlamak isterim aslında.
Bir insana mesleğini öğretmek her hanımefendiye nasip olmaz.
Ah şu hormonlar.
Buna inanıyoruz ama arkadaşa hak veriyorum var böyleleri canım ülkemdeCiddiye alıyorlar devam etme artık
Hay ağzın bal yesin canım:)))Böyle bir şeyi savunacak kadar mantıksız değildir kendisi aksine ironi yaptı.
Ekranlara çıkıp saçma salak konuşanlar varya kadınlar üzerine,onlardan örnek verdi sadece.
Hay ağzın bal yesin canım:)))
tanımadığım için kendisini ciddiyetini sorduğumda ciddiyim dedi aşkolsun bende burda baya baya bir kadın nasıl böyle düşünür diye sinirlendim.Böyle bir şeyi savunacak kadar mantıksız değildir kendisi aksine ironi yaptı.
Ekranlara çıkıp saçma salak konuşanlar varya kadınlar üzerine,onlardan örnek verdi sadece.
üzdünErkek değilim fake de değilim kadınlar kulübünün en az 10 yıllık üyelerindenim
Ülke gerçeğini anlatmayı severim ironiyle
Kusura bakma canım
tanımadığım için kendisini ciddiyetini sorduğumda ciddiyim dedi aşkolsun bende burda baya baya bir kadın nasıl böyle düşünür diye sinirlendim.
Buna inanıyoruz ama arkadaşa hak veriyorum var böyleleri canım ülkemde
Kadını dövün diye ayet var
Şaka mı değil
Sen zeki bir kadınsın sana anlatmayacağım zaten istersen en iyi bilgiye en iyi elden ulaşırsındarb arapçada uzaklaştımak demektir.
onu türkçe meallerde dövün diye çevirenlerin yatacak yeri yok.
Hangi konuya girsem altında birisi
"boşanmayi düşündün mü hiç?"
"bence boşan"
"ben olsam anında boşanmıştım."
yazmış oluyor. Ne bu boşanma sevdası? Boşanmak kimseye karizma katmıyor biliyorsunuz değil mi? Bekara karı boşamak kolay gibi bir durum var gozlemlerime göre bu sitede.
Ekleme: Burayı da bastılar. The Walking Divorced'lar, ellerini öne uzatmış Boşaaaan Boşaaan diye üstüme saldırıyorlar. Isırılırsam ben de boşanma davası acabilirim.