Buranın adı "Boşandıranlar Kulübü" olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Altı üstü bir dertleşme forumu , ne boş insanlar var yahu usenmeden sırf bunun için konu açıyorlar , Allah akıl fikir versin

Ciddiye alıyorlar devam etme artık

bence fake bi hesap yada erkek kendisi , bildiğin nerdeyse cinayetlere hak verecek arkadaşın kafası baya güzel

Böyle bir şeyi savunacak kadar mantıksız değildir kendisi aksine ironi yaptı.
Ekranlara çıkıp saçma salak konuşanlar varya kadınlar üzerine,onlardan örnek verdi sadece.

bence fake bi hesap yada erkek kendisi , bildiğin nerdeyse cinayetlere hak verecek arkadaşın kafası baya güzel
Sevgili S su-doku ironi yaparken vurmak yerine öldürmüş, ondan şey olmuş biraz. Sakin olalım arkadaşlar. Hepimiz aynı taraftayız. Kadınların safları sıklaştırması gereken bir ülkedeyiz.

Foruma uye olan 6 ay icinde kk ozel harekâtta goreve basliyo zaten duymadin mi?
Ben bosandirma timinde gorev alacagim inş. Darisi isteyen tum uyelere

Böyle bir şeyi savunacak kadar mantıksız değildir kendisi aksine ironi yaptı.
Ekranlara çıkıp saçma salak konuşanlar varya kadınlar üzerine,onlardan örnek verdi sadece.
tanımadığım için kendisini ciddiyetini sorduğumda ciddiyim dedi aşkolsun bende burda baya baya bir kadın nasıl böyle düşünür diye sinirlendim.

Böyle konuları açan hanımlara dikkat ediyorum. Genelde şöyle tepki alıyorlar. “Şiddet gören aldatılan kadına ne dememizi bekliyorsunuz.” Konu sahibi hemen “ben onlar için demedim.” Diyor
Sevgili konu sahibi kimin için dediniz o zaman . Fiziksel ekonomik psikolojik şiddet ve aldatma gibi durumlarda olanlara yazılıyor zaten böyle cevaplar.
yanıltıyorsunuz insanları . İşinize gelmiyor ama öyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…