- 11 Ocak 2018
- 2.766
- 4.876
-
- Konu Sahibi senibulmaliyim
Ben bu gun gec kaldim galiba, daha kimseyi boşandiramadim ama kendime limit koydum, her ay en az 100 kadin boşandirmaliyim.Günaydın arkadaşlar. Bugün kaç kişi boşandırdık? Bir hesap kitap yapalım. Erken kalkan yol alır, lütfen öğlene kadar yatıp çalışmaları aksatmayın.
Ben en çok Şubata üzülüyorum çok kısa diğer aylara göre daha verimsiz oluyor ona da en yakın zamanda bir çözüm bulalım arkadaşlar
Canım sen daha yeni evlisin, senden bu konuda kıdemli biri olarak boşanma işini ben üstlenebilirim.neyseki ayın bitmesine daha var. hedeflerimizi tutturabiliriz sanıyorum. tutturamazsak ben kendim boşanıp +1 ekliycem. herkesten aynı fedakarlığı bekliyorum.
Ben en çok Şubata üzülüyorum çok kısa diğer aylara göre daha verimsiz oluyor ona da en yakın zamanda bir çözüm bulalım arkadaşlar
Öff hep bahane ama olmuyor böyle.Ben bu gun gec kaldim galiba, daha kimseyi boşandiramadim ama kendime limit koydum, her ay en az 100 kadin boşandirmaliyim.
Evli biri olarak kadinlarimiza boşan demek en buyuk hobim. Napayim, kiskaniyorum işte, caktirmayin ama.
Ben bir kac sene once israrla en yakinimdaki insana boşan diye diye baski yaparak boşanmasina vesile oldum. Şuan evli, cok mutlu, iyi ki, de israrla boşan dedin, yoksa boşanmazdim diyor. Kuzenime de cok israr ettim ama malesef boşandiramadim. Aklim boşandirdiklarimda degil, boşandiramadiklarimda)))Öff hep bahane ama olmuyor böyle.
Banlanmasak bari. Banlandığıma değil de, boşandırtmadan geçen boş zamanlara yanarım o zaman.
Hedef baskısı da stres oluşturuyor insanın üzerinde verimlilik de düşüyor tabiBen bu gun gec kaldim galiba, daha kimseyi boşandiramadim ama kendime limit koydum, her ay en az 100 kadin boşandirmaliyim.
Evli biri olarak kadinlarimiza boşan demek en buyuk hobim. Napayim, kiskaniyorum işte, caktirmayin ama.
O zaman limiti düsürelim ki, verimlilik düşmesin)))Hedef baskısı da stres oluşturuyor insanın üzerinde verimlilik de düşüyor tabi
yaaa bır youtube kanalı falan acsanız keske
koptum ya
cunku neden yapmıyım ?
Ya salak şeyler
aklıma muge anlı geldıİtiraf ediyorum, hepinizi boşandirip kocislerinize el koyacak gizli bir orgutuz biz aslinda, çünkü neden olmayalim
ya cok tatlıBoşanmadan son anda kurtulan bir konu sahibi: