Buranın adı "Boşandıranlar Kulübü" olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın arkadaşlar. Bugün kaç kişi boşandırdık? Bir hesap kitap yapalım. Erken kalkan yol alır, lütfen öğlene kadar yatıp çalışmaları aksatmayın.
Ben bu gun gec kaldim galiba, daha kimseyi boşandiramadim ama kendime limit koydum, her ay en az 100 kadin boşandirmaliyim.
Evli biri olarak kadinlarimiza boşan demek en buyuk hobim. Napayim, kiskaniyorum işte, caktirmayin ama.

neyseki ayın bitmesine daha var. hedeflerimizi tutturabiliriz sanıyorum. tutturamazsak ben kendim boşanıp +1 ekliycem. herkesten aynı fedakarlığı bekliyorum.
Canım sen daha yeni evlisin, senden bu konuda kıdemli biri olarak boşanma işini ben üstlenebilirim. Seni diğer aylarda değerlendiririz, duruma göre

Ben en çok Şubata üzülüyorum çok kısa diğer aylara göre daha verimsiz oluyor ona da en yakın zamanda bir çözüm bulalım arkadaşlar
Ben bu gun gec kaldim galiba, daha kimseyi boşandiramadim ama kendime limit koydum, her ay en az 100 kadin boşandirmaliyim.
Evli biri olarak kadinlarimiza boşan demek en buyuk hobim. Napayim, kiskaniyorum işte, caktirmayin ama.
Öff hep bahane ama olmuyor böyle.
Banlanmasak bari. Banlandığıma değil de, boşandırtmadan geçen boş zamanlara yanarım o zaman.

Öff hep bahane ama olmuyor böyle.
Banlanmasak bari. Banlandığıma değil de, boşandırtmadan geçen boş zamanlara yanarım o zaman.
Ben bir kac sene once israrla en yakinimdaki insana boşan diye diye baski yaparak boşanmasina vesile oldum. Şuan evli, cok mutlu, iyi ki, de israrla boşan dedin, yoksa boşanmazdim diyor. Kuzenime de cok israr ettim ama malesef boşandiramadim. Aklim boşandirdiklarimda degil, boşandiramadiklarimda)))

Hedef baskısı da stres oluşturuyor insanın üzerinde verimlilik de düşüyor tabi

İtiraf ediyorum, hepinizi boşandirip kocislerinize el koyacak gizli bir orgutuz biz aslinda, çünkü neden olmayalim
aklıma muge anlı geldı
gelen sahısa dıyor kı

hanı bosanmıyorum kımselerı sevındırmek ıstemıyorum dıyenler
kıskanıyorsunuz dıyenler
ozellıkle onlar ıcın

Sanki buraya açılan dert konuları KOCAM ŞEKERİ 2 KİLO DEDİM 1 KİLO ALMIŞŞŞŞ! kadar basit:) Kadın gelmiş dayak diyor ihanet diyor.. Olsun kız herkes dayak yer nolcek kocandır döverse severde dicez:)) te allam yaa

Konu sahıbı size katılmıyorum..
Bende hıc yapmam aslında ama artık ıcınden cıkamadığım ve paylasacak kımsem olmadığı ıcın aslında hıc yapmayacağım birsey yapıp burada evlılıgımle ılgılı bır konu acmıstım..Aslında hatamı biliyordum ama nasıl davranmam gerektiği konusunda fikir almak ıstedım arkadaslardan.. Cokta iyi oldu iyiki acmısım konuyu.. Cunku hatamı bılmeme ragmen burdan gelen yorumlar ıle kendıme cok daha ıyı geldım bazı seylerın farkına daha ıyı vardım..Arkadasların çoğu hatanın bende olduğunu yuvamı kurtarmak adına eşimin gonlunu almam gerektıği konusunda cok guzel destekte bulundular sağolsunlar... Bana hak verende oldu tabı ama dırek gıt boşan dıyen olmadı... Yanı dıyecegım oki yalnıs dusunuyorsunuz... Evet bazen ağır yorumlar yapılıyor açılan konular uzerıne fakat sızın dediğiniz derecede değil yani..

Şahsi fikrimce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…