- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
-
- Konu Sahibi senibulmaliyim
Aynen öyle hanım abla.Artık kimliklerde bekar ibaresi yazılıyor.
sahsim adina dediklerini kabul etmiyorum, gayet makul ve mantikli yorum yapan insanlarin sayisi hala daha fazla
bu arada benim kimsenin derdinden beslenmek gibi derdim yok söylediklerine dikkat et
Kadınlar da o kadar gerizekalı ki burda birkaç kişi boşan dediği için koşa koşa boşanıyorYa yok, aldatana demiyorum da, evde tartisma çıktı yazıyor, altında boşan cevabı var. Yani bu zihni sivriler yüzünden uzun ömürlü evlilik kalmadı
Lütfen sizde psikolojik destek alın, uzman desteği şart görünüyor.hahaha biraz önce aynı şeyleri başka bir konuya yazdım.
gerçekten çok haklısınız.
bir de psikolojik destek var:)
"bugün moralim bozuk uyandım"
"psikolojik destek almalısın"
"hemen profesyonel yardım almalısın"
Hayatında psikoloğun psikiyatristin kapısından geçmemiş olanlar ( ki umarım geçmezler) buralara gidince derdin puf diye biteceğini sananlar, heyy gidi heyy Kadınlar Klübünün canım güzel kadınları.
Lütfen sizde psikolojik destek alın, uzman desteği şart görünüyor.
kim boşanıyormuş ablaArtık kimliklerde bekar ibaresi yazılıyor.
Burada kimsenin boş yere boşan dediğini görmedim. Şiddete maruz kalanlara boşan diyorlar genelde, zaten şiddet görüpte boşanmayanın kendisine saygısı yoktur.Hangi konuya girsem altında birisi
"boşanmayi düşündün mü hiç?"
"bence boşan"
"ben olsam anında boşanmıştım."
yazmış oluyor. Ne bu boşanma sevdası? Boşanmak kimseye karizma katmıyor biliyorsunuz değil mi? Bekara karı boşamak kolay gibi bir durum var gozlemlerime göre bu sitede.
Ekleme: Burayı da bastılar. The Walking Divorced'lar, ellerini öne uzatmış Boşaaaan Boşaaan diye üstüme saldırıyorlar. Isırılırsam ben de boşanma davası acabilirim.
iyice bi düşün bence. detaylıca bi düşün bakalım kararın ne olacak kendinle ilgili, bana yazdığın ilk mesajı da okuyarak ama:)
Sinirlendim şuannn dilommm
Pocikimmmmeeee bakkk poncikimeee yiyemm seniii
Doğru sülüyorr
Burada pek çok kadın var ki psikolojik destek alıyor , psikologs gitmek sizin gözünüzde "deli" olmak sanırımhahaha biraz önce aynı şeyleri başka bir konuya yazdım.
gerçekten çok haklısınız.
bir de psikolojik destek var:)
"bugün moralim bozuk uyandım"
"psikolojik destek almalısın"
"hemen profesyonel yardım almalısın"
Hayatında psikoloğun psikiyatristin kapısından geçmemiş olanlar ( ki umarım geçmezler) buralara gidince derdin puf diye biteceğini sananlar, heyy gidi heyy Kadınlar Klübünün canım güzel kadınları.
Burada pek çok kadın var ki psikolojik destek alıyor , psikologs gitmek sizin gözünüzde "deli" olmak sanırım
Çok cahilsiniz gerçekten , buradaki en güzel tavsiye psikologa git tavsiyesidir , insanın çözemediği sorunlarda uzman desteği alması asagilanacak , hor görülecek , dalga geçilecek bir mevzu değildir
Buraya tonlarca konu açan gerçekten sıkıntısı olan yüzlerce genç kadin var , buradaki tavsiyelerde psikologa gitmeye başlayan , iyileşen kadın var
Bir de sizin gibi bunlarla dalga geçen hayattan bı haber kadınlar var
Keşke siz olmasaniz bu forumda , ayrıca madem bu kadar hoşnut değilsiniz ne işiniz var aramızda?
Altın boynuz takmalı ki söyle kasvetten kurtulsunAma Canımsın Boşananlarda Keyfinden boşanıyor değilmi
kadın ihanete uğramış neyapsın
kocasının yakasına çeyrekmi taksın Lütfenn