Buranın adı "Boşandıranlar Kulübü" olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim gözümde karizmanın kat ve kat üstü birşey katıyor. Kendini ezdirmeyen kendi değerini bilen kadınlara hayranım. Onların içinde ki güce hayranım.
Çok açık yaziyorm keşke benim annemde bosansaymis biraz cesaretli olup bosansaymis.
Ama ne yazık ki sizin gibi kötü Zihniyetler sebebiyle (guya adına çevre baskısı deniliyor.) Bazı kadınlar içinde ki bu güce gem vurmak zorunda kalıyor. Sonrasında ne mi oluyor. Çocuklarının gözleri önünde katlediliyor anneleri.
Güllük gülistanlik geçinen kim boşanmak istiyor. Birde burda boşanmak karızma mi katiyor diye aptalca bir konu açıyorsunuz. Boşanma bazen kadına yaşama hakkı veriyor insan gibi yaşama hakkı

sahsim adina dediklerini kabul etmiyorum, gayet makul ve mantikli yorum yapan insanlarin sayisi hala daha fazla

bu arada benim kimsenin derdinden beslenmek gibi derdim yok söylediklerine dikkat et

iyice bi düşün bence. detaylıca bi düşün bakalım kararın ne olacak kendinle ilgili, bana yazdığın ilk mesajı da okuyarak ama:)

Ya yok, aldatana demiyorum da, evde tartisma çıktı yazıyor, altında boşan cevabı var. Yani bu zihni sivriler yüzünden uzun ömürlü evlilik kalmadı
Kadınlar da o kadar gerizekalı ki burda birkaç kişi boşan dediği için koşa koşa boşanıyor
Siz herhalde size söylenen ne ise onu yapan bir kadinsiniz , o yüzden bu kadar bozuluyorsunus , sanıyorsunuz ki burda boşan denince herkes koşarak boşanıyor
Azıcık akıl fikir yahu
Ayrıca ben boşandım ve çok da karizmatik bir hatunum , kıskananlar çatlasın

Lütfen sizde psikolojik destek alın, uzman desteği şart görünüyor.

Bence de boşanmayıp dayağa, hakarete, sömürülmeye, aldatılmaya göz yumsunlar. En son üçüncü sayfada haber olup gözümüze çarparlar. O zaman da “ Helal olsun kadına! ‘Yuvası’ nı bırakmadı kocası öldürdü ama olsun kadın vazgeçmedi ailesinden” diyip mezarına madalya takmaya gidelim.

Ben kendime yaptırmayacağım, yakıştırmadığım şeyleri hiçbir hemcinsime yakıştırmam. Burda birçok kişi için devede kulak kalan şeyler benim için çok ayıp, aşağılayıcı ve kabul edilemez olabilir. Siz mesela kocanızın anneliğinize, kadınlığınıza yada ailenize hakaretler etmesini yada sizi ‘bir anlık’ sinirle evden kovmasını hazmedebilirsiniz. Ben etmem. Buradada bu konular yazınca elbette ben olsam boşanırım derim. Çünkü gerçekten ben olsam boşanırım. Hiç kimse birbirine mahkum, muhtaç değil. Bana saygısızlık yapan bir adamla hayatımı geçirecek kadar değersiz değilim. Tüm kadınlarında böyle olmasını istediğiniz için bazı konularda boşan diyoruz.

Son düzenleme:
Burada kimsenin boş yere boşan dediğini görmedim. Şiddete maruz kalanlara boşan diyorlar genelde, zaten şiddet görüpte boşanmayanın kendisine saygısı yoktur.

Burada pek çok kadın var ki psikolojik destek alıyor , psikologs gitmek sizin gözünüzde "deli" olmak sanırım
Çok cahilsiniz gerçekten , buradaki en güzel tavsiye psikologa git tavsiyesidir , insanın çözemediği sorunlarda uzman desteği alması asagilanacak , hor görülecek , dalga geçilecek bir mevzu değildir
Buraya tonlarca konu açan gerçekten sıkıntısı olan yüzlerce genç kadin var , buradaki tavsiyelerde psikologa gitmeye başlayan , iyileşen kadın var
Bir de sizin gibi bunlarla dalga geçen hayattan bı haber kadınlar var
Keşke siz olmasaniz bu forumda , ayrıca madem bu kadar hoşnut değilsiniz ne işiniz var aramızda?

Insan mutsuz ise bosanir. Buraya acan da zaten mutlu oldugu icin degil mutsuz oldugunicin konu aciyor. Kisilik sahibi her insan bu durumda bunu onerir.

Sevgili Milena biraz sakin olmayı denesen senin için hayat çok daha kolay olabilir, hemen hemen her yazdığın şey asabiyet, atar içeriyor.
Cahillik konusunda ise inan sana birşey söyleyemem bu uygun olmaz, kalplerimiz kırılmasın:)
iyi günler diliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…