Buranın adı "Boşandıranlar Kulübü" olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dul hanımlar niye bu kadar öfkeyle bana saldırdı anlamadim. Ben aldatanla devam et demedim ki, eften puften seylere de boşan denmez dedim.

Siteye yeni bir isim önerim daha var:

"Dul ve Öfkeli"
Ne kadar mahallevari bir üslup. Çok kalitesiz ve iğrenç
Mune K Kazen bence layık olduğu sitelere gitmeli.

Dul hanımlar niye bu kadar öfkeyle bana saldırdı anlamadim. Ben aldatanla devam et demedim ki, eften puften seylere de boşan denmez dedim.

Siteye yeni bir isim önerim daha var:

"Dul ve Öfkeli"

Dul değil beybisi ona bekar kadınlar denir.
Biraz anayasa öğrenseydin bari...

Ya yok, aldatana demiyorum da, evde tartisma çıktı yazıyor, altında boşan cevabı var. Yani bu zihni sivriler yüzünden uzun ömürlü evlilik kalmadı

oldu olacak kadinlar kulübü yüzünden bosanmalar artti de de tam olsun burda konu acilir ve herkes kendi bakis acisina göre cevap verir, mevzu bu kadar basit. kimse kimseyi zorla mahkemeye götürmüyor :)

Dul diye birşey yok. Kocası ölene dul deniyor, boşanana değil. Bakış açınızı değiştirin, bir de kitap okuyun bol bol.

hahaha biraz önce aynı şeyleri başka bir konuya yazdım.
gerçekten çok haklısınız.

bir de psikolojik destek var:)
"bugün moralim bozuk uyandım"
"psikolojik destek almalısın"
"hemen profesyonel yardım almalısın"

Hayatında psikoloğun psikiyatristin kapısından geçmemiş olanlar ( ki umarım geçmezler) buralara gidince derdin puf diye biteceğini sananlar, heyy gidi heyy Kadınlar Klübünün canım güzel kadınları.

Burda konu açıyorlar yorum yapanlarda fikir yaziyor konu sahibi ister bosanir ister bosanmaz. Ki genelde bosanmiyolar :)

Bende sunu anlamiyorum mesela buraya konu aciyolar hatta daha gecenlerde okudum eşi dovmus sovmus evden kovmus falan ben napabilirm bosanamamda ailem destek olmaz yazmis eee simdi bu durumda biz ne fikri verelim Bu arada bu yazdigim sizin konuyu elestirmek icin degildi benim de son zamanlarda bu dikkatimi cektide ondan belirttim yanlis anlasilmasin.

ne kadar cok sevenimiz varmis kulüpcek ne diyelim depresyondayim diyen kadina? git evde depresyona girmeye devam mi et diyelim? begenmiyorsaniz siz de bi seyler önerin

Son düzenleme:
Mesela ne diyelim?
Kadın dayak yemiş her türlü psikolojik şiddeti görmğş aşağılanmış itilmiş kakılmış.
Sabret mi diyelim?
Ben demem.
Diyemem.
Kadın değerlidir...
Kadın nesil yetiştirir.
Ezik büzük özg9venş elinden alınmış bir kadın sağlıklı nesiller yetiştiremez.

Ya yok, aldatana demiyorum da, evde tartisma çıktı yazıyor, altında boşan cevabı var. Yani bu zihni sivriler yüzünden uzun ömürlü evlilik kalmadı
Evlilikler uzun ömürlü olmuyorsa sebebi kadınlar da senin çıkarmaya hakkını aramaya başladı. Aldatilsin, dayak yesin, asagilansin, sussun. Evde hizmetçi muamelesi görsun sussun. Yok öyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…