- 17 Kasım 2015
- 1.741
- 4.139
-
- Konu Sahibi senibulmaliyim
Dul hanımlar niye bu kadar öfkeyle bana saldırdı anlamadim. Ben aldatanla devam et demedim ki, eften puften seylere de boşan denmez dedim.
Siteye yeni bir isim önerim daha var:
"Dul ve Öfkeli"
Ya yok, aldatana demiyorum da, evde tartisma çıktı yazıyor, altında boşan cevabı var. Yani bu zihni sivriler yüzünden uzun ömürlü evlilik kalmadı
Dul diye birşey yok. Kocası ölene dul deniyor, boşanana değil. Bakış açınızı değiştirin, bir de kitap okuyun bol bol.Dul hanımlar niye bu kadar öfkeyle bana saldırdı anlamadim. Ben aldatanla devam et demedim ki, eften puften seylere de boşan denmez dedim.
Hangi konuya girsem altında birisi
"boşanmayi düşündün mü hiç?"
"bence boşan"
"ben olsam anında boşanmıştım."
yazmış oluyor. Ne bu boşanma sevdası? Boşanmak kimseye karizma katmıyor biliyorsunuz değil mi? Bekara karı boşamak kolay gibi bir durum var gozlemlerime göre bu sitede.
Ekleme: Burayı da bastılar. The Walking Divorced'lar, ellerini öne uzatmış Boşaaaan Boşaaan diye üstüme saldırıyorlar. Isırılırsam ben de boşanma davası acabilirim.
Dul hanımlar niye bu kadar öfkeyle bana saldırdı anlamadim. Ben aldatanla devam et demedim ki, eften puften seylere de boşan denmez dedim.
hahaha biraz önce aynı şeyleri başka bir konuya yazdım.
gerçekten çok haklısınız.
bir de psikolojik destek var:)
"bugün moralim bozuk uyandım"
"psikolojik destek almalısın"
"hemen profesyonel yardım almalısın"
Hayatında psikoloğun psikiyatristin kapısından geçmemiş olanlar ( ki umarım geçmezler) buralara gidince derdin puf diye biteceğini sananlar, heyy gidi heyy Kadınlar Klübünün canım güzel kadınları.
ne kadar cok sevenimiz varmis kulüpcekne diyelim depresyondayim diyen kadina? git evde depresyona girmeye devam mi et diyelim? begenmiyorsaniz siz de bi seylerin önerin
Dul diye birşey yok. Kocası ölene dul deniyor, boşanana değil. Bakış açınızı değiştirin, bir de kitap okuyun bol bol.
belki de sizin deşarj olma yeriniz de burasıdır:)
Evlilikler uzun ömürlü olmuyorsa sebebi kadınlar da senin çıkarmaya hakkını aramaya başladı. Aldatilsin, dayak yesin, asagilansin, sussun. Evde hizmetçi muamelesi görsun sussun. Yok öyle.Ya yok, aldatana demiyorum da, evde tartisma çıktı yazıyor, altında boşan cevabı var. Yani bu zihni sivriler yüzünden uzun ömürlü evlilik kalmadı
Seni kocan aldatsın dövsün sen boşanma haklısın tamam .