- 6 Ocak 2020
- 23
- 109
- 28
-
- Konu Sahibi senibulmaliyim
Yanılıyorsunuz, karakterli olmak her insana ekstra karizma katıyor. Herkese tavsiye edilir.Boşanmak kimseye karizma katmıyor biliyorsunuz değil mi?
Hemen boşaniyorum teşekkürler tavsiye için.Bence sende boşan.
Hangi konuya girsem altında birisi
"boşanmayi düşündün mü hiç?"
"bence boşan"
"ben olsam anında boşanmıştım."
yazmış oluyor. Ne bu boşanma sevdası? Boşanmak kimseye karizma katmıyor biliyorsunuz değil mi? Bekara karı boşamak kolay gibi bir durum var gozlemlerime göre bu sitede.
Ya yok, aldatana demiyorum da, evde tartisma çıktı yazıyor, altında boşan cevabı var. Yani bu zihni sivriler yüzünden uzun ömürlü evlilik kalmadıAma Canımsın Boşananlarda Keyfinden boşanıyor değilmi
kadın ihanete uğramış neyapsın
kocasının yakasına çeyrekmi taksın Lütfenn
Sadece kahırsa yine iyi, alttan alıp, susup, dayak yememeye çalışmak kazanmaları gereken bir meziyet.Koca kahrı mı çekmeli diyosun?
Hangi konuya girsem altında birisi
"boşanmayi düşündün mü hiç?"
"bence boşan"
"ben olsam anında boşanmıştım."
yazmış oluyor. Ne bu boşanma sevdası? Boşanmak kimseye karizma katmıyor biliyorsunuz değil mi? Bekara karı boşamak kolay gibi bir durum var gozlemlerime göre bu sitede.
Öylemi diyorlar Ozaman gülüm konu başlıgın hatalıYa yok, aldatana demiyorum da, evde tartisma çıktı yazıyor, altında boşan cevabı var. Yani bu zihni sivriler yüzünden uzun ömürlü evlilik kalmadı