Buranın adı "Boşandıranlar Kulübü" olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanmak kimseye karizma katmıyor biliyorsunuz değil mi?

Daha dün açıldı ban'ım Tekrar banlanmak istemiyorum :)

Huzursuz olduğun, mutsuz olduğun, babanın evinde, anan baban kardeşlerin mutlu olman için kırk takla atarken elin ciğeri 5 para etmez adamı ağzına ederken onun kahrını çek! mi diyelim?

Kimse ağaç kavuğundan çıkmadı. Ve herkes 1 kere bu dünyaya geliyor.
İnsanlar burada bunu farkediyor. Umarım sende farkedersin.

Ya yok, aldatana demiyorum da, evde tartisma çıktı yazıyor, altında boşan cevabı var. Yani bu zihni sivriler yüzünden uzun ömürlü evlilik kalmadı
Valla boşanıp boşanmamaya kendi karar veremeyecek insanın zaten baştan evlenmiş olması hata.
Ama bu yazdıklarınız boşanma sebebi değil ki. Her evlilikte olabilen küçük tatsız sürprizler. Büyütmeyin. Yuvayı dişi kuş yapar. Dişi kuşun tüyleri dökülüp, kanatları kırılabilir, fazla ötmesin diye gagası kırılabilir ne olacak ki önemli olan kuş değil yuva sonuçta.

Yanıldığınız nokta şu: bir cok konuda burdaki kadınlar aile uzmanına/terapistine gitmeyi öneriyor. Ilk deneyebilecek adımları yazıyorlar. Ama şiddet, fiziksel veya psikolojik olsun, aldatma, hakaret, cinsel şiddet, çocuklara karşı şiddet konularda evet bosan diyoruz. Arkasındayım da. Bizim toplumda hayatını çürüte çürüte evliliğini sürdüren kadınlara "ah bak yuvasına sahip" çıktı diyorlar belki, ama aslında o kadınlar "aman başımıza bela olmasınlar" diye o evliliklerde tutulmaya çalışılıyor. Yasal olarak, hatda dinen boşanma hakkı olan kadınları sırf kendi çıkarları adına tutuyorlar o evliliklerde.bizim herhangi bir çıkarımiz yok. Onun icin ezilen ve siddet gören insanlara kaç kendini kurtar diyebiliyoruz. Hiçbir kadın keyif için yuvasını dağıtmaz!

sadece bunlar değil ki.

seversin evlenirsin. aradan beş sene geçer sevgi biter aşk biter. aynı yatağa giremez olursun. bu da boşanma sebebidir.

yani kocan dövmüyor sövmüyor, boşancak bişey yok dememek lazım.

evlenmek nasıl olağan ise boşanmak da olağan. buna böyle bakmak lazım.

yürü beee bacım kim tutar bu hatunu

Kesinlikle öyle arkadaşım.
Ben belli başlı sebepler söyledim ama bu ve bunun gibi bir sürü olay var..

Saygı bitmiştir evlilik biter
sevgi bitmiştir evlilik biter
Aynı düşünceyi paylaşamıyorsundur biter
ben ak derim eşim kara der biter.

Sırf millet aman boşandı demesin diye ömrümü ya da ömrümüzü ziyan edecek halimiz yok.

Ya yok, aldatana demiyorum da, evde tartisma çıktı yazıyor, altında boşan cevabı var. Yani bu zihni sivriler yüzünden uzun ömürlü evlilik kalmadı

burada boşan yazınca kimse boşanmıyor yalnız..
bak kadın dayak yemiş aldatılmış anasının evine dönmüş ama barışmak istiyormuş annemi nasıl ikna ederim diye soruyor.
kk ne yazarsa yazsın kişi kendine layık gördüğü hayatı yaşıyor sonuçta.

Pocikimmmmeeee bakkk poncikimeee yiyemm seniii
Doğru sülüyorr

İnsanlar toplum baskısından olmadık kişilerle evleniyorlar. Erkenden yuva kuruyorlar, mutsuzlar, huzursuzlar, sevgi kırıntılarıyla yetinmeye çalışıyorlar.
Kimse mükemmel değildir ama saçma sapan ilişkilerin yürümesine gerek yok.
Belki bir gün gerçekten mutlu ve huzurlu olursanız kimsenin azla yetinmemesi gerektiğini görebilirsiniz.

Kimse kimseye eşiyle tartıştığı için boşan demiyor. Burada açılan konular genelde süre gelen sorunlar oluyor.

Boşanmak için illa fiziksel şiddet yaş aldatılmak da gerekmiyor.

Hergün huzursuzluk yaşayan, eleştirilen, kovulan kendi evinde huzurla vakit geçiremeyen kadına sabret dememek suç mu oldu şimdi?

Kadınlar olarak herşeye sabreden taraf olmayı bırakırsak, erkeklerde bu kadar paldır küldür davranmaz eşlerine ne dersiniz?

of keşke bazı üyeler, örnekteki gibi, biz boşan deyince boşansa.

kişinin aklında boşanma niyeti varsa burası ancak itici güç olabiliyor, o da çok nadiren. yani boşanmalı mıyım diye konu açıp gerçekten haklı sebeple boşanması yönünde yorum alıp da boşanan üye sayısı 10 filandır heralde. çoğu affediyor, barışıyor vs.

Ben burada bazı konularda erkeklerin savunulduğunu da gördüm.
Ama genelde konular aldatma şiddet olduğundan insanlarda bu konularda tecrübeli olduğundan ve asla böyle kişilerin düzelmeyeceklerini bildiklerinden ayrıl kendini kurtar birinin kölesi olma diyorlar. Diyenlerin bir coğu da genelde evlenmiş boşanmış ya d benzer şeyler yaşamis görmüşler.
Daha dün aksam konu açıldı. Ağzım yuzum kan içinde dayak yedim diye. Ne ilk ne de son olacak. Sevgilim var ınstagramdan beni aldatıyor diyorlar. Ne diyelim. Tatlim dayan sabret. O senin sevgilindir kocandır mi ?
Boşanmak kimse istemez ama ayrıca bir karizma katmıyor derken aldatıldiigm ya da şiddet gördüğüm için gururumu onurumu ayaklar altına almadim boşandım diyen kadın da dünyanın en karizmatik ve kisilikli kadınıdır gözümde. Ama siz bunu anlayabilecek potansiyelde mısınız ? Sanmıyorum.

arada kalmayan saygiya sevgiye ragmen inatla aman kurtarin evliliginizi diyenlere sasiriyorum evliligin temeli sevgi ve saygidir bunlar yoksa evlilik kagida atilan bir imzadan ibaret olur ben burada en ufacik seyde bosan diyene rastlamadim bazi kadinlar sirf bosanmasin diye kendisine yapilan her saygisizligi sineye cekebildigi icin cogu seyi normal bulabiliyor

Dul hanımlar niye bu kadar öfkeyle bana saldırdı anlamadim. Ben aldatanla devam et demedim ki, eften puften seylere de boşan denmez dedim.

Siteye yeni bir isim önerim daha var:

"Dul ve Öfkeli"
Bu olmadı bak. Konu güzeldi, komikti. Ama bunu gördüm şu an ve hiç hoş değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…