Buranın adı "Boşandıranlar Kulübü" olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama erkeğin fıtratınsa tek eşlilik yok
Eğer kadın söz dinlemiyor asi davranıyorsa ilk uyarır eşi buda kafi gelmiyorsa yatağını ayırmalı hiç olmuyorsa belli yerlerinden dövmeli
Bu kadar tolerans tanınıyor kadına ama gene olmuyor
Erkeğin işi gereği seyahati gerekiyorsa diyelimki istanbul izmir bursa antalya gibi şehirlerde aylık kalıyorsa evi varsa adam ne yapsın her evine bir kadın koysun bu adamın hakkı
Yada çocuk yaşta evlilik diyorlar yok öle bişey
Rızasıyla 14 15 yaşındaki kızlarla suç olmamalı
Sonuçta rızası alınmış
Çocukta değil zaten
Kadın kendini korumalı örtmeli davranışlarına dikkat etmeli ki erkeği baştan çıkarmasın
Bu kadar ahlaksız kadın varken adamlar harbi iyi
Boşanın demelerine gelince dostum hepsi kıskanıyor bu evli olanları
bu yazınızda ciddi misiniz ? :KK57:
Televizyon ekranından inmeyen bazı pisliklerin açıklamaları bunlar. Gerçekten utanmadan milyonlarca insanın karşısına geçip bunları söyleyebiliyorlar.
Ciddiyim
Şu ezilen zavallı erkekleri kadın şiddetinden korumalı
Da yeter artık
Evet, en son bir tanesini savcı anası, avukat kesilip kurtardı zaten. Bugün saldılar. Çok şükür.

dul kocasi ölmüşe denir.. nufüs kagidina boşandıklarinda boşanmiş diye geçiyor. erkek- kadina...
bekarsa bekardir..
lütfen yargılamayin...

Ciddiyim
Da yeter artık
Şu dünyada erkeklerin mi ezildigini düşünüyorsunuz cidden
O yüzden kadın cinayetlerini aldı başını gidiyor
Ben hiç kocasini öldüren kadın haberi duymuyorm.son yıllarda
Ya da bu kdr yaygın değil neden acaba ?

Erkekler şiddet gorseydi keşke biraz da o kirilasica elleryle kadınlara vuramasalardi.

M Mandarins pardon bir şey sormak istiyorum ?

psikolog ya da psikiyatri ( ki umarım geçmezler ) demişsiniz ?
Neden peki ????

Size göre psikolog falan ne ifade ediyor ??
ben 6 ay psikologa gittim, 'tedavi' adı altında. Boşanmıştım çünkü.
Boşanalı 4 sene bitti, tekrar evlendim bu süreçte hamileyim falan mesela şuan.. Hala gidiyorum biliyor musunuz ? 15 günde 1 ?

deli miyim ben ? Psikolojik sorunlarım var fARKnda mı değilim yoksa ?

Haa bu arada özel bir şirkette İthalat ve İhracat Müdürüyüm ( bunu söylememn sebebi işsiz, kendine iş arayan, bilgisiz, cahil biri olduğumu sanmayın diye söylüyorum. Yoksa ne iş yaptığım mühim değil )

Biraz aydınlatır mısınız beni ?

Umarım hiç bizaman kendilerini kötü hissetmezler, yada memnuniyet duygularında, hayattan aldıkları zevklerde eksiklikler olmaz, ruhsal açıdan hep kendilerini iyi hissederler ve psikoloğa & psikiyatriste gitmezler.

Umarım nezle olmazlar, grip olmazlar gibi bir dilek.

Bunun neresine tepki verdiniz anlayamadım. Umarım yeterince aydınlatabilmişimdir sizi.

Hamileliğiniz için tebrik ederim.

Sevgiler.

Ciddiyim
Da yeter artık
Siz bu söylediklerinizde ciddi iseniz , iran yada pakistan gibi bi yerde yaşayın , sizin bahsettiğiniz şeyleri harfiyen yapıyorlar , bakalım burdaki gibi özgürce nefes aldırcaklar mı?

Televizyon ekranından inmeyen bazı pisliklerin açıklamaları bunlar. Gerçekten utanmadan milyonlarca insanın karşısına geçip bunları söyleyebiliyorlar.

Evet, en son bir tanesini savcı anası, avukat kesilip kurtardı zaten. Bugün saldılar. Çok şükür.
arkadaş bildiğin bayaa ciddiymiş

Şu dünyada erkeklerin mi ezildigini düşünüyorsunuz cidden
O yüzden kadın cinayetlerini aldı başını gidiyor
Ben hiç kocasini öldüren kadın haberi duymuyorm.son yıllarda
Ya da bu kdr yaygın değil neden acaba ?

Erkekler şiddet gorseydi keşke biraz da o kirilasica elleryle kadınlara vuramasalardi.
Ya ne diyosun bak sen hepsi bir olmuş kadınları kocalarına karşı örgütlüyor
Boşanın diyorlar bdv asenalrı
Yemek yapma diyorlar iş yapma itaat etme
Ne demek bular canım kadınları örgütleyip kadın şiddetini tırmandırıyorlar
Öldürülenlere gelince hepsi medyanın yalanı yok öle bişey
Bu kadar kadına hak verilmiş daha ne yapsınlar

ne içiyorsun allah aşkına bizlere de tavsiye et , senin kafa baya güzel

Anladım.ben siz baya ironi yapıyorsunuz :)

Siz bu söylediklerinizde ciddi iseniz , iran yada pakistan gibi bi yerde yaşayın , sizin bahsettiğiniz şeyleri harfiyen yapıyorlar , bakalım burdaki gibi özgürce nefes aldırcaklar mı?
Ya hiç sorma görev gereği arabistana giden bir türk kadın edebiyat öğretmeni oradaki anılarını kaleme almış ne muazzam bir hayat ne muazzam bir yaşayış
Gelin beraber gidelim

Umarım hiç bizaman kendilerini hissetmezler, yada memnuniyet duygularında, hayattan aldıkları zevklerde eksiklikler olmaz, ruhsal açıdan hep kendilerini iyi hissederler ve psikoloğa & psikiyatriste gitmezler.

Umarım nezle olmazlar, grip olmazlar gibi bir dilek.

Bunun neresine tepki verdiniz anlayamadım. Umarım yeterince aydınlatabilmişimdir sizi.

Hamileliğiniz için tebrik ederim.

Sevgiler.
Yanlış biliyorsunuz umarım bir an önce ufkunuz genişler ..
Zira evet ruhsal açıdan çöküntü, memnuniyetsizlik için başlar insan genelde psikoloğa gitmeye fakat durum öyle değildir.

Zira öyle olsa boşanmış biri olarak ya da 2,5 yıllık evliliğinde gayet mutlu bir evliliği olan ben 4 yıldır psikoloğa gitmezdim herhalde ? Sizin lügatınızda psikolog psikiyatri kavramı nerede bilmiyorum ama umarım bir an önce o inden çıkarsınız.

Kankileriniz size her zaman istediğiniz cevabı veriyor değil mi ?
'seviyorsan git konuş' ama bu teori her zaman işe yaramaz; yani ah kankicim canım dostum iyiki varsın valla psikolg gibisin sözü eminim ki psikolog cemiyetinin kemiklerini sızlatıyordur.
İnsanların hemen hemen yarısı psikologa hayat kalitesini yükseltmek için giden, yüksek kesim insanlardır.
Yaniii,' gördün mü bak psikologa gidiyormuş' nidaları eşliğinde sanki ölümcül bir hastalığa yakalanmış bakışlarını atan insanları bizler önemsemiyoruz :)

ve ayrıca psikologlar kadın danışanların daha iyi ruh sağlığına sahip olmalarını etkiliyor. Doğal olarak buda ataerkil yapıya sahip olan erkekleri rahatsız ediyor.

Bence bu konuda biraz araştırma yapın siz.
Sevgiler.

Uuuu dur kardes sakin bosanayim deme. Adam ihanet etsin darp etsin analigina laf etsin sovsun ama sakin bosanayim deme op basina koy kocani ne mutlu ki seni seven degerini bilen bir kocan var... Bizim ki kiskanclik iste hasetlik catliyoruz elalemin goz yaslarini gorunce :işsiz:

Ya yok, aldatana demiyorum da, evde tartisma çıktı yazıyor, altında boşan cevabı var. Yani bu zihni sivriler yüzünden uzun ömürlü evlilik kalmadı :KK70:
Tartışma var tartışma var. Hakaret şiddet varsa tabi ki boşa derler. Olmasa bile saygısızlık varsa bitmiştir. Erkekler EŞŞŞEK GİBİ öğrenecek kadına saygı duymayı.

Yanlış biliyorsunuz umarım bir an önce ufkunuz genişler ..
Zira evet ruhsal açıdan çöküntü, memnuniyetsizlik için başlar insan genelde psikoloğa gitmeye fakat durum öyle değildir.

Zira öyle olsa boşanmış biri olarak ya da 2,5 yıllık evliliğinde gayet mutlu bir evliliği olan ben 4 yıldır psikoloğa gitmezdim herhalde ? Sizin lügatınızda psikolog psikiyatri kavramı nerede bilmiyorum ama umarım bir an önce o inden çıkarsınız.

Kankileriniz size her zaman istediğiniz cevabı veriyor değil mi ?
'seviyorsan git konuş' ama bu teori her zaman işe yaramaz; yani ah kankicim canım dostum iyiki varsın valla psikolg gibisin sözü eminim ki psikolog cemiyetinin kemiklerini sızlatıyordur.
İnsanların hemen hemen yarısı psikologa hayat kalitesini yükseltmek için giden, yüksek kesim insanlardır.
Yaniii,' gördün mü bak psikologa gidiyormuş' nidaları eşliğinde sanki ölümcül bir hastalığa yakalanmış bakışlarını atan insanları bizler önemsemiyoruz :)

ve ayrıca psikologlar kadın danışanların daha iyi ruh sağlığına sahip olmalarını etkiliyor. Doğal olarak buda ataerkil yapıya sahip olan erkekleri rahatsız ediyor.

Bence bu konuda biraz araştırma yapın siz.
Sevgiler.

:):) siz sakın bırakmayın o psikoloğu hanımefedi.
Çok üzüldüm size inanın.Bu nefret bu hınçla çok zor işiniz.
Yazmayın lütfen bana.

:):) siz sakın bırakmayın o psikoloğu hanımefedi.
Çok üzüldüm size inanın.Bu nefret bu hınçla çok zor işiniz.
Yazmayın lütfen bana.
Üzüldünüz ? :KK70:

Valla inanır mısınız bende size çok üzüldüm...
Bir kadının böylesine olması.. Üzücü.
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.. :KK51:
Sevgiler

Artık hiçbir sınırda tanımıyorlar
Hiç utanma sıkılmada yok
Herşey o kadar rahat ki artık saçma sapan açıklamalar uygulamalar hayatımızın gerçeği oldu resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X