- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
senn yappp işte hazır antep teymişsin ekşili ekşili hmmmBen Antep'teyimGel sana dolma yapacak bir Antep'li bulurumHayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senn yappp işte hazır antep teymişsin ekşili ekşili hmmmBen Antep'teyimGel sana dolma yapacak bir Antep'li bulurumHayırlısı olsun
Bekliyorum canımCok fena gaza geldim Malzemelerimi toparlim en kisa zamanda gelcem nevosum
Ben yapıyorum canım,güzel oluyorAma onların yaptığı bir başka oluyorsenn yappp işte hazır antep teymişsin ekşili ekşili hmmm
Koyarim tabi nar eksisiz olmazdeme ya yeni taşındığım yerde hiç görmedim kuru patlıcan denizlide pazarlarda falan oluyordu benimde bu yazım çok yoğundu ev taşıma işleri falan derken kurutamadım nar ekşiside koyuyor musun?
Evet genelde aktarlarda oluyorKoyarim tabi nar eksisiz olmaz
Ah gel ben yapiyim diycem ama baya bi mesafe var aktarlarda vardir bence bulursun ins
Nasil guzel bir tarif gelir belli degil
taşındığım yeni de bilmiyorum valla aktar falan da hiç görmedim tuhaf bi yer ama çarşıya çıkınca aklıma soktunuz bi bakıcam inş bulurum canımKoyarim tabi nar eksisiz olmaz
Ah gel ben yapiyim diycem ama baya bi mesafe var aktarlarda vardir bence bulursun ins
Çok güzel olur canımSayende öğrenmiş oluruzGülüklü çorba yapmak istiyorum
Ayy inşallah fırsat bulurum ..Çok güzel olur canımSayende öğrenmiş oluruz
İnşaallah canımAyy inşallah fırsat bulurum ..
Asil ben estagfirullahEstagfrllah canimm , senin yaninda lafi mi olur
İlk yöresel yemekler yarışması 1.si GazelBakalım hangi tarif ile gelecekHayırlı olsun takipteyim. Harika tarifler çıkacak.. @gazeldustubaglara katılacak cokkk meraktayim..eski kurtlardanmis kendisi saygıyla selamlar
İnşaallah canım
Haklısın canımHayırlısı olsunÇok gelen giden oluyo. .
İnşallah fırsat olur ..
❤❤❤❤❤❤ ❤ ❤Haklısın canımHayırlısı olsun
Eminim meşakkatli bir tarif ile gelecektir. Nevrestem ...ben bu seferlik juri koltuğunda olacağım canım..İlk yöresel yemekler yarışması 1.si GazelBakalım hangi tarif ile gelecek
Sende katılacak mısın canım
Canım❤❤❤❤❤❤ ❤ ❤
Canım nevo'm