Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Memleket neresi
Reklamın iyisi kötüsü olmaz

tv de nurselin mutfağı varya nevom izliyormusun, haika yöresel yemekler yapıyorlar.. bugün bi bayat ekmek köftesi yaptı çok ilginçti... görsen çiğ köfte sanırsın... çok seviyorum o programı... yöreleri tanımaya birebir..senin içli köfteye benzer bi köfte yaptı, ufak ufaktı ama içliydi o da çok değişik geldi..

Ara ara izliyorum canım sahiden çok güzel bir program..Bizim analı kızlı köftede çok küçük yapılırCeviz kadar

anne yardımı almak serbest mi ? iskilip dolması yapayım

bu arada bamya çorbasımı ? bamyanın yemeği olur çorba nedir da

Annen katılacaksa neden olmasınAma süper olurdu
Bamya yemeği ama ,bamya çorbası diye geçiyor
o üye değil ki

dolmayı yaparsam yardım alırım

bamya kolay onu yapmada ne var hemde kurutulmuş bamyam var halis mulis memleketimin güzel bamyalarından-biz bamya yemeği deriz çorba garip o yüzden
ama katılırsam dolma olur büyük ihtimalle ,

Hayırlı olsun efendim

İlk sayfayı okuyunca Konyalılar bastı sandım yarışmayı .

Neyse artık bende bir Arnavut göçmeni İstanbullu ve 11 yıldır Kocaeli li olarak bir tarif arayışına gireyim , elbet vardır bizim de hemşerilerimiz

Tamam dolmanı sabırsızlıkla bekliyorumÇok nefis görünüyor
Bizde çorba demiyoruzEtli veya etsiz bamya yemeğiBenimde kurutulmuş bamyam var,güzel bir tarif arıyorum biri yapsın bizde faydalanalım

Ooooo Aus'um seni,yeniden buralarda görmek çok güzel olacakŞimdi korkacaklar ama sende en son katıldığında 1.liği kapmıştın
Bu kategori çok güzel olacak

Ooooo Aus'um seni,yeniden buralarda görmek çok güzel olacakŞimdi korkacaklar ama sende en son katıldığında 1.liği kapmıştın
Bu kategori çok güzel olacak

He ya sevimli civcivlerim sayesinde

Gazelcim pek ısrar etti , benle yarışmak istiyormuş illa ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…