• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
O zaman uzay yöresine ait bir tarif ile bekliyorum:KK70:
valla ben kuru patlıcan dolmasına bayılırım özellikli ekşili olursa. bunu yapana oy veririm bende :D

içli köfteye bayılırım ama öyle ot yemekleri hiç sevmem

keşkek yapabilirim Kastamonu yöresine özel ama oda her yerde var valla bilmiyorum da

valla ben kuru patlıcan dolmasına bayılırım özellikli ekşili olursa. bunu yapana oy veririm bende :KK70:

keşkek yapabilirim Kastamonu yöresine özel ama oda her yerde var valla bilmiyorum da
Umarım katılım olur canım:KK45:Olursa çok güzel tarifler gelecek:rolleyes:Off dolmaya bende hayır diyemem:rolleyes:

Umarım katılım olur canım:KK45:Olursa çok güzel tarifler gelecek:rolleyes:Off dolmaya bende hayır diyemem:rolleyes:
yöresini bilmiyorum malatya mı ama biz denizli de de yapıyorduk kuru patlıcan dolmasını ay keşke bi de jüri olsa o jüriye yemekler tattırılsa ayyyy jüride olsam yesem yesem :D

yöresini bilmiyorum malatya mı ama biz denizli de de yapıyorduk kuru patlıcan dolmasını ay keşke bi de jüri olsa o jüriye yemekler tattırılsa ayyyy jüride olsam yesem yesem :KK70:
Antep dolmaları müthiş oluyor:kk77:Antepli birini bulursan dolma yapmasını isteyebilirsin..Çok güzel yapıyorlar:KK53::KK48:Bende jüri olabilirim:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Ne güzel olurdu:KK70:

valla ben kuru patlıcan dolmasına bayılırım özellikli ekşili olursa. bunu yapana oy veririm bende :KK70:

Bugun yaptim kuru biber patlican foto cekeymiydim ne:KK53::confused::KK48:

Back