Canım diyet kategorisine katılmayacağını söyledinBakalım bu kategoride neler çıkacakBelki fikrini değiştirirsinben görmemişim demek ki :) yöreselde olacağımı sanmıyorum ama güzel yemekler çıkar kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım diyet kategorisine katılmayacağını söyledinBakalım bu kategoride neler çıkacakBelki fikrini değiştirirsinben görmemişim demek ki :) yöreselde olacağımı sanmıyorum ama güzel yemekler çıkar kesin
Sağol canımBen her kategoride katılmak istiyorum bir aksilik çıkıyorAma yöresel yemekler kategori olunca G gazeldustubaglara 'nın dediği gibi kulaklarım dikiliyorSuperrrr
Bu kategori cok keyifli olcak o zaman Sen varsan herseeyy tamamm
Rabia sabırsızlıkla kategoriyi bekliyorduBugün tarifini ekler mi
Sağol canımBen her kategoride katılmak istiyorum bir aksilik çıkıyorAma yöresel yemekler kategori olunca G gazeldustubaglara 'nın dediği gibi kulaklarım dikiliyor
Nur'cum 3.kez yapıyoruzDaha once yoresel yapmismiydiniz peki nevos
benim bi yörem bile yok uzaylıyımCanım diyet kategorisine katılmayacağını söyledinBakalım bu kategoride neler çıkacakBelki fikrini değiştirirsin
O zaman uzay yöresine ait bir tarif ile bekliyorumbenim bi yörem bile yok uzaylıyım
valla ben kuru patlıcan dolmasına bayılırım özellikli ekşili olursa. bunu yapana oy veririm bendeO zaman uzay yöresine ait bir tarif ile bekliyorum
Umarım katılım olur canımOlursa çok güzel tarifler gelecekOff dolmaya bende hayır diyememvalla ben kuru patlıcan dolmasına bayılırım özellikli ekşili olursa. bunu yapana oy veririm bende
içli köfteye bayılırım ama öyle ot yemekleri hiç sevmem
keşkek yapabilirim Kastamonu yöresine özel ama oda her yerde var valla bilmiyorum da
yöresini bilmiyorum malatya mı ama biz denizli de de yapıyorduk kuru patlıcan dolmasını ay keşke bi de jüri olsa o jüriye yemekler tattırılsa ayyyy jüride olsam yesem yesemUmarım katılım olur canımOlursa çok güzel tarifler gelecekOff dolmaya bende hayır diyemem
Antep dolmaları müthiş oluyorAntepli birini bulursan dolma yapmasını isteyebilirsin..Çok güzel yapıyorlarBende jüri olabilirimNe güzel olurduyöresini bilmiyorum malatya mı ama biz denizli de de yapıyorduk kuru patlıcan dolmasını ay keşke bi de jüri olsa o jüriye yemekler tattırılsa ayyyy jüride olsam yesem yesem
Bugun yaptim kuru biber patlican foto cekeymiydim nevalla ben kuru patlıcan dolmasına bayılırım özellikli ekşili olursa. bunu yapana oy veririm bende
içli köfteye bayılırım ama öyle ot yemekleri hiç sevmem
keşkek yapabilirim Kastamonu yöresine özel ama oda her yerde var valla bilmiyorum da
Antep dolmaları müthiş oluyorAntepli birini bulursan dolma yapmasını isteyebilirsin..Çok güzel yapıyorlarBende jüri olabilirimNe gtzel olurdu
Doğru hatırlıyorsunAntepli kkrizantem Vardı Yanlış Hatirlamiyorsam
deme ya yeni taşındığım yerde hiç görmedim kuru patlıcan denizlide pazarlarda falan oluyordu benimde bu yazım çok yoğundu ev taşıma işleri falan derken kurutamadım nar ekşiside koyuyor musun?Bugun yaptim kuru biber patlican foto cekeymiydim ne
Doğru hatırlıyorsun
Güzel mutfağında, bize güzel bir yöresel yemek yaparsın