Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Bu kategoriye de katılabilirmişim tüh
Ne yazıkki tam zor vakitlerimdeyim yine bir dahakine kısmetse...

Bu hafta bu topiğimiz sessiz sedasız geçti.. Rabbimden diliyorumki Hasta olanlara ,Şifa ,üzüntülü olanlara Neşe, mutsuz olanlara mutluluk,versin..Rabbim minik kuzuların elinden tutsun. Hayırlı hafta sonlarınız olsun@Nevreste m yüreğine sevinç gelsin güzel arkadaşım.

Sağol canımBu hafta böyle geçtiGaliba benim elektriğim size yansıyorKusura bakmayın
Rabbim tüm hastalara şifa versin inşaallah

Çok şükür canım İyi olmasına çok sevindimSonuçlar iyi çıkar inşaallah

İnsh nevrestem çarşambaya 3 gün değil 3 yıl var sanki, hayırlısı ile bi atlatsak adak adadım insh. Şimdi iyi ,enerjik ,sağlıklı görünüyor oluşu en büyük mutluluk benim için

Mert bugün daha iyiymişPazartesi kalp kapağının uyum sağlayıp sağlamadığı belli olacak..Umarım bir aksilik olmaz..

Çok sevindim ins daha iyi olur,sorunsuz problemsiz geçer ,unutulur bu zor günler Allah ana-babasına bağışlasın insh

İnsh nevrestem çarşambaya 3 gün değil 3 yıl var sanki, hayırlısı ile bi atlatsak adak adadım insh. Şimdi iyi ,enerjik ,sağlıklı görünüyor oluşu en büyük mutluluk benim için
Çok haklısın canım,onların sağkıklı olması herşeye bedel

Aynen, çok şükür .Rabbim hepimizin evladını bağışlasın insh
Sen şu ara biraz durgun gibimisin bana mı öyle geliyor pamuk nevoşum
Amin canım inşaallah
Canım Mert'in durumu beni çok etkiledi Birde bende doktora gidiyorum,uzun zamandır ihmal ettiğim şikayetlerim vardı.Onlar için tahlil yaptırdım ve daha yapılacak Biraz yoğunum açıkcası

Çevremde kim olursa olsun yaşadığı sıkıntıları bende yaşıyorum,fazla kaptırıyorum galiba

İnsanları candan sevdiğin için fazla etkiliyor seni bence
Geçmiş olsun , hayırdır inş ,neyin var güzel arkadaşım

nasıl yani Sen koşuşturmaktan kendini ihmal ediyorsun nevoş ,yani öyle tahmin ediyorum
Aynen öyle yapıyorum canım
Kalp çarpıntılarım için Ekg,Öksürüğüm için Akciğer filmi,Tiroid sorunlarım için ultrason,Karaciğerimdeki sorun için ultrason ve kan tahlilleri verdim.Birde Allerjim için test yapılacakBaşka birşey kalmadı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…