Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
ya şimdi gördüm yarışmayı bende katılacağım:)
pazartesi evdeyim ve boşum
amasyanın meşhuuurrrrr keşkeğiyle katılaağım:)

Cok gecmis olsun nevrestem ,baska pek bisey kalmamis mini bi check up yapmisin ,insh sonuclarin temiz cikar Bizi haberdar edersin insh Rahman saglik sihhat versin ,evlatlarinin basindan eksik etmesin insh

Ben bişey sorcam nevrestecim
Şimdi yemeğimizi yaptık bişey sponsorluğunda yazacağız ya onu kafadan salliyomuyuz?? Yoksa kullandığımız bi marka olmak zorunda mı??

Merhaba arkadaşlar. Başlığın gizli takipçisiyim katılım biraz sönük mu kaldı??? Çok tarif var aklımda tam da katılmayı düşünüyordum ama yaklaşık iki aydır yumurta bile kıramiyorum hamile olunca koku yüzünden

Katilim simdilik durgun ama gelmesi %80 muhtemel 4-5 tarif daha var (bende dahil ) onlar da gelince tekrar hareketlenir :) Aslinda cok kapsamli bi kategori ,katilimin daha fazla olcagini dusunmustum bende adra ustamsiz olmaz ,o da gelse tam super olur

9 tarifimiz varHaklısınız daha çok tarif gelebilir bir sürü yöresel yemek var.Keşke katılma imkanınız olsaydıHayırlı olsunRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Arada ses verin gizli gizli takip etmeyin

G gazeldustubaglara Ausencia bizim tarifler nerde kaldı
Nur'cum 1 haftamız kaldı yeni tarifleri bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…