- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarifinizi bekliyoruzya şimdi gördüm yarışmayı bende katılacağım:)
pazartesi evdeyim ve boşum
amasyanın meşhuuurrrrr keşkeğiyle katılaağım:)
ilk olcak heycanlandım:)Tarifinizi bekliyoruz
Aynen öyle yapıyorum canım
Kalp çarpıntılarım için Ekg,Öksürüğüm için Akciğer filmi,Tiroid sorunlarım için ultrason,Karaciğerimdeki sorun için ultrason ve kan tahlilleri verdim.Birde Allerjim için test yapılacakBaşka birşey kalmadı galiba
Amin canım...Cok gecmis olsun nevrestem ,baska pek bisey kalmamis mini bi check up yapmisin ,insh sonuclarin temiz cikar Bizi haberdar edersin insh Rahman saglik sihhat versin ,evlatlarinin basindan eksik etmesin insh
Canım bu ara sohbete katılmaya vaktim olmuyor, foruma dua konusuna bakmak için girip çıkıyorum:) Bu ay sonuna doğru yoğunluğum bitecek, o zaman katılıcam canım
Canım bu ara sohbete katılmaya vaktim olmuyor, foruma dua konusuna bakmak için girip çıkıyorum:) Bu ay sonuna doğru yoğunluğum bitecek, o zaman katılıcam canım
İyidir canım sen nasılsınNevreste nevoşş nasıl gidiyorBen hala araştırıyorum ne yapıcağıma karar veremedim
Olmak zorunda değilFakat mutlaka bir ürün markası olacakBen bişey sorcam nevrestecim
Şimdi yemeğimizi yaptık bişey sponsorluğunda yazacağız ya onu kafadan salliyomuyuz?? Yoksa kullandığımız bi marka olmak zorunda mı??
Buldum buldum sonunda :) yarın yapıcam insallahİyidir canım sen nasılsın
Kendine yöresel diyet bir tarif bulamadın mıBende istiyorum ama daha önce yapmadığım bir tarif arıyorum
İyi o zaman bekliyorumBuldum buldum sonunda :) yarın yapıcam insallah
İyi o zaman bekliyorum
Tamam vuslat'cim Cabuk gel muhabbetini ozledik canim
Merhaba arkadaşlar. Başlığın gizli takipçisiyim katılım biraz sönük mu kaldı??? Çok tarif var aklımda tam da katılmayı düşünüyordum ama yaklaşık iki aydır yumurta bile kıramiyorum hamile olunca koku yüzünden
9 tarifimiz varHaklısınız daha çok tarif gelebilir bir sürü yöresel yemek var.Keşke katılma imkanınız olsaydıHayırlı olsunRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Arada ses verin gizli gizli takip etmeyinMerhaba arkadaşlar. Başlığın gizli takipçisiyim katılım biraz sönük mu kaldı??? Çok tarif var aklımda tam da katılmayı düşünüyordum ama yaklaşık iki aydır yumurta bile kıramiyorum hamile olunca koku yüzünden
G gazeldustubaglara Ausencia bizim tarifler nerde kaldıKatilim simdilik durgun ama gelmesi %80 muhtemel 4-5 tarif daha var (bende dahil ) onlar da gelince tekrar hareketlenir :) Aslinda cok kapsamli bi kategori ,katilimin daha fazla olcagini dusunmustum bende adra ustamsiz olmaz ,o da gelse tam super olur