• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
ya şimdi gördüm yarışmayı bende katılacağım:)
pazartesi evdeyim ve boşum
amasyanın meşhuuurrrrr keşkeğiyle katılaağım:)

Aynen öyle yapıyorum canım;)
Kalp çarpıntılarım için Ekg,Öksürüğüm için Akciğer filmi,Tiroid sorunlarım için ultrason,Karaciğerimdeki sorun için ultrason ve kan tahlilleri verdim.Birde Allerjim için test yapılacak:KK16:Başka birşey kalmadı galiba:70:

Cok gecmis olsun nevrestem :KK60: ,baska pek bisey kalmamis mini bi check up yapmisin ,insh sonuclarin temiz cikar :KK19: Bizi haberdar edersin insh :KK200: Rahman saglik sihhat versin ,evlatlarinin basindan eksik etmesin insh :KK60:

Ben bişey sorcam nevrestecim
Şimdi yemeğimizi yaptık bişey sponsorluğunda yazacağız ya onu kafadan salliyomuyuz?? Yoksa kullandığımız bi marka olmak zorunda mı??

Merhaba arkadaşlar. Başlığın gizli takipçisiyim :D:D katılım biraz sönük mu kaldı??? Çok tarif var aklımda tam da katılmayı düşünüyordum ama yaklaşık iki aydır yumurta bile kıramiyorum hamile olunca koku yüzünden :(

Merhaba arkadaşlar. Başlığın gizli takipçisiyim :D:D katılım biraz sönük mu kaldı??? Çok tarif var aklımda tam da katılmayı düşünüyordum ama yaklaşık iki aydır yumurta bile kıramiyorum hamile olunca koku yüzünden :(

Katilim simdilik durgun ama gelmesi %80 muhtemel 4-5 tarif daha var (bende dahil :KK45: ) onlar da gelince tekrar hareketlenir :) Aslinda cok kapsamli bi kategori ,katilimin daha fazla olcagini dusunmustum bende o_O adra adra ustamsiz olmaz ,o da gelse tam super olur :KK19:

Merhaba arkadaşlar. Başlığın gizli takipçisiyim :KK70::KK70: katılım biraz sönük mu kaldı??? Çok tarif var aklımda tam da katılmayı düşünüyordum ama yaklaşık iki aydır yumurta bile kıramiyorum hamile olunca koku yüzünden :KK43:
9 tarifimiz var;)Haklısınız daha çok tarif gelebilir bir sürü yöresel yemek var.Keşke katılma imkanınız olsaydı:KK19:Hayırlı olsun:anneadayı:Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..:KK46::nazar:Arada ses verin gizli gizli takip etmeyin:rolleyes:

Katilim simdilik durgun ama gelmesi %80 muhtemel 4-5 tarif daha var (bende dahil :KK45: ) onlar da gelince tekrar hareketlenir :) Aslinda cok kapsamli bi kategori ,katilimin daha fazla olcagini dusunmustum bende o_O adra adra ustamsiz olmaz ,o da gelse tam super olur :KK19:
G gazeldustubaglara Ausencia Ausencia bizim tarifler nerde kaldı:rolleyes:
Nur'cum 1 haftamız kaldı yeni tarifleri bekliyoruz:rolleyes:

Back