- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim rahatsız tam okuyamadım ama rabbim tez şifa versin inşallah....
Sağol canımBu hafta böyle geçtiGaliba benim elektriğim size yansıyorKusura bakmayınBu hafta bu topiğimiz sessiz sedasız geçti.. Rabbimden diliyorumki Hasta olanlara ,Şifa ,üzüntülü olanlara Neşe, mutsuz olanlara mutluluk,versin..Rabbim minik kuzuların elinden tutsun. Hayırlı hafta sonlarınız olsun@Nevreste m yüreğine sevinç gelsin güzel arkadaşım.
nuryolu canım oğlun nasıl oldu
Çok şükür canım İyi olmasına çok sevindimSonuçlar iyi çıkar inşaallahÇok şükür daha iyi nevoş ,teşekkürler Öksürüğü durdu ,çarşamba günü tekrar ciger filmi çekilcek insh temiz çıkarsa dünyalar benim artık
Mert bugün daha iyiymişPazartesi kalp kapağının uyum sağlayıp sağlamadığı belli olacak..Umarım bir aksilik olmaz..Mert kuzucuğu nasıl oldu nevoş
Çok şükür canım İyi olmasına çok sevindimSonuçlar iyi çıkar inşaallah
Mert bugün daha iyiymişPazartesi kalp kapağının uyum sağlayıp sağlamadığı belli olacak..Umarım bir aksilik olmaz..
Çok haklısın canım,onların sağkıklı olması herşeye bedelİnsh nevrestem çarşambaya 3 gün değil 3 yıl var sanki, hayırlısı ile bi atlatsak adak adadım insh. Şimdi iyi ,enerjik ,sağlıklı görünüyor oluşu en büyük mutluluk benim için
Amin canım inşaallahÇok sevindim ins daha iyi olur,sorunsuz problemsiz geçer ,unutulur bu zor günler Allah ana-babasına bağışlasın insh
Amin canım inşaallah
Halimize şükürler olsun neler neler yaşıyor insanlar
Amin canım inşaallahAynen, çok şükür .Rabbim hepimizin evladını bağışlasın insh
Sen şu ara biraz durgun gibimisin bana mı öyle geliyor pamuk nevoşum
Amin canım inşaallah
Canım Mert'in durumu beni çok etkiledi Birde bende doktora gidiyorum,uzun zamandır ihmal ettiğim şikayetlerim vardı.Onlar için tahlil yaptırdım ve daha yapılacak Biraz yoğunum açıkcası
Çevremde kim olursa olsun yaşadığı sıkıntıları bende yaşıyorum,fazla kaptırıyorum galiba
Öyle canım sevdiğim canım çok seviyorumİnsanları candan sevdiğin için fazla etkiliyor seni bence
Geçmiş olsun , hayırdır inş ,neyin var güzel arkadaşım
Öyle canım sevdiğim canım çok seviyorum
Neyim yok ki
Aynen öyle yapıyorum canımnasıl yani Sen koşuşturmaktan kendini ihmal ediyorsun nevoş ,yani öyle tahmin ediyorum