• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Bu kategoriye de katılabilirmişim tüh:KK43:
Ne yazıkki tam zor vakitlerimdeyim yine bir dahakine kısmetse...

Bu hafta bu topiğimiz sessiz sedasız geçti.. Rabbimden diliyorumki Hasta olanlara ,Şifa ,üzüntülü olanlara Neşe, mutsuz olanlara mutluluk,versin..Rabbim minik kuzuların elinden tutsun. Hayırlı hafta sonlarınız olsun:KK68::KK68:@Nevreste m yüreğine sevinç gelsin güzel arkadaşım.:KK60:

Bu hafta bu topiğimiz sessiz sedasız geçti.. Rabbimden diliyorumki Hasta olanlara ,Şifa ,üzüntülü olanlara Neşe, mutsuz olanlara mutluluk,versin..Rabbim minik kuzuların elinden tutsun. Hayırlı hafta sonlarınız olsun:KK68::KK68:@Nevreste m yüreğine sevinç gelsin güzel arkadaşım.:KK60:
Sağol canım:KK60:Bu hafta böyle geçti:KK51:Galiba benim elektriğim size yansıyor:cry:Kusura bakmayın:KK51:
Rabbim tüm hastalara şifa versin inşaallah:KK68:

Çok şükür canım :nazar:İyi olmasına çok sevindimSonuçlar iyi çıkar inşaallah :KK60:

İnsh nevrestem :KK60: çarşambaya 3 gün değil 3 yıl var sanki, hayırlısı ile bi atlatsak adak adadım insh. Şimdi iyi ,enerjik ,sağlıklı görünüyor oluşu en büyük mutluluk benim için:KK200:

Mert bugün daha iyiymiş:KK66:Pazartesi kalp kapağının uyum sağlayıp sağlamadığı belli olacak..Umarım bir aksilik olmaz..

Çok sevindim:KK74: ins daha iyi olur,sorunsuz problemsiz geçer ,unutulur bu zor günler:KK200: Allah ana-babasına bağışlasın insh:KK60:

İnsh nevrestem :KK60: çarşambaya 3 gün değil 3 yıl var sanki, hayırlısı ile bi atlatsak adak adadım insh. Şimdi iyi ,enerjik ,sağlıklı görünüyor oluşu en büyük mutluluk benim için:KK200:
Çok haklısın canım,onların sağkıklı olması herşeye bedel :KK200:

Aynen, çok şükür .Rabbim hepimizin evladını bağışlasın insh:KK200::KK19:
Sen şu ara biraz durgun gibimisin bana mı öyle geliyor pamuk nevoşum:KK19::KK60:
Amin canım inşaallah :60:
Canım Mert'in durumu beni çok etkiledi :(Birde bende doktora gidiyorum,uzun zamandır ihmal ettiğim şikayetlerim vardı.Onlar için tahlil yaptırdım ve daha yapılacak ;) Biraz yoğunum açıkcası
:KK19::KK60:
Çevremde kim olursa olsun yaşadığı sıkıntıları bende yaşıyorum,fazla kaptırıyorum galiba :(

Amin canım inşaallah :KK60:
Canım Mert'in durumu beni çok etkiledi :KK43:Birde bende doktora gidiyorum,uzun zamandır ihmal ettiğim şikayetlerim vardı.Onlar için tahlil yaptırdım ve daha yapılacak :KK66: Biraz yoğunum açıkcası
:KK19::KK60:
Çevremde kim olursa olsun yaşadığı sıkıntıları bende yaşıyorum,fazla kaptırıyorum galiba :KK43:

İnsanları candan sevdiğin için fazla etkiliyor seni bence :KK19:
Geçmiş olsun , hayırdır inş ,neyin var güzel arkadaşım o_O

nasıl yanio_Oo_O Sen koşuşturmaktan kendini ihmal ediyorsun nevoş ,yani öyle tahmin ediyorum:oops:
Aynen öyle yapıyorum canım;)
Kalp çarpıntılarım için Ekg,Öksürüğüm için Akciğer filmi,Tiroid sorunlarım için ultrason,Karaciğerimdeki sorun için ultrason ve kan tahlilleri verdim.Birde Allerjim için test yapılacak:KK16:Başka birşey kalmadı galiba:70:

Back