• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Ne yazık ki kesinleştiremedim:KK12:Bu hafta biraz yoğun olacağım yetiştirebilir miyim bilmiyorum:KK64:
Sen kendine uygun tarif buldun mu:rolleyes:

Sen yetisirsin nevos :KK19: Senin adin "Super nevos" :rolleyes: :KK60:
Bende 3 tarif arasinda git geldeyim , o gunku malzememe uygun hangisi ise onu yapicam ins :)

G gazeldustubaglara @Ausencia bizim tarifler nerde kaldı:rolleyes:
Nur'cum 1 haftamız kaldı yeni tarifleri bekliyoruz:rolleyes:

valla bi fırsat bulamadım nevom, misafir üstüne misafirim geldi.. birkaç gün önce niyetlendim, o günde yağmur yağdı malzemeleri almaya gidemedim.. ama katılacağım inşallah.. tam istediğim eti bulabilirsem katılacağım

valla bi fırsat bulamadım nevom, misafir üstüne misafirim geldi.. birkaç gün önce niyetlendim, o günde yağmur yağdı malzemeleri almaya gidemedim.. ama katılacağım inşallah.. tam istediğim eti bulabilirsem katılacağım
İnşaallah Gazel'cim tarifini bekliyoruz :KK19:

Davetin için teşekkür ederim nur`cuğum ama artık yarışma başlığındaki sohbetlere katılmamayı tercih ediyorum.:KK66:

Katilim simdilik durgun ama gelmesi %80 muhtemel 4-5 tarif daha var (bende dahil :KK45: ) onlar da gelince tekrar hareketlenir :) Aslinda cok kapsamli bi kategori ,katilimin daha fazla olcagini dusunmustum bende o_O adra adra ustamsiz olmaz ,o da gelse tam super olur :KK19:
Bu kategoriye katılamayacağım canım.Usta değilim ama kalfa belki:)

Davetin için teşekkür ederim nur`cuğum ama artık yarışma başlığındaki sohbetlere katılmamayı tercih ediyorum.:KK66:

Bu kategoriye katılamayacağım canım.Usta değilim ama kalfa belki:)

O zaman cayin varsa bende kurabiyemi kapip sana geliyorum :kk77: :rolleyes: :-)

Back