- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
G gazeldustubaglara @Ausencia bizim tarifler nerde kaldı
Nur'cum 1 haftamız kaldı yeni tarifleri bekliyoruz
İnsh nevosum Bu hafta ici gelirim bende , peki sen tarifini kesinlestirdin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yazık ki kesinleştiremedimBu hafta biraz yoğun olacağım yetiştirebilir miyim bilmiyorumİnsh nevosum Bu hafta ici gelirim bende , peki sen tarifini kesinlestirdin mi
Nevreste nevoşş nasıl gidiyorBen hala araştırıyorum ne yapıcağıma karar veremedim
Napıyonuz bakem.Gel gel Faroşum Şenlensin buralar
Ne yazık ki kesinleştiremedimBu hafta biraz yoğun olacağım yetiştirebilir miyim bilmiyorum
Sen kendine uygun tarif buldun mu
Napıyonuz bakem.
Offf off bazlamamıValla napalim , bazlama yaptiydim cay ile mideye indirmekteyim Sen napiyon bakalim fistik
Bana gaz vermeSen yetisirsin nevos Senin adin "Super nevos"
Bende 3 tarif arasinda git geldeyim , o gunku malzememe uygun hangisi ise onu yapicam ins :)
İnşaallah Gazel'cim tarifini bekliyoruzvalla bi fırsat bulamadım nevom, misafir üstüne misafirim geldi.. birkaç gün önce niyetlendim, o günde yağmur yağdı malzemeleri almaya gidemedim.. ama katılacağım inşallah.. tam istediğim eti bulabilirsem katılacağım
Davetin için teşekkür ederim nur`cuğum ama artık yarışma başlığındaki sohbetlere katılmamayı tercih ediyorum.
Bu kategoriye katılamayacağım canım.Usta değilim ama kalfa belki:)Katilim simdilik durgun ama gelmesi %80 muhtemel 4-5 tarif daha var (bende dahil ) onlar da gelince tekrar hareketlenir :) Aslinda cok kapsamli bi kategori ,katilimin daha fazla olcagini dusunmustum bende adra ustamsiz olmaz ,o da gelse tam super olur
Offf off bazlamamı
İyi bemde heucan var tarz yarısmasına yemek yarısmasına katılcam yarın ikisi bir denk geldi
Ne yapsın yalan mı söylesinyazdiklarini okudum hakkimda buraya gel
yalan söylesin tabiki niye acigimi ortalikda söylüykiNe yapsın yalan mı söylesin
O zaman doğru olduğunu kabul ediyorsunyalan söylesin tabiki niye acigimi ortalikda söylüyki
Davetin için teşekkür ederim nur`cuğum ama artık yarışma başlığındaki sohbetlere katılmamayı tercih ediyorum.
Bu kategoriye katılamayacağım canım.Usta değilim ama kalfa belki:)
yazdiklarini okudum hakkimda buraya gel
ama sende aynisin sana niye demiyorO zaman doğru olduğunu kabul ediyorsun