• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Tesekkurler nevrestem :KK60: Gecen kis akcigee enfeksiyonu gecirmisti o zamandan simdiye ufak bi usutmede siddetli oksuruk oluyordu. Gecenlerde oksurunce kan atmaya baslayinca dr a goturduk , ciger filmi falan cekildi , dr ailede verem olan veya geciren var mi deyince deli oldum.Babaannem veremden vefat etti ,babam da atlatti sukur.Genetik yatkinlik var ayrica zaturre baslangici :KK43: bir haftadir ilac tedavisi uyguladik ,haftaya tekrar ciger filmi cekilcek ,bi kac dr a gostericz ilaclar ne kadar etkili olmus bakacaz artik. İnsh temiz cikar ,Rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin hic birimizi ins

Rabbim sifaa versin nurum pasaya

Bu hafta bi gecseydi hayirlisiyla ,insh nevrestem ilaclarla oksurugu bayagi gecti zaten ,cigerleri de temiz ciksa baska bisey istemiyorum
Geçer canım inşaallah :KK43:
Sakınılan göze çöp batarmış:KK43:Biz o kadar dikkat ediyoruz yine bu kadar ağır hasta oluyorlar:cry:

Geçer canım inşaallah :KK43:
Sakınılan göze çöp batarmış:KK43:Biz o kadar dikkat ediyoruz yine bu kadar ağır hasta oluyorlar:cry:

Aynen oyle , arkadaslari hirka ile disarda oynarken oglum montsuz cikmaz, evde surekli sirtindaki bezi degisirim ,terine yedigine ictigine o kadar dikkat ediyorum...sanirim bu kadar hassas olmasinin bi nedeni de benim :(
İyilik yapayim derken fazla korudum ,en cokta o uzuyor. Bundan sonra daha serbest birakiyim desem de yapamiyorum hastaligi agirlasir korkusuyla. Allah a emanet ,O korusun evlatlarimizi insh :KK200:

Aynen oyle , arkadaslari hirka ile disarda oynarken oglum montsuz cikmaz, evde surekli sirtindaki bezi degisirim ,terine yedigine ictigine o kadar dikkat ediyorum...sanirim bu kadar hassas olmasinin bi nedeni de benim :KK43:
İyilik yapayim derken fazla korudum ,en cokta o uzuyor. Bundan sonra daha serbest birakiyim desem de yapamiyorum hastaligi agirlasir korkusuyla. Allah a emanet ,O korusun evlatlarimizi insh :KK200:
Allah'a emanetler canım :KK19:Bende senin gibiyim :(Sık sık hasta oluyorlar...

Tesekkurler nevrestem :KK60: Gecen kis akcigee enfeksiyonu gecirmisti o zamandan simdiye ufak bi usutmede siddetli oksuruk oluyordu. Gecenlerde oksurunce kan atmaya baslayinca dr a goturduk , ciger filmi falan cekildi , dr ailede verem olan veya geciren var mi deyince deli oldum.Babaannem veremden vefat etti ,babam da atlatti sukur.Genetik yatkinlik var ayrica zaturre baslangici :KK43: bir haftadir ilac tedavisi uyguladik ,haftaya tekrar ciger filmi cekilcek ,bi kac dr a gostericz ilaclar ne kadar etkili olmus bakacaz artik. İnsh temiz cikar ,Rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin hic birimizi ins
cok gecmis olsun nurum :cry:
ALLAHIM acil sifalar versin yavruna

Allah korusun nurum inşallah temiz çıkar habersiz bırakma bizi..:KK60:

image.jpeg
image.jpeg

Back