• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Canim ben su ara biraz yogunum , oglumun yeni saglik sorunlari cikti malesef , tedavisi ile mesgulum bu sebepten yarismaya vakit ayiramadim henuz. İnsh daha iyi olunca vakitte kalirsa katilmaya calisicam :KK19:
Hayırdır canım çok geçmiş olsuno_O
Cok sukur nevosum , daha iyi olucam insh. Sen nasilsin :KK60:
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın:KK60:

Hayırdır canım çok geçmiş olsuno_O

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın:KK60:

Tesekkurler nevrestem :KK60: Gecen kis akcigee enfeksiyonu gecirmisti o zamandan simdiye ufak bi usutmede siddetli oksuruk oluyordu. Gecenlerde oksurunce kan atmaya baslayinca dr a goturduk , ciger filmi falan cekildi , dr ailede verem olan veya geciren var mi deyince deli oldum.Babaannem veremden vefat etti ,babam da atlatti sukur.Genetik yatkinlik var ayrica zaturre baslangici :( bir haftadir ilac tedavisi uyguladik ,haftaya tekrar ciger filmi cekilcek ,bi kac dr a gostericz ilaclar ne kadar etkili olmus bakacaz artik. İnsh temiz cikar ,Rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin hic birimizi ins

Tesekkurler nevrestem :KK60: Gecen kis akcigee enfeksiyonu gecirmisti o zamandan simdiye ufak bi usutmede siddetli oksuruk oluyordu. Gecenlerde oksurunce kan atmaya baslayinca dr a goturduk , ciger filmi falan cekildi , dr ailede verem olan veya geciren var mi deyince deli oldum.Babaannem veremden vefat etti ,babam da atlatti sukur.Genetik yatkinlik var ayrica zaturre baslangici :KK43: bir haftadir ilac tedavisi uyguladik ,haftaya tekrar ciger filmi cekilcek ,bi kac dr a gostericz ilaclar ne kadar etkili olmus bakacaz artik. İnsh temiz cikar ,Rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin hic birimizi ins
Allah korusun canım ,çok geçmiş olsun :(
Umarım ilaçlar iyi gelir ,düzelir:(

Back