- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki büyümüş masallahh =)Miraba
Ayın 18 de 2 yi dolduruyoruz
Oh ne güzel =))) hepimizinki yaslarini aşmış=)Selam ♡♡
Benimde kızım 17 aylık :)
Çok şükür :)Oh ne güzel =))) hepimizinki yaslarini aşmış=)
Miraba
Ayın 18 de 2 yi dolduruyoruz
İyiyim canım sen nasılsınNevreste Nasilsin nevrestem
Nasilsin canim ? Bitti mi tasinma isleri Benim minikte 2 yas 1 bucuk ay oldu
Şükür bitti nurum 1hafta dir evdeyim
Merhaba canım nasılsınMerhabalar
Bende merakla bekliyorum canım
Merhaba canım nasılsın
Hayırdır canım çok geçmiş olsunCanim ben su ara biraz yogunum , oglumun yeni saglik sorunlari cikti malesef , tedavisi ile mesgulum bu sebepten yarismaya vakit ayiramadim henuz. İnsh daha iyi olunca vakitte kalirsa katilmaya calisicam
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınCok sukur nevosum , daha iyi olucam insh. Sen nasilsin
Hayırdır canım çok geçmiş olsun
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Allah korusun canım ,çok geçmiş olsunTesekkurler nevrestem Gecen kis akcigee enfeksiyonu gecirmisti o zamandan simdiye ufak bi usutmede siddetli oksuruk oluyordu. Gecenlerde oksurunce kan atmaya baslayinca dr a goturduk , ciger filmi falan cekildi , dr ailede verem olan veya geciren var mi deyince deli oldum.Babaannem veremden vefat etti ,babam da atlatti sukur.Genetik yatkinlik var ayrica zaturre baslangici bir haftadir ilac tedavisi uyguladik ,haftaya tekrar ciger filmi cekilcek ,bi kac dr a gostericz ilaclar ne kadar etkili olmus bakacaz artik. İnsh temiz cikar ,Rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin hic birimizi ins