- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
hadi kaçtım beenn
size iyi sohbetlerr
evet yalnız kalıyorum . belki ilerleyen günlerde evimin fotolarını paylaşırım evim güzel evimde :) rahatım çok şükür. şimdilik böyle iyiyim :) samsun tokat yakın olduğu için gurbet denemez yaa :)zorluk yaşamıyorum
Sorununuz ney bilmiyorum canim ama böyle kendini bulunmaz hint kumasi senide cantada keklik saniyor... Birak ne hali varsa görsün, yazma arama bulusma... Sil numaralarini falan... Birak kosma pesinden, o seni hak etmiOr demekki... Sen kendi degerini bil... Bak sana bi abla nasiyati bu, nekadar pesinden kosarsan okadar uzaklasir zaten... Sen sessiz kal zamana birak... Hakkinda hayirlisi olsun canim...
Ayyy dert topiklerinden kactim ama ben cekiyom galiba, burdada üzüldüm simdi 
ben biraz daha düşüneyim o vakit
gelenler oluyor odaya.. birazdan da çdenetime çıkıyorum ssz sonra eve geçer ordan devam ederim
tamammm inşallahhh
nasip kısmet .. 1-2 seneye düşünebilirim tekliflerihmm iyi bakalımm tatlımm sevindim o zaman senin adınaa
Ama ne bilim ben bir evde tek kalamazdımm yapamazdım helal olsun
kız yaşın gelmiş gel bak seni everelimm:2
sogu soguda kurtul valla artıkyiter ya bak herkez aynı şeyi diyoo
arada yetme hep yet
nasip kısmet .. 1-2 seneye düşünebilirim teklifleri
senn var mı bir aday ? :)
kız anlatamıyorum bende öyle düşünüyorumm ama elimde değil üzülüyorummm
Gitti yere kadar güzelim, sen bu zamanda baska seylere yönel, is, arkadas, yeni ugraslar, spor, temizlik vs... Nezaman elin aramaya giderse bul bisey yapmaga, zaten numarasinida silki arayamayasin, inan zamanla alisirsin, simdikinden daha kötü olmassin... Sana deger vermeyen birine sen hic verme... Sen aklina bunu koy bak nasil kolay yaparsin ve sonra hafiflersin.. Zaten zamanla daha iyi düsünecegin icin daha mantikli ve saglikli karar verirsin ve ona göre bi yol cizersin... Birak kosacaksa o kossun pesinden sen onundegil, anladigim kadariyla buna firsat bile vermiyon... Yönel baska seylere bosver hayata bikez geliyoz bukadar üzülmeye hasta olmaga degermi...haklısın canımm ben üstüne düştükçe kendini birşey sanıyor iştehaketmiyor evet ama peki ne zamana kadar böyle sessizlik sürecek :44:
bende iyiym
sabahtan beri burdayım
belim boynum tutuldu
kızlaar ben de gelebilir miyim ?? :26:
dimek bekarsınn hıı
maşallah canımm mesleğinde elindeBende avukatın yanında çalışıyorumm dışardan olkuyorumm
20 yaşındayımm
ailen nerde:26:
ahaa şimdi olduumesailerimzde aynıııı ohh gelsin sohbetlerr
sağol canım teşekkürlerr[/B]
çıkıyom ben
İiMM BENDE CNM aynen calısmaya devam:):) bugn zor yetısıyorum tamda ısım yogun oldugu gun peff:)
hadi kaçtım beenn
size iyi sohbetlerr
kk yüzünden sürekli canım makarna istiyooo
napıyım anlamıyodunnvar tatlımm ama bizim ddaaa evlenmemize baya bir var
ne vuruyonnnndelüye bakkk iyici sıyırdı
Gitti yere kadar güzelim, sen bu zamanda baska seylere yönel, is, arkadas, yeni ugraslar, spor, temizlik vs... Nezaman elin aramaya giderse bul bisey yapmaga, zaten numarasinida silki arayamayasin, inan zamanla alisirsin, simdikinden daha kötü olmassin... Sana deger vermeyen birine sen hic verme... Sen aklina bunu koy bak nasil kolay yaparsin ve sonra hafiflersin.. Zaten zamanla daha iyi düsünecegin icin daha mantikli ve saglikli karar verirsin ve ona göre bi yol cizersin... Birak kosacaksa o kossun pesinden sen onun degil, anladigim kadariyla buna firsat bile vermiyon... Yönel baska seylere bosver hayata bikez geliyoz bukadar üzülmeye hasta olmaga degermi...
acabaa benidee kabul edermisinizzzz:))
var tatlımm ama bizim ddaaa evlenmemize baya bir var
napıyım anlamıyodunnsıyırdım tabiiii delird,imm uleynnnn
bir kere daha böyle bir şey olmuştu bir hafta ben den ses çıkmadı ondna da çıkmadı sonra ben bitecekse bitsin söyle faalan dedim bitsin dedi sonra çook pişman oldu flan bir daha bunları yaşamıycaktıkk ama sözünde durmuyoo
belirsizlikten nefret ediyorum atmasam atmam tutarım kendimi ama o da atmaz işte sorun orda gururdan mı neydense artık asla adım atmıyo
değmez tabi ama elimde değil üstelik biliyo da hasta olduğumu ona göre ben hayaımdan memnunmuşum ona gerke yokmuş ne alaka öyle olsa bu kahrı neden çekeyim dayanması çok zorr bana karşı öyle kötü kianlatamıyorum derdimi kimseyee