Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

hmm iyi bakalımm tatlımm sevindim o zaman senin adınaa
Ama ne bilim ben bir evde tek kalamazdımm yapamazdım helal olsun
kız yaşın gelmiş gel bak seni everelimm

haklısın canımm ben üstüne düştükçe kendini birşey sanıyor işte haketmiyor evet ama peki ne zamana kadar böyle sessizlik sürecek :44:

haklısın canımm ben üstüne düştükçe kendini birşey sanıyor işte haketmiyor evet ama peki ne zamana kadar böyle sessizlik sürecek :44:
Gitti yere kadar güzelim, sen bu zamanda baska seylere yönel, is, arkadas, yeni ugraslar, spor, temizlik vs... Nezaman elin aramaya giderse bul bisey yapmaga, zaten numarasinida silki arayamayasin, inan zamanla alisirsin, simdikinden daha kötü olmassin... Sana deger vermeyen birine sen hic verme... Sen aklina bunu koy bak nasil kolay yaparsin ve sonra hafiflersin.. Zaten zamanla daha iyi düsünecegin icin daha mantikli ve saglikli karar verirsin ve ona göre bi yol cizersin... Birak kosacaksa o kossun pesinden sen onundegil, anladigim kadariyla buna firsat bile vermiyon... Yönel baska seylere bosver hayata bikez geliyoz bukadar üzülmeye hasta olmaga degermi...

bende iyiym
sabahtan beri burdayım
belim boynum tutuldu

biraz dinlen o zaman canım

kızlaar ben de gelebilir miyim ?? :26:

hoşgeldin canım

gelsin gelsin canımcım

sağol canım teşekkürlerr [/B]

sende sağol canım ne demek ria ederim...

nereye çıkıyon canım hayırdır

İiMM BENDE CNM aynen calısmaya devam:):) bugn zor yetısıyorum tamda ısım yogun oldugu gun peff:)

allah iyilik versin canım işlerinde kolaylık sağlasın inşallah

hadi kaçtım beenn
size iyi sohbetlerr

allaha emanet ol canım kendine iyi bak çok çok öptüm

var tatlımm ama bizim ddaaa evlenmemize baya bir var

ne vuruyonnnn delüye bakkk iyici sıyırdı
napıyım anlamıyodunn sıyırdım tabiiii delird,imm uleynnnn

bir kere daha böyle bir şey olmuştu bir hafta ben den ses çıkmadı ondna da çıkmadı sonra ben bitecekse bitsin söyle faalan dedim bitsin dedi sonra çook pişman oldu flan bir daha bunları yaşamıycaktıkk ama sözünde durmuyoo

belirsizlikten nefret ediyorum atmasam atmam tutarım kendimi ama o da atmaz işte sorun orda gururdan mı neydense artık asla adım atmıyo

değmez tabi ama elimde değil üstelik biliyo da hasta olduğumu ona göre ben hayaımdan memnunmuşum ona gerke yokmuş ne alaka öyle olsa bu kahrı neden çekeyim dayanması çok zorr bana karşı öyle kötü ki anlatamıyorum derdimi kimseyee

Son düzenleyen: Moderatör:
var tatlımm ama bizim ddaaa evlenmemize baya bir var

öyleyse Allah tamamına erdirsin diyelim
ya bu arada sorum alakasız olacak ama bu ikonların topluca olduğu bi yer yok mu? mesaj yazarken ben elle giriyorum bunları siz nasıl yapıyosunuz . mesela ben ikinoktaüstüste koyup 16 yazıyorum .mesajı gönderince çıkıyor .anlatabildim umarım

söyle bi okkalı tokat atımm da kendine gell:26::26: isten mii öldürdün sen beni dertli eylül elimizden birşey gelmiyo yap diyoz yapmıyonnn napalımm daaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…