Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

napıyım anlamıyodunn :KK1: sıyırdım tabiiii delird,imm uleynnnn :KK35::KK35:

bir kere daha böyle bir şey olmuştu bir hafta ben den ses çıkmadı ondna da çıkmadı sonra ben bitecekse bitsin söyle faalan dedim bitsin dedi sonra çook pişman oldu flan bir daha bunları yaşamıycaktıkk ama sözünde durmuyoo :KK5:

belirsizlikten nefret ediyorum atmasam atmam tutarım kendimi ama o da atmaz işte sorun orda gururdan mı neydense artık asla adım atmıyo :KK14:

değmez tabi ama elimde değil üstelik biliyo da hasta olduğumu ona göre ben hayaımdan memnunmuşum ona gerke yokmuş ne alaka öyle olsa bu kahrı neden çekeyim dayanması çok zorr bana karşı öyle kötü ki :KK14::KK14: anlatamıyorum derdimi kimseyee :KK3:

erkekler genelde vurdum duymaz oluyorlar galiba eşim iyidir ama tersi berbattır onunda bu erkeklerin genelinde var galiba canım

öyleyse Allah tamamına erdirsin diyelim :KK16:
ya bu arada sorum alakasız olacak ama bu ikonların topluca olduğu bi yer yok mu? mesaj yazarken ben elle giriyorum bunları :KK70: siz nasıl yapıyosunuz . mesela ben ikinoktaüstüste koyup 16 yazıyorum .mesajı gönderince çıkıyor .anlatabildim umarım :KK70:

haa sen gülümsemeleri diyonn:KK53::KK53: gızammm sen niye sayı yazmayla ugraşıyın altta cıkmıyor mu gülümsemeler sende:44::44:

söyle bi okkalı tokat atımm da kendine gell:26::26: isten mii:KK9::KK9::KK9: öldürdün sen beni dertli eylül elimizden birşey gelmiyo yap diyoz yapmıyonnn napalımm daaa:KK4::KK4::KK4:
tövbeeeee yaaaa :KK22::KK22::KK19: kız niye dertli eylül oldum ben bananneee :KK35:
erkekler genelde vurdum duymaz oluyorlar galiba eşim iyidir ama tersi berbattır onunda bu erkeklerin genelinde var galiba canım

olabilir canımmm uyuz kafalarrrr :KK22: :KK1:

benim erkek arkadaşımda öyle tersi bambaşka biri:18::18::18:

eglencelı ama foto cekmekkk :):)

hiç sevvmemm bennn:KK53::KK53::KK53:

hoşgeldin canım

valla gürmedim canım körmüyüm neyim ya ben?:KK9:

yuhh la koca reklamı nasıl görmennn:KK53::KK53::KK53::KK53:

Bende bu sizdeki oynak suratlarin hicbiri yok bende teldekilerle idre ediYom 

telefondakilerin hiç biri burda cıkmıyo yalnız nasıl yok gülümsemelr sizde yaa:KK53:

X