Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

resmen öyle davranıyo whtsapta çevrmiçi ordan yazıyorum yokk cevappp :KK4: yeter arttık kaldıramıyorum saçmalamayı kes cevap ver nasıl birisin falan diyorum işte bir daha affetmiycem seni dedim bıktım artık dedim , ne demedim ki :KK31:

cevap vermeye bile tenezül etmyi vay be:KK14::KK14::KK14:
Niye kendini bu duruma sokuyorsun be tatlımm ah ahhh:KK47::KK47::KK47:
seni bir yere bağlamak lazım su cocugu bırakana kadar:KK47::KK47:

dimek bekarsınn hıı:KK23::KK23::KK23:
maşallah canımm mesleğinde elinde:nazar::nazar::nazar:Bende avukatın yanında çalışıyorumm dışardan olkuyorumm
20 yaşındayımm
ailen nerde:26:

evet ilk sayfalarda okumuştum senin mesajlarını :) teşekkür ederim canım çok şükür aldık elimize mesleğimizi :) adalet okuyomuşsun hatta :KK16: tokatta ailem .

resmen öyle davranıyo whtsapta çevrmiçi ordan yazıyorum yokk cevappp :KK4: yeter arttık kaldıramıyorum saçmalamayı kes cevap ver nasıl birisin falan diyorum işte bir daha affetmiycem seni dedim bıktım artık dedim , ne demedim ki :KK31:

Sorununuz ney bilmiyorum canim ama böyle kendini bulunmaz hint kumasi senide cantada keklik saniyor... Birak ne hali varsa görsün, yazma arama bulusma... Sil numaralarini falan... Birak kosma pesinden, o seni hak etmiOr demekki... Sen kendi degerini bil... Bak sana bi abla nasiyati bu, nekadar pesinden kosarsan okadar uzaklasir zaten... Sen sessiz kal zamana birak... Hakkinda hayirlisi olsun canim...

Ayyy dert topiklerinden kactim ama ben cekiyom galiba, burdada üzüldüm simdi 😔

ben iyiyim canım kendi adıma sen nasılsın iyimisin?:KK6:

güneşim hoşgeldin canım evet senin tanıdığın mutlu kızım ben nasılsın canım?

canımcım ben seni es geçmedim ancak görebildim yazdığını sayfalar çok çabuk ilerliyo maşallah canım
nickin çok güzel canımcım zaman buldukça internete kk ya takılıyorum işte canım işim telefonla olduğu için kulağımda telefon elimde kk:KK52::KK52:

İiMM BENDE CNM aynen calısmaya devam:):) bugn zor yetısıyorum tamda ısım yogun oldugu gun peff:)

cevap vermeye bile tenezül etmyi vay be:KK14::KK14::KK14:
Niye kendini bu duruma sokuyorsun be tatlımm ah ahhh:KK47::KK47::KK47:
seni bir yere bağlamak lazım su cocugu bırakana kadar:KK47::KK47:

morincim de kafese kapatalım demişti :KK9:

evet whtsaptan resim değişiyo bir de ah ben nerelere gitsemmmm ne dediysem olmuyoooo nasıl yaşarımm:KK14: , beni de soğutuyo böyle yparakkk :KK47::KK47:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununuz ney bilmiyorum canim ama böyle kendini bulunmaz hint kumasi senide cantada keklik saniyor... Birak ne hali varsa görsün, yazma arama bulusma... Sil numaralarini falan... Birak kosma pesinden, o seni hak etmiOr demekki... Sen kendi degerini bil... Bak sana bi abla nasiyati bu, nekadar pesinden kosarsan okadar uzaklasir zaten... Sen sessiz kal zamana birak... Hakkinda hayirlisi olsun canim...

Ayyy dert topiklerinden kactim ama ben cekiyom galiba, burdada üzüldüm simdi 

bizde cok diyoruz ama anlamıyor iştee:KK4::KK4:

evett tatlımmmm:KK51::KK51::KK51: hmm gurbetlik zor mu samsun da nerde kalıyorsunn tek mi tuttun ev
Varmı ufukta evlilikk:KK17:
evet yalnız kalıyorum . belki ilerleyen günlerde evimin fotolarını paylaşırım evim güzel evimde :) rahatım çok şükür. şimdilik böyle iyiyim :) samsun tokat yakın olduğu için gurbet denemez yaa :)zorluk yaşamıyorum

morincim de kafese kapatalım demişti :KK9:

evet whtsaptan resim değişiyo bir de ah ben nerelere gitsemmmm ne dediysem olmuyoooo nasıl yaşarımm:KK14: , beni de soğutuyo böyle yparakkk :KK47::KK47:

sogu soguda kurtul valla artık:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: yiter ya bak herkez aynı şeyi diyoo:KK47::KK47::KK47:

inşallah buhaftayı atlatym ıhaleee bıtsn hersy normlae doner ama arada yeterm sıze :KK66:

arada yetme hep yet:KK19::KK19::KK19::KK53::KK53::KK53:

X