- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.651
Çok iyi bakarım,yapma işine gelince sıfır sıfır sıfırEl birliği ile destek oluruz demek isterdim ama , yapma aşamasında beceriksiz olduğum bir konuda bakımı hakkında benden gelecek tavsiyeler çok tekinsiz olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi bakarım,yapma işine gelince sıfır sıfır sıfırEl birliği ile destek oluruz demek isterdim ama , yapma aşamasında beceriksiz olduğum bir konuda bakımı hakkında benden gelecek tavsiyeler çok tekinsiz olur
Al benden de o kadarrrrrÇok iyi bakarım,yapma işine gelince sıfır sıfır sıfır
En guzeli iste. Bende pek tekin biri degilim zatenEl birliği ile destek oluruz demek isterdim ama , yapma aşamasında beceriksiz olduğum bir konuda bakımı hakkında benden gelecek tavsiyeler çok tekinsiz olur
Çok iyi bakarım,yapma işine gelince sıfır sıfır sıfır
Sende susEn guzeli iste. Bende pek tekin biri degilim zaten
Sen sus
Susmaya mı geldikSende sus
Biz konusalim.o sussun. Gozleri konussun sadece. Gozlerinide kapasin o araSusmaya mı geldik
Evet iyi olmamış mi kız=)))_heidi_ hortlattinmi kız konuyu:*
Gözlerimin güzelliğinden olsa gerekBiz konusalim.o sussun. Gozleri konussun sadece. Gozlerinide kapasin o ara
Oturmaya mi geldik gibiSusmaya mı geldik
HahahaBiz konusalim.o sussun. Gozleri konussun sadece. Gozlerinide kapasin o ara
Bir baktım o ona oda ona sus diyor, dedim kalıyoruz susuyor muyuz acep?Oturmaya mi geldik gibi
Eşim geldi yemek yedik yine yalnız kaldım benBir baktım o ona oda ona sus diyor, dedim kalıyoruz susuyor muyuz acep?
Çiftliğe mı gitti? valla benimki evde, ama yalnızımEşim geldi yemek yedik yine yalnız kaldım ben
Yok gitmedi nasıl yorulduysa bilmiyorum uyudu kaldı sabahın 5.5 unda uyandığı için garibimÇiftliğe mı gitti? valla benimki evde, ama yalnızım
Oooo, baya yorulmuşYok gitmedi nasıl yorulduysa bilmiyorum uyudu kaldı sabahın 5.5 unda uyandığı için garibim
Kiyamammmm ben sana du ben ozelden sana terapilik bi resim atayimEşim geldi yemek yedik yine yalnız kaldım ben
TimamKiyamammmm ben sana du ben ozelden sana terapilik bi resim atayim
Evet çokk =(Oooo, baya yorulmuş
Olsun biz varızEvet çokk =(