- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
yetişeceksinn uleynnnnsayfa o kadar aktifkiyetişemiyorum canım kusura bakma
canım çok geçmiş olsun...
gelirim haftanın 5 günü allahın izniyle burdayım 08:00-18:00 bacım...
resmen öyle davranıyo whtsapta çevrmiçi ordan yazıyorum yokk cevapppyeter arttık kaldıramıyorum saçmalamayı kes cevap ver nasıl birisin falan diyorum işte bir daha affetmiycem seni dedim bıktım artık dedim , ne demedim ki
dimek bekarsınn hıı
maşallah canımm mesleğinde elindeBende avukatın yanında çalışıyorumm dışardan olkuyorumm
20 yaşındayımm
ailen nerde:26:
çıkıyom ben
resmen öyle davranıyo whtsapta çevrmiçi ordan yazıyorum yokk cevapppyeter arttık kaldıramıyorum saçmalamayı kes cevap ver nasıl birisin falan diyorum işte bir daha affetmiycem seni dedim bıktım artık dedim , ne demedim ki
ben iyiyim canım kendi adıma sen nasılsın iyimisin?
güneşim hoşgeldin canım evet senin tanıdığın mutlu kızım ben nasılsın canım?
canımcım ben seni es geçmedim ancak görebildim yazdığını sayfalar çok çabuk ilerliyo maşallah canım
nickin çok güzel canımcım zaman buldukça internete kk ya takılıyorum işte canım işim telefonla olduğu için kulağımda telefon elimde kk
evet ilk sayfalarda okumuştum senin mesajlarını :) teşekkür ederim canım çok şükür aldık elimize mesleğimizi :) adalet okuyomuşsun hattatokatta ailem .
başım kolum boynum omzumnereye laynn niye ağlıyonnn benden ayrılıyon diye bu kadan mı üzülüyonn
İiMM BENDE CNM aynen calısmaya devam:):) bugn zor yetısıyorum tamda ısım yogun oldugu gun peff:)
yetişeceksinn uleynnnnben karışmamm valla kan cıkar
cevap vermeye bile tenezül etmyi vay be
Niye kendini bu duruma sokuyorsun be tatlımm ah ahhh
seni bir yere bağlamak lazım su cocugu bırakana kadar
yarın yazarsın sende bol bol
Sorununuz ney bilmiyorum canim ama böyle kendini bulunmaz hint kumasi senide cantada keklik saniyor... Birak ne hali varsa görsün, yazma arama bulusma... Sil numaralarini falan... Birak kosma pesinden, o seni hak etmiOr demekki... Sen kendi degerini bil... Bak sana bi abla nasiyati bu, nekadar pesinden kosarsan okadar uzaklasir zaten... Sen sessiz kal zamana birak... Hakkinda hayirlisi olsun canim...
Ayyy dert topiklerinden kactim ama ben cekiyom galiba, burdada üzüldüm simdi 
evet yalnız kalıyorum . belki ilerleyen günlerde evimin fotolarını paylaşırım evim güzel evimde :) rahatım çok şükür. şimdilik böyle iyiyim :) samsun tokat yakın olduğu için gurbet denemez yaa :)zorluk yaşamıyorumevett tatlımmmmhmm gurbetlik zor mu samsun da nerde kalıyorsunn tek mi tuttun ev
Varmı ufukta evlilikk
başım kolum boynum omzum
heryerim agrıdı bee
morincim de kafese kapatalım demişti
evet whtsaptan resim değişiyo bir de ah ben nerelere gitsemmmm ne dediysem olmuyoooo nasıl yaşarımm, beni de soğutuyo böyle yparakkk
inşallah buhaftayı atlatym ıhaleee bıtsn hersy normlae doner ama arada yeterm sıze
sogu soguda kurtul valla artıkyiter ya bak herkez aynı şeyi diyoo
arada yetme hep yet