Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

cevap vermeye bile tenezül etmyi vay be
Niye kendini bu duruma sokuyorsun be tatlımm ah ahhh
seni bir yere bağlamak lazım su cocugu bırakana kadar

dimek bekarsınn hıı
maşallah canımm mesleğinde elindeBende avukatın yanında çalışıyorumm dışardan olkuyorumm
20 yaşındayımm
ailen nerde:26:

evet ilk sayfalarda okumuştum senin mesajlarını :) teşekkür ederim canım çok şükür aldık elimize mesleğimizi :) adalet okuyomuşsun hatta tokatta ailem .

Sorununuz ney bilmiyorum canim ama böyle kendini bulunmaz hint kumasi senide cantada keklik saniyor... Birak ne hali varsa görsün, yazma arama bulusma... Sil numaralarini falan... Birak kosma pesinden, o seni hak etmiOr demekki... Sen kendi degerini bil... Bak sana bi abla nasiyati bu, nekadar pesinden kosarsan okadar uzaklasir zaten... Sen sessiz kal zamana birak... Hakkinda hayirlisi olsun canim...

Ayyy dert topiklerinden kactim ama ben cekiyom galiba, burdada üzüldüm simdi 😔

İiMM BENDE CNM aynen calısmaya devam:):) bugn zor yetısıyorum tamda ısım yogun oldugu gun peff:)

cevap vermeye bile tenezül etmyi vay be
Niye kendini bu duruma sokuyorsun be tatlımm ah ahhh
seni bir yere bağlamak lazım su cocugu bırakana kadar

morincim de kafese kapatalım demişti

evet whtsaptan resim değişiyo bir de ah ben nerelere gitsemmmm ne dediysem olmuyoooo nasıl yaşarımm , beni de soğutuyo böyle yparakkk

Son düzenleyen: Moderatör:

bizde cok diyoruz ama anlamıyor iştee

evett tatlımmmm hmm gurbetlik zor mu samsun da nerde kalıyorsunn tek mi tuttun ev
Varmı ufukta evlilikk
evet yalnız kalıyorum . belki ilerleyen günlerde evimin fotolarını paylaşırım evim güzel evimde :) rahatım çok şükür. şimdilik böyle iyiyim :) samsun tokat yakın olduğu için gurbet denemez yaa :)zorluk yaşamıyorum

morincim de kafese kapatalım demişti

evet whtsaptan resim değişiyo bir de ah ben nerelere gitsemmmm ne dediysem olmuyoooo nasıl yaşarımm , beni de soğutuyo böyle yparakkk

sogu soguda kurtul valla artık yiter ya bak herkez aynı şeyi diyoo

inşallah buhaftayı atlatym ıhaleee bıtsn hersy normlae doner ama arada yeterm sıze

arada yetme hep yet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…