Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

hadi ya ciddimisinn:26::26::26: cok üzüldümm canım
Rabbim şifa versinn..
Eylül bu cocuktan derhal ayrıll derhall
Nolursun ya.. bu cocuk sana zarar veriyor bak
sağol canım aminn inşallah

kafamda bitti zaten canım bu ilişki için herşeyi yaptım kaldıramıyorum artıkk
Eylül ver annem sen şunun numarasını
eylül senden ayrılmak istiyo ama söylemiyo dicem

kuzenımde öyle diyo ver bi haddini bildiriyim diyor ama bu sefer ben çok zor durumda kalırım :26:

Yok yauwwww anca ihriyarlamis bi Tassss 

hmmmm görmek lazımm

barıştıkk oley artık dövebilirimm

eylülllllllllllllllll ben o zaman sana daa birşey demiyorum herkez sana yardım etmek istiyor ama sen geri çeviriyorsunn kal öyle emi

hmmmm görmek lazımm

barıştıkk oley artık dövebilirimm

eylülllllllllllllllll ben o zaman sana daa birşey demiyorum herkez sana yardım etmek istiyor ama sen geri çeviriyorsunn kal öyle emi

sağolun kızlar herkes yardım ediyo ama yapacak bir şey yok ki ağzıma geleni saydım yine ses yok daha ne yapayımm :85:

Hoşgeldinizzz efenimm tabiki gelebilirsinizzz ama bir daha cııkmamak şartıylannn
heh bakın işte
buraya gelen birdaha kurtulamıyor kızlar
ona göre aklınızı başınıza toplayın
ben geldim kurtulamıyorum bu melake cadısından
tehdit ediyo
gelmezsen döverm diyo

canım çok geçmiş olsun...

artık hep gel buralara emi zaman buldkcaa valla çok cabuk ilerlii yaa mesain kaçta bitiyoooo

gelirim haftanın 5 günü allahın izniyle burdayım 08:00-18:00 bacım...

afedersin de şeyin de değilsin gibi davranıyo bu cocuk eylülümm sana
ne yazdın ne dedinn

resmen öyle davranıyo whtsapta çevrmiçi ordan yazıyorum yokk cevappp yeter arttık kaldıramıyorum saçmalamayı kes cevap ver nasıl birisin falan diyorum işte bir daha affetmiycem seni dedim bıktım artık dedim , ne demedim ki

hahaha kamuda çalışıyorum . mühendisim . samsunda yalnız yaşıyorum .27 yaşında bekar bi hatunum

dimek bekarsınn hıı
maşallah canımm mesleğinde elindeBende avukatın yanında çalışıyorumm dışardan olkuyorumm
20 yaşındayımm
ailen nerde:26:
canım çok geçmiş olsun...

gelirim haftanın 5 günü allahın izniyle burdayım 08:00-18:00 bacım...
ahaa şimdi olduu mesailerimzde aynıııı ohh gelsin sohbetlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…