- 1 Mayıs 2013
- 95
- 18
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
onları ben yazarak giriyordum canımçıkmış işte canım kafanı kaşıyosun ya
tövbeeeee yaaaakız niye dertli eylül oldum ben bananneee
olabilir canımmm uyuz kafalarrrr
18 yaşında çıtır bir genç kızım adalet bölümü öğrencisiyim 52 kg 1.65 boyundayım sevgi doluu sıcak kanlı birisiyim sizin gibii aynıı:)) sizden küçüğüm sanırım
Hadi yaaa bosa atiyom iki saattir desene hihihihihi
onları ben yazarak giriyordum canımyani ikonları görmeden , tanımlanmış kodlarını yazarak .çok dahice dimii
dertlisin de öyle şapşikk
uuu baya bir küçüksünnbende dışardan aöf okuyorumm canım adalet bölümü hangi ünv seninkisi:26::26:
nerdeyse 10 yaş var aramızda18 yaşında çıtır bir genç kızım adalet bölümü öğrencisiyim 52 kg 1.65 boyundayım sevgi doluu sıcak kanlı birisiyim sizin gibii aynıı:)) sizden küçüğüm sanırım
anadolu ünv bende açıktan okuyorum :)) meslektaşız yanii
tövbeeeee yaaaakız niye dertli eylül oldum ben bananneee
olabilir canımmm uyuz kafalarrrr
benim erkek arkadaşımda öyle tersi bambaşka biri:18::18::18:
hiç sevvmemm bennn
yuhh la koca reklamı nasıl görmennn
telefondakilerin hiç biri burda cıkmıyo yalnız nasıl yok gülümsemelr sizde yaa
yok onu demiyorlar kız hani bizde alt kısımda çıkıyo ya hepsi bunlarda yokmuşş:26::26:
deme gızzyaşın küçükmüş tatlım neden 1 sene dahha denemedin ünv. sınavınıı:26::26:
hemde nasıl canım hep kendileri haklı kadınlar haksız hep kendileri doğrucu kadınlar yanlış deli oluyom öyle davrandıkları zaman yaa
daha yolun başındayken böyle evlenseniz aman yarabbim
evvveettt
canım aklında niye tutuyorsun altta hepsi var ya
seneye tekrar deniyecem bu sene boş durmamak için açıktan okuyim dedim güzel bir bölümmüş açıkta kalmazsın filanda dediler bakalım :))
nerdeyse 10 yaş var aramızdaolsun ben de minyon bi hatun olduğum için göstermiyorum yaşımı
Kizzzz yaslari falan diyom beyaaaaa.....
buarada oynayan suratlari yapabildim galiba
....
ayyy ne hosmus bunlarrrrr
dert bendee yara bendeeedertlisin de öyle şapşikk
uuu baya bir küçüksünnbende dışardan aöf okuyorumm canım adalet bölümü hangi ünv seninkisi:26::26:
hemde nasıl canım hep kendileri haklı kadınlar haksız hep kendileri doğrucu kadınlar yanlış deli oluyom öyle davrandıkları zaman yaa
daha yolun başındayken böyle evlenseniz aman yarabbim
nerdeyse 10 yaş var aramızdaolsun ben de minyon bi hatun olduğum için göstermiyorum yaşımı
dert bendee yara bendeee
evet aynen öyle cannım özellikle olgunlaşmamış erkeklerde var buu :26:
ama bölüm kontejyanlı olduğu için seneye puanın kırılır bunuda söyleselerdi keşke
okuduğum için puan kırılacakmı seneyeee hadii yaaa((