Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

tövbeeeee yaaaa kız niye dertli eylül oldum ben bananneee

olabilir canımmm uyuz kafalarrrr

dertlisin de öyle şapşikk

18 yaşında çıtır bir genç kızım adalet bölümü öğrencisiyim 52 kg 1.65 boyundayım sevgi doluu sıcak kanlı birisiyim sizin gibii aynıı :)) sizden küçüğüm sanırım

uuu baya bir küçüksünn bende dışardan aöf okuyorumm canım adalet bölümü hangi ünv seninkisi:26::26:

tövbeeeee yaaaa kız niye dertli eylül oldum ben bananneee

olabilir canımmm uyuz kafalarrrr

hemde nasıl canım hep kendileri haklı kadınlar haksız hep kendileri doğrucu kadınlar yanlış deli oluyom öyle davrandıkları zaman yaa

benim erkek arkadaşımda öyle tersi bambaşka biri:18::18::18:

hiç sevvmemm bennn

yuhh la koca reklamı nasıl görmennn

telefondakilerin hiç biri burda cıkmıyo yalnız nasıl yok gülümsemelr sizde yaa

yok onu demiyorlar kız hani bizde alt kısımda çıkıyo ya hepsi bunlarda yokmuşş:26::26:

daha yolun başındayken böyle evlenseniz aman yarabbim

hemde nasıl canım hep kendileri haklı kadınlar haksız hep kendileri doğrucu kadınlar yanlış deli oluyom öyle davrandıkları zaman yaa

sus sus hatırlatma heçç ben seviyomm ama ya cok seviyommmm erkeğimii eylülün ki farklı ama eylülünki eylülü cok üzüyooo

aferinnn

dertlisin de öyle şapşikk

uuu baya bir küçüksünn bende dışardan aöf okuyorumm canım adalet bölümü hangi ünv seninkisi:26::26:
dert bendee yara bendeee

evet aynen öyle cannım özellikle olgunlaşmamış erkeklerde var buu :26:

dert bendee yara bendeee

evet aynen öyle cannım özellikle olgunlaşmamış erkeklerde var buu :26:

istememm ayrılık boynumu büksün
istemem aşkıma leke sürülsünn heytt bee eylülüm benim inşallah biran önce düzelir su haliniz ya tamam ya devam dersiniz ama ben sana dimm bu cocuk seni aldatıyo göreceksinn anlattıkların göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…