- 25 Şubat 2008
- 13.358
- 47
- 37
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
napıyım anlamıyodunnsıyırdım tabiiii delird,imm uleynnnn
bir kere daha böyle bir şey olmuştu bir hafta ben den ses çıkmadı ondna da çıkmadı sonra ben bitecekse bitsin söyle faalan dedim bitsin dedi sonra çook pişman oldu flan bir daha bunları yaşamıycaktıkk ama sözünde durmuyoo
belirsizlikten nefret ediyorum atmasam atmam tutarım kendimi ama o da atmaz işte sorun orda gururdan mı neydense artık asla adım atmıyo
değmez tabi ama elimde değil üstelik biliyo da hasta olduğumu ona göre ben hayaımdan memnunmuşum ona gerke yokmuş ne alaka öyle olsa bu kahrı neden çekeyim dayanması çok zorr bana karşı öyle kötü kianlatamıyorum derdimi kimseyee
Hoşgeldinizz kiiiitabi ne demekk buyrunnnn
sürekli resim niye çekiyonn gızamm sen başım döndü laa
biraz dinlen o zaman canım
hoşgeldin canım
gelsin gelsin canımcım
öyleyse Allah tamamına erdirsin diyelim
ya bu arada sorum alakasız olacak ama bu ikonların topluca olduğu bi yer yok mu? mesaj yazarken ben elle giriyorum bunlarısiz nasıl yapıyosunuz . mesela ben ikinoktaüstüste koyup 16 yazıyorum .mesajı gönderince çıkıyor .anlatabildim umarım
Cadiya sormak lazim ama eder, eder 
Hosgeldin...
haa sen gülümsemeleri diyonngızammm sen niye sayı yazmayla ugraşıyın altta cıkmıyor mu gülümsemeler sende:44::44:
acabaa benidee kabul edermisinizzzz:))
sağ tarafta sürekli reklamı var gürmen mii
hoşbuldummm:))
çıkmıyo işteeniyeki acabaa ? mesaj sayım az olduğu içinmi?? :44:
tövbeeeee yaaaasöyle bi okkalı tokat atımm da kendine gell:26::26: isten miiöldürdün sen beni dertli eylül elimizden birşey gelmiyo yap diyoz yapmıyonnn napalımm daaa
erkekler genelde vurdum duymaz oluyorlar galiba eşim iyidir ama tersi berbattır onunda bu erkeklerin genelinde var galiba canım
Kendinden bahsedermisinn bizlere tanışalmm kaynaşalımmm
çıkmıyo işteeniyeki acabaa ? mesaj sayım az olduğu içinmi?? :44:
erkekler genelde vurdum duymaz oluyorlar galiba eşim iyidir ama tersi berbattır onunda bu erkeklerin genelinde var galiba canım
eglencelı ama foto cekmekkk :):)
hoşgeldin canım
valla gürmedim canım körmüyüm neyim ya ben?
Bende bu sizdeki oynak suratlarin hicbiri yok bende teldekilerle idre ediYom 
Kendinden bahsedermisinn bizlere tanışalmm kaynaşalımmm
çıkmış işte canım kafanı kaşıyosun ya
Cogaldikca ben aklimda tutamiyom, ihtiyarladimmi neyyyy 
yok gızamm
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html al bak böyle yapacann sonra allta geliyo zatennn
benim erkek arkadaşımda öyle tersi bambaşka biri:18::18::18:
hiç sevvmemm bennn
yuhh la koca reklamı nasıl görmennn
telefondakilerin hiç biri burda cıkmıyo yalnız nasıl yok gülümsemelr sizde yaa