Burada çok denk geldiğim bir konu hakkında ben de yazmak istedim.

Tekrar aldatır mı bilemeyiz ama siz asla unutmayacaksınız. Ben de yaşadım affettim. Unutamadım, hasta oldum. Önce kaygı bozukluğu, sonra bedenime vurdu. Egzema, kalp çarpıntısı, huzursuz bağırsak sendromu.4 yıl dayanabildim. Boşandım çok şükür iyileştim.

Yazıp yazıp merhametlidir diye kendinizi kandırmayın. Aldatmış yine aldatacak siz hala o kadınla seviştiği gibi benimle sevismiyor diyorsunuz ? Yasak olan her şey cezbeder. Siz ne yaparsa yapsın dizinin dibinde oturan ,konforundan ödün vermeyen kadinsiniz şuan onun gözünde.Bosanmayi reddediyorsaniz mecburen unutacaksiniz ama o kiyaslamayi unutur musunuz bilemem ?

Öncelikle kocan iğrenç biri.
Bu evliliği sürdürmeye devam ettikçe özgüvenin ve güven duygun yerle bir olacak.
33 yaş hala genç yoluna devam etmek için geç kalmadın.

ayakları üzerinde duran bir insan ailem arkamda değil diye bosanmayi ertelemez. bu düpedüz kendinize güveniniz olmamasından kaynaklı ki siz zaten bunu dile getirmişsiniz. karısı yanında uyurken kevasenin birine o muhteşem geceden bahseden bir msj atıyor olması benim için son nokta olurdu sanırım. ben yanında uyurken bir başka kadını hayal eden adamın nikahında kalmak kendime olan saygısızlığım olurdu. Her zaman büyük konuşmaktan imtina etmeye özen gösteririm ama bunu kaldiramazdim ben o kadar da uzun boylu değil yani. size burda bin kişi bosan da dese muhtemel ki yapmayacaksiniz yapmamissiniz da zaten. ama bu dert sizi yer bitirir. bosanmayacaksaniz unutun, unutamiyorsaniz bosanin. hayatı zülm etmeye değer mi böyle biri için? daha 33 yaşındasınız sizin yastakiler henüz evleniyorlar...

sizinle aynı yataktayken başka kadınla şehvet dolu mesajlaşan adamla nasıl aynı masada oturup yemek yiyorsunuz ? hadi onu geçtim nasıl koynuna girip size sarılmasına izin veriyorsunuz ? bu erkeklerde ki yüzsüzlük, arsızlık deli ediyor beni. okurken deliriyorum ama siz kabul edip herifi bir de kendinizle ödüllendiriyorsunuz . yazık değil mi size ?? bu kadar mı değeriniz yok kendi gözünüzde ya hu.

Çocuğum yok, aslında tam bu fikre ısındığım zamanlarda bu olayı yaşadım. O istek de başlamadan bitti gibi oldu
Çocuk yokken ne diye çekeceksiniz bunu?
Çocuk varken iş bambaşka boyutlarda oluyor.
Ömür boyu şüphelerşe yaşayacalsınız.
Yaşınız çok genç keşke konfor alanından çıkıp bu girdaptan kurtarsanız kendinizi

Aslında artık onun aynı şeyi yapıp yapmaması umrumda değil. Yani içimde bir kıskançlık yine yaparsa korkusu da yok.

Kendi kendimde neden bu kadar değerim yok bunu çözdüğüm gün herşey daha kolay olacak sanırım

Ben de hep büyük konuşurdum affı olmayan şey gibi düşünürdüm bunu hatta yakın çevremizde vardı o da affedip yoluna devam etmişti de şaşırmıştım. Herhalde yaşayınca öyle olmuyormuş ki başıma gelince anladım

Öncelikle kocan iğrenç biri.
Bu evliliği sürdürmeye devam ettikçe özgüvenin ve güven duygun yerle bir olacak.
33 yaş hala genç yoluna devam etmek için geç kalmadın.
Yani zaten olmayan şeyler. Artık güzel olan hiç bir şeye inancım kalmadı. Sevgiye, aşka, güvene. Uzun süredir kendi içimde mutlu olmaya kendime huzur katmaya çalışıyorum

Benzer hastalıklar bende de var. Yaşadığım şeyin dışavurumu bazen iş ve sosyal hayatımı çok fazla etkiliyor. Aniden duygu patlamaları yaşayıp ağlama krizine girebiliyorum.

Okurken benim bile zoruma gitti sizi düşünemiyorum. Beni aldattı demekki degersizim, o kadın sevilmeyi ilgi görmeyi benden daha çok hakediyo diye düşünüyorsunuz ama gerçek bu değil. Aldatılmanin sizinle bir ilgisi yok. Aldatacak adama dünyanın en güzel, en seksi kadınını getirin yine aldatır. Evdeki eş değil dışarda yasak olan tatlı gelir her zaman. O yüzden boşanarak kendini bu adamdan kurtar. Gitsin daldan dala atlayarak geçirsin ömrünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…