Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forum hakkında konu açmak yasak değil mi? Neden üye uçurulup Konu kapatılmıyor dün geceden beri açık ? Forum ve üyeler savunulduğu için olabilir mi?

Kaldı ki bir insan isterse artık sevmiyorum diye bile boşanabilir. Kimse istemediği hayatı yaşamak zorunda değil ama kimilerine göre eve pata getiriyor mu? Aldatmadı mı? Aaa nasıl boşarsın... sana ne diyeceksin işte. Sifonu çekmez pisliğin tekidir, boşarsın, aldatır döver boşarsın. Çalışmana izin vermez, annecidir boşarsın. Dünyaya on kere mi geliyoruz da koca kahrı çekelim demi

Ya sanmıyorum. O üyenin yazım stili çok bozuktu sürekli emoji falan kullanıyordu kelimeleri tam yazamıyordu bile. Bu üye ise düzgün yazmış baya. Satır başı bile yapmış yani. Ytd, maklube,toma esprileri falan kesin ekşici bu.

Atladığınız konu, burası mahkeme değil ki, taraflar cagirilip tek tek dinlensin. Bir arkadaşımiz gelip, nasıl derdini anlatınca dinleyip, anlattığına göre yorum yapiyorsak, burada ki arkadaşlar da aynını yapıyorlar. Şiddet gören, çocuğunun önünde horlanip hiçe sayılan bir üyeye, yaşadığının evlilik olmadığını söylemek nasıl bir yanlış olabilir ki!

herkesin farklı karakteri, farklı imkanları ve farklı sınırları vardır.
Bir olay karşısında burada verdiğimiz cevaplar kendimize göre doğrudur.
kimse bilir kişi yada danışman yada evlilik/ilişki gurusu olduğu iddiasında degil.
benim tahammülüm belki de sizinkinden azdır.
belki bir başkasının yaşadıkları yada maruz kaldığı sistematik şiddet, bazı şeyleri normalleştirmiştir.
sonuçta bu iki insanın aynı cevabı vermesi mümkün degil.
aldatılıp, şiddet görüp devam eden evliliklerde kadın paspas oluyor.
ne desin insanlar?

Ben şiddet, aldatma vb. şeylerden bahsetmiyorum. Eşin söylediği bir cümleyi büyütüp, abartıp sürekli “ boşan” diyen bir tayfa var

Kime saracağınızı şaşırdınız bence
Kimseye sardığım yok. Ortaya bir iddia attınız ama altı boş muhtemelen cevap veremediğinize göre. Ben başkasına yazdım demek bir cevap değil üzgünüm. Forum herkese açık bir mecra, o kişiye özel mesaj atmıyorsunuz şu an, ortaya yazıyorsunuz.

Ben şiddet, aldatma vb. şeylerden bahsetmiyorum. Eşin söylediği bir cümleyi büyütüp, abartıp sürekli “ boşan” diyen bir tayfa var
Cumlesine bağlı.
Mesela kadının eşi küfrederek malum cümle ile kovuyor.
yada anasına varana kadar küfrediyor.
Yada kadınlık gururunu incitecek bir şey söylüyor.
yani sınır ne?
Size göre olan sınırı benimsemek zorunda mı herkes?

Altinci hislerim lutfen bi sessiz olun!
Oh no lutfen dusundugum seyi dillendirmek istemiyoum suan
En iyisi bu isi yonetim cozsun, dilimi tutayim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…