Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet, şimdi de yalvartılacak birileri var. Ama yalvartacak olan farklı olabilir...
Allahim bir erkegin uslubu nasil da kelimelere dökülür?
Basta şüphem vardi simdi yuzde bir milyon emin oldum
Ne avukatsiniz ne kadın
Belki de esini aldatan/döven/söven ama eşi evde dursun elinin altinda ama diger yandan da ben her halti yerim diyen birisiniz muhtemelen eşinizin buraya üye olup konu açtığını okudunuz celallendiniz ya da size diklendi, hakkini savundu altinda ezildiniz gelip buraya ego tatmini yapmak istediniz ama elinizde patladı! Muhtelemen banlanacaksiniz hatta belki de ifşa olacaksiniz :) bir gun olur da kapiniza mahkeme celbi gelirse avukat sevim hanimdan destek istemeyi unutmayin

Yavrum biz bu ülkenin insanı değil miyiz?
Senin bildiklerini biz bilmiyor muyuz?
Zembille inmedik değil mi?
Bak ben yazdığım herşeyin uygulanması durumunda sonucunun ne olacağını hesap edebilecek zekaya sahibim.
Örneğin kocasından şiddet gören bir kadına boşan derim, boşanırsa hayatı kurtulur,işkenceden kurtulur,kendine saygısı olur,insan olduğunu farkeder,nefes alır.......ama şiddet gören bir kadın boşanmazsa yok olur, ya adamın elinde can verir yada ölmekten beter halde yaşıyor taklidi yapar.
Bu ülkenin insanları iyi niyetlidir,misafirperverdir,mettir.......ama salak değildir.

Muhtemelen linç yerim ama bazı konuları okurken bende şaşırıyorum , konuyu açan kişiyi yaşadığı ilişkiyi hiç bilmiyorlar . Sadece yazılan kadarla ayrıl veya boşan yazılıyor hemen , şiddet aldatma gibi şeyleri istisna tutuyorum bunlar olmadan kimseye boşan ayrıl diyemem . Bazıları konu sahibini azarlıyor işte bu kadar yazıyoruz ama sen boşanmazsın vs çok değişik kafalar var gerçekten :)

Ben de sizin gibi düşünüyordum burası için... sonra baktım ki boşanınca da hayat bitmiyor bir son değil enkaz değil enkazdan kurtuluş hatta o zaman diyorsunki neden çıkış olmasın...
tabiki çözüm hemen boşanmak değil çare aramak çözüm bulmak lazım problemlere
Ama verdiğiniz örnek de yani tam boşanmalık konu kadın kocasıyla ilişki yaşarken tecavüze uğruyor gibi ağlamış nedir bu yani ne kadar acı bir olay... evlilik zaten bitmiş...

ayrıca hiç bir anne evladı için kendini feda etmemeli... evlat için acı çekin demiyor hiç bir yasa hiç bir örf hiç bir din...

haksızsınız...

Özellikle gece vakti açıyor ki konuyu, konu hemen kapanmasın.
Ben konunun dün açıldığını sandım bir an, saatin farkında değildim. Neyse sabaha bu konu kapanmış olur üye banlanır, diğer konularda aile yıkıcı ve boşanma teşvik edici faaliyetlerimizi sürdürürüz biz nasılsa

Olmamasını umuyorum hatta eğer yanlışlıkla avukat olduysa ruhsatını şenlik eşliğinde yok etmesi vatana millete hayırlı bir adım olur.

Haaaaa sen üst akılsıııııın
Buradaki yorumların bizi nasıl etkilediğinin biz farkında değiliz ama sen farkındasın
Anladım ben seni, özel hayatındaki tatminsizlikleri burada önüne geleni aşağılayarak,aklınca ahlak bekçiliği yaparak kendini tatmin etmeye çalışıyorsun. Cık bize sökmez. Kendini çok akıllı zannediyorsun ama değilsin, hakikaten değilsin.
titrek mitrek aşk oyuncakları var onlarla tatmin et kendini burda harcanırsın

Okuyorsun, alıntı bile yapıyorsun ama işe yaramıyor. Dedim ya sen ve senin gibilere işlemez... Sizle eğitilmez, aydınlatılmaz, umutsuz vakasınız... Kendi bataklığınızda debelenip durun...
Bu tür hakaret ya da beddua ile cevap vermek yerine, iddialarınızı hukuki temelli mevzuat bilgisiyle destekleyerek insanlara anlatsaydiniz daha inandirici olurdu zira yazdiginiz tüm yorumlar içi boş ifadeler içeriyor.

Offf ne diyosun ya gerçekten?
Seni ne ilgilendirir, herkesin kendi aklı var fikri var, herkesin yorumu kendine.
Burası herkese açık bir platform herkes senin uygun bulduğun normlara göre yorum yapmak zorunda mı? Hayır değil. Ne kadar boş vaktiniz var gerçekten hayran kalıyorum, gün bize 24 size 72 saat sanırım.

Konulara yorum yapanları aleni bit sekilde tehdit eden konu sahibi hakkinda yönetim ne yapmayı düşünüyor acaba?

Birkac kere şiddet olayı oldu.

Basit şeyler için de tokat attım kaloriferi niye kapattın çocuk usuyecek diye Tokat atmıştı.
Kadın dayak yemiş, ne boşanmaması?
Bu ülkede çay demlemedi diye dayak yiyen, bu dünyada sırf yemek yapmadı diye ağaca bağlanıp dövülen kadınlar var.
Bu kadınlar ses çıkarmadığı için öldürülüyorlar. Tabiki boşanacaklar ne yapacaklar? Şiddet azımsanacak birşey mi? O 1 2 tokat dozunu arttırarak devam etmeyecek mi sanıyorsunuz? Konuya bakın yahu bir de avukatsınız güya, sinir küpü oldum.

Biz, Türkiye'nin aile kurumunu yıkmak için, düşmanları tarafından oluşturulan feminist yıkıcı timiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…