- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
-
- Konu Sahibi AvukatSevim
Allahim bir erkegin uslubu nasil da kelimelere dökülür?Evet, şimdi de yalvartılacak birileri var. Ama yalvartacak olan farklı olabilir...
Yavrum biz bu ülkenin insanı değil miyiz?Bazı üyeler "sanki biz boşan deyince boşanıyor mu" anlamında cümleler yazmış. Çok kişi yazmış.
İşte ne yaptığınızın, neye sebep olduğunuzu bilmediğinizin en büyük göstergelerinden biri.
Sorumsuzca burada bir şeyler yapıyorsunuz, yazıyorsunuz... Ve bunun ne gibi sonuçları olacağının farkında değilsiniz.
Bu ülke insnaının nelere inandığından, nasıl kolay kandırıldığından haberiniz yok.
Bir kitap okuyup, bir film izleyip intihar edenler var.
Bir arkadaşıın sözüne uyup 500 bin TL dolandırılanlar var.
Komşusunun, arkadaşının sözüne inanıp, cinayete, tecavüze kurban gidenler var.
Siz yazdıklarınızın ve söylediklerinizin sonuçlarından habersiz, ne yaptığını bilmeyen kişilersiniz.
Dolar hakkında yorum yapanlar bile ytd yazıyor, siz insanın hayatı ile oynarken böyle küçük bir hatırlatma bile yapmıyorsunuz.
Bende bugün levk salatası diye bişi gördüm nette gezinirkenBir yemekmis ayol.
Muhtemelen linç yerim ama bazı konuları okurken bende şaşırıyorum , konuyu açan kişiyi yaşadığı ilişkiyi hiç bilmiyorlar . Sadece yazılan kadarla ayrıl veya boşan yazılıyor hemen , şiddet aldatma gibi şeyleri istisna tutuyorum bunlar olmadan kimseye boşan ayrıl diyemem . Bazıları konu sahibini azarlıyor işte bu kadar yazıyoruz ama sen boşanmazsın vs çok değişik kafalar var gerçekten :)Bu tespiti yapmam ve böyle bir cümle kurmam kolay olmadı. Daha önceleri aynı şeyi başkasından duyduğumda sert tepki verir, "abartma, komplo teorisi üretme, saçmalama" derdim.
Ancak zaman geçtikçe gördüm ki, burada aileleri yıkmaya çalışan, kadınların boşanmasını teşvik eden bir grup insan var.
Bunu neden yapıyorlar, bilemiyorum. Belki psikolojik sorunları olduğu için, belki bir intikam, belki bilinçli, belki bilinçsiz.... Ama böyle bir grup var. Organize bir grup olmayabilir. Ancak bilerek veya bilmeyerek boşanmayı özendiriyorlar.
Çocukların acı çekmesine, anne ve babasız kalmasına neden oluyorlar... En küçük sorunu bile abartıp, kadınların kocaları ile aralarının açılmasına, sorunun daha da büyümesine, şiddete ve cinayete neden oluyorlar. Aptalca ve cesurca, uzman olmadıkları ve tam bilmedikleri bir olaya karışıyorlar.
Evet... Bir kadın geliyor burada size ailesi ile ilgili bir sorundan bahsediyor. Biliyor ki kendisine burada cesaret verecek kişiler hazır bekliyor... Sadece kendi açısından anlatıyor. Tam anlatmıyor. Kocasını dinlemiyorsunuz... Eksik ve yalan yanlış bilgilerle karar verip, hemen "boşan" diyorsunuz... Sonrasında neler olduğu sizin umurunuzda değil...
ÖRNEK:
Eşimi bir yabancı gibi görmeye başladım
3 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var. Evliliğim başından beri biraz sıkıntılı. Eşimin çoğu huyunu evlendikten sonra öğrendim. Çok boş konuşur mesela. Canı sıkılır gıcık etmek için boş boş konuşur. Ablamin ağzının kenarında peynir kalmış küçücük ben söyledim silsin diye yemekte hemen ablama iyy...www.kadinlarkulubu.com
"Eşimi bir yabancı gibi görmeye başladım" diye konu açmış ve sadece kendi açısından sorunları anlatmış. Kocasını dinlediniz mi? Kadında ne gibi sorunlar var, biliyor musnuz? Hayır!.. Ama uzman gibi hemen aile işine karışıp "Boşan" diyebiliyorsunuz.
"3 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var." demiş kadın. 2 yaşındaki bir çocuğun yuvasını dağıtırken hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Eğer burada bazı kişilerin sorumsuzca aileler üzerindeki tahribatı devam edecek olursa, onlar kendilerine hakim olamıyorsa, onlara hakim olacak bir devlet kurumu vardır!.. Burada bazı kişiler, tv üzerinden aileleri tahrip etmeye çalışan programcılar gibi çalışıyor...
Örnek verdiğim konuya 3 dk sonra boşayıcı takımdan biri hemen yazmış:
"Boşanmak gibi bir seçenek var biliyorsunuz değil mi?"
Eşimi bir yabancı gibi görmeye başladım
3 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var. Evliliğim başından beri biraz sıkıntılı. Eşimin çoğu huyunu evlendikten sonra öğrendim. Çok boş konuşur mesela. Canı sıkılır gıcık etmek için boş boş konuşur. Ablamin ağzının kenarında peynir kalmış küçücük ben söyledim silsin diye yemekte hemen ablama iyy...www.kadinlarkulubu.com
3 dk içinde nasıl okudun ve hüküm verdin? Başlığı açan kişinin de normal biri olmadığı ilerleyen mesajlarında anlaşılıyor. Sadece bu konu için kullandığı başlık bile kendisinde de büyük problemler olduğunu gösteriyor... Ama burada bazı üyler hemen hüküm veriyor!..
Sonrasında gelen boşandırıcı yorumların ise haddi hesabı yok. Olayı tam bilmeden, kocasını dinlemeden, siz nasıl bir aile için boşanma tavsiyesi verebiliyorsunuz? Nasıl bir aile içi bir olaya pis burnunuzu sokabiliyorsunuz? Siz mutsuz iseniz, tüm çocuklar ve kadınlar mutsuz mu olmalı?
Bu sadece bir örnek. Burada böyle yüzlerce örnek olay var. Ve bu boşandırıcı üyeler belli başlı kişiler...
Aileye saldıranlara, kadınlara boşanmaya özendirenlere tavsiyem, kendinize hakim olun!.. Olamıyorsanız devletin ilgili kurumları size hakim olur!
Ben konunun dün açıldığını sandım bir an, saatin farkında değildim. Neyse sabaha bu konu kapanmış olur üye banlanır, diğer konularda aile yıkıcı ve boşanma teşvik edici faaliyetlerimizi sürdürürüz biz nasılsaÖzellikle gece vakti açıyor ki konuyu, konu hemen kapanmasın.
Olmamasını umuyorum hatta eğer yanlışlıkla avukat olduysa ruhsatını şenlik eşliğinde yok etmesi vatana millete hayırlı bir adım olur.Estraven avukat oldugunuzu bilmiyordum ama iyi olmuş gercek bir avukatin bu konuya yazması zira konu sahibinin yazdigi hic bir ifadede avukat olabileceğine dair bir izlenime varamadim :) siz daha iyi analiz edebilirsiniz bir avukat olarak
Haaaaa sen üst akılsıııııınBuradaki yorumların sizi nasıl etkilediğini siz fark edemezsiniz. Sadece sonucunu görürsünüz!..
O nedenle burada uzman olmayan kişilerin, olayları tam bilmeden sorumsuzca yorum yazması, aileye büyük zarar veriyor.
Televizyonlarda yayınlanan bazı diziler ve programlar aile yapsını tahrip etmeye yönelik içerikler sunuyor. Sıradan bir vatandaş bile bunu anlayıp tepki gösteriyor. Bazı vatandaşlar ise sadece izliyor ve farkında olmadan etki altına giriyor. Evlilik programları yasaklandı. Ama çoğu kişiye o programlar çok tatlı hayırsever bir işmiş gibi geliyordu.... Neden yasaklandı? Aileyi tahrip ettiği için. Hala aynı kişiler farklı formatta eylemlerine devam ediyor...
Bu tür hakaret ya da beddua ile cevap vermek yerine, iddialarınızı hukuki temelli mevzuat bilgisiyle destekleyerek insanlara anlatsaydiniz daha inandirici olurdu zira yazdiginiz tüm yorumlar içi boş ifadeler içeriyor.Okuyorsun, alıntı bile yapıyorsun ama işe yaramıyor. Dedim ya sen ve senin gibilere işlemez... Sizle eğitilmez, aydınlatılmaz, umutsuz vakasınız... Kendi bataklığınızda debelenip durun...
Tanrı bizi kutsasınBu da avukatsa ben de papa 3. Jean Paul um
"Boşan"Benze konuları incelerseniz, hiç detayı okumadan, incelemeden direkt "boşan" yazanlar var.
3 dk sonra yazmış yaa...
Hazır bekliyorlar... Dedim ya, var bi sorunları.
"Boşan" yazdıkça rahatlıyorlar.
Buuuu anam içinOnlar için değmez elbette. Ben aileler için, iyi kadınlar için ve en önemlisi anne ve babasından ayrı yaşayan çocukların acı çekmemesi için bu zalimlere bir hatırlatma yapmak istedim.
Apla ben şimdi kullanıcı adımı USA President Joe Biden yapınca Joe Biden mı oluyorum? Ona göre birşey yapcam........avukatmış ya kocaman avukatsevim diye nik almışş.ben korktum valla
Joe Biden yapamazsiniz. Forumda erkek uye yassah.Apla ben şimdi kullanıcı adımı USA President Joe Biden yapınca Joe Biden mı oluyorum? Ona göre birşey yapcam........
Korkunç bir durum gerçekten.
Örnek verdiğim başlıktaki yorumları okumanızı tavsiye ederim.
Ne kadar rahat boşanmayı teşvik etmişler.
Yani bir kadın gelse, hiç sorun olmasa veya çok küçük bir sorun olsa bile, buradakiler hemen boşandıracak.
Şuradaki bazı konuları ve yorumlaır okuyunca, problem yoksa bile üretir insan!...
Nesiniz siz ya?
Birkac kere şiddet olayı oldu.
Kadın dayak yemiş, ne boşanmaması?Basit şeyler için de tokat attım kaloriferi niye kapattın çocuk usuyecek diye Tokat atmıştı.
Biz, Türkiye'nin aile kurumunu yıkmak için, düşmanları tarafından oluşturulan feminist yıkıcı timizKorkunç bir durum gerçekten.
Örnek verdiğim başlıktaki yorumları okumanızı tavsiye ederim.
Ne kadar rahat boşanmayı teşvik etmişler.
Yani bir kadın gelse, hiç sorun olmasa veya çok küçük bir sorun olsa bile, buradakiler hemen boşandıracak.
Şuradaki bazı konuları ve yorumlaır okuyunca, problem yoksa bile üretir insan!...
Nesiniz siz ya?