Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özellikle gece vakti açıyor ki konuyu, konu hemen kapanmasın.

Altinci hislerim lutfen bi sessiz olun!
Oh no lutfen dusundugum seyi dillendirmek istemiyoum suan
En iyisi bu isi yonetim cozsun, dilimi tutayim..
Senin bahsettiği kişiyi bildiğini, özellikle sana yazdığını söylemiş B baby girlL

Bizi de aydınlatıver

Boşandıracak derken?
millet akılsız fikirsiz mi birileri boşan dedi diye boşanacak?
İnsanların zekasını hafife alıyorsunuz.
Bırak şu forumdaki birkaç kadını tüm dünya bir araya gelse kocanı boşa dese yine boşamam.
dayak-hakaret-aşağılama-psikolojik şiddet-aldatma varsa ama boşanmıyorsam da herkes desin boşan diye zaten.
Kimse kimsenin kolundan tutup mahkeme salonuna götürmüyor kocanı boşayacaksın diye nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz siz?
Birşeyler teşvikle olsaydı dünyada savaş olmazdı-terör olmazdı-tecavüz olmazdı-cinayet olmazdı....kimse teşvikle yuvasını bozmaz.

Madem avukatsiniz ki ben inanmıyorum
Neden savunduğunuz şeylerin altı dolu değil? Bos bos yok evlilik programı yok bosan diyorsunuz aileleri yıkıyorsunuz diyeceğinize o nick ile beyan ettiginiz sekilde şayet avukatsanız, somut delillerle geliniz! Burada kime nasıl yorum yapilacagi forum kurallariyla belirtilmistir zaten, bosan yazmak icin avukat/psikolog olma şartı yok forum kurallarinda, ilk üye olurken önce forum kurallari okunurdu bizim zamanimizda (10 sene önce), belli ki z kuşağı bos beles birisiniz kafanizdan element uydurarak yazmak kolayiniza geliyor.
Avukat olmamakla birlikte çoğunlukla yazılı kanitlarla is yaparım malum soz ucar yazi kalır size de tavsiye ederim. Yani evlilik programlarinin örneği somut delil değil tamam mi ablasi?

Ben bu platformda kadın gerçekten hatalı olduğunda kocanın,kayınvalidenin hatta görümcenin tarafının tutulduğunuda gördüm yorumlarında aşırıya kaçan üyelerin uyarıldığınıda.Ayrıca siz sadece bir konuya bakmışsınız ben 7 yıldır takip ediyorum burayı çift terapistine gidinde deniliyor hemen boşan denilmiyor ŞİDDET yoksa.Örnek verdiğiniz konuda kadın şiddet gördüğünü söylüyor belki yalan söylüyor biz medyum değiliz sonuçta bilemeyiz yazdığı neyse ona göre yorum yapılır ama şiddet gören bir kadına ben de dahil kimse çekeceksin kocandır demez dememelide.Sizde gerçekten avukatsanız eğer sizinde onların yanında olmanız gerek.Ayrıca konuşma üslubunuz da hiç hoş değil bunuda belirtmek isterim,siz pis burnunuzu sokmayın vs. gibi cümleler kullanıp ondan sonra burda ki kadınlardan saygılı ve ciddi yorumlar yapmasını bekleyemezsiniz !!!!

Estraven canım ben şeyi merak ediyorum bu konuya bakan devletin ilgili kurumunu?

boşan
O
Ş
A
N
Elbette yok, arayan boşa döner. Konu sahibi meslektaşımsa hem ülkemiz hukuk sistemi adına, hem müvekkilleri adına çok üzüldüm. Bu kadar gerçeklerden kopuk bir dünyada yaşayan biri kim bilir elindeki yetkilerle neler yapmaya çalışmış, sistemi nasıl zora sokmuş, insanları zarara uğratmıştır. Gerçekten üzücü. Eğer değilse evlere şenlik. Gördüğüm kadarıyla konu içeriğinde ve profilinde avukat olduğu iddiasında bulunmuş. Yaptığı eylem avukatlık kanununa göre suçtur ve cezası bir yıldan başlar. Barolar Birliğimiz sağolsun, konuyu soruşturma aşamasından itibaren güzel takip ediyor. Hanımefendinin (bunu kadınlar kulübünde olduğumuz için söylüyorum) yaklaşımı hakkındaki düşüncelerini bir de meslek birliğimize soralım bakalım.
Estraven şekerim, bu mesajdan şikayetçi olalım mı?
Olalım elbette sen iste yeter. Yargı kişinin kafasına göre dağıttığı bir şey değil sonuçta, konu sahibi olayı çok yanlış anlamış. Vatandaş insanları eleştirir, bunu yaparken de tehdide hakarete başvuramaz. Yargı mahkemenin işi. Öğrenmiş olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…