- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 40
-
- Konu Sahibi AvukatSevim
Sanırım aynı şeyi düşünüyoruz. Bu da bizim sırrımız olsun o zaman.Altinci hislerim lutfen bi sessiz olun!
Oh no lutfen dusundugum seyi dillendirmek istemiyoum suan
En iyisi bu isi yonetim cozsun, dilimi tutayim..
Sırrınıza ben de ortak olabilir miyim? Çok iyi sır tutarım.Sanırım aynı şeyi düşünüyoruz. Bu da bizim sırrımız olsun o zaman.
Şiddetsiz haliSırrınıza ben de ortak olabilir miyim? Çok iyi sır tutarım.
Özellikle gece vakti açıyor ki konuyu, konu hemen kapanmasın.İstanbul sözleşmesinin kaldırılmasını isteyen rezil zihniyete ne kadar çok benziyor yazdıkları. Yazıklar olsun gerçekten. Kadınların boşanmak istemesi kadın cinayetlerine neden oluyor gibi korkunç şeyler yazılan bu konu nasıl hala kapanmadı?Mune
Sırrınıza ben de ortak olabilir miyim? Çok iyi sır tutarım.
Senin bahsettiği kişiyi bildiğini, özellikle sana yazdığını söylemiş B baby girlLAltinci hislerim lutfen bi sessiz olun!
Oh no lutfen dusundugum seyi dillendirmek istemiyoum suan
En iyisi bu isi yonetim cozsun, dilimi tutayim..
Boşandıracak derken?Korkunç bir durum gerçekten.
Örnek verdiğim başlıktaki yorumları okumanızı tavsiye ederim.
Ne kadar rahat boşanmayı teşvik etmişler.
Yani bir kadın gelse, hiç sorun olmasa veya çok küçük bir sorun olsa bile, buradakiler hemen boşandıracak.
Şuradaki bazı konuları ve yorumlaır okuyunca, problem yoksa bile üretir insan!...
Nesiniz siz ya?
Yok yahuSenin bahsettiği kişiyi bildiğini, özellikle sana yazdığını söylemiş B baby girlL
Bizi de aydınlatıver
Arkana sığınmıştı, sattın iki dakikada kızcağızıYok yahu
Jssjjsjs bu tarz mevzulara girmem ki ben kendi aklim yetiyor sukur
Hem ben bana denileni yapmam aksini yaparimhuyum kurusun
Kavgada arada kalan bihaber salak konumuna dusmek de varmis kaderdeArkana sığınmıştı, sattın iki dakikada kızcağızı
Elbette yok, arayan boşa döner.
Olalım elbette sen iste yeter. Yargı kişinin kafasına göre dağıttığı bir şey değil sonuçta, konu sahibi olayı çok yanlış anlamış. Vatandaş insanları eleştirir, bunu yaparken de tehdide hakarete başvuramaz. Yargı mahkemenin işi. Öğrenmiş olur.Estraven şekerim, bu mesajdan şikayetçi olalım mı?