salaklık benimkisi..
boşuna demişler,acıma acınacak hale düşersin diye..
sebepler gercekten bunlar.. adam gercekten ruh hastası..
zaten normalde de herseyden kavga cıkarabılcek neden bulabılen bırısı..
ablamın acizligi zaten benı delırten ve bu acızlık ugruna benı bıle hıce sayması..
belli bir zaman sonrasında da annemın de olaya tutumunda yumusayıp affetmedgm ıcın benı suclu yapması...
Gene sen ucuz kurtulmuşsun arkadaşım,ablan napsın bir ömür o adamla :umursamaz:
canımm ya .. bence senin kindarlığından(!) çok,önce o adam insan mı onu sonra da misafirperverliğini(!) tartışsınlar... :hulya:
çaresiz degıl kı neden cekıyor cıdden anlamıyorum, anlayamıyorum..
Annen belli ki kardeşler küs kalmasın die uğraşıyor ama yöntemi de kesinlikle çok yanlış, sen kincisin şöylesin böylesin diyerek de kardeşler barıştırılmaz ki... Kendini yalnız hissetmen çok normal böyle bir durumda, sana tavsiyem samimi arkadaşlıklar kurmaya bu şekilde içindeki yalnızlık hissini dağıtmaya çalış. Tabiki ailenin yerini tutmaz onlara olan özlem ve kırgınlığını tam anlamıyla geçirmez ama yine de kafanı dağıtmana yardımcı olur. seni psikolojik çöküntüden uzaklaştırıp kendini pozitif hissetmene yardımcı olabilir. Umarım bu çektiklerinden sonra iyi günler seni bekliyordur bundan sonra. Bu kadar kendini üzme çünkü haklı olan sensin... sevgiler... opuyorumnanaktan
zor bir durum..
Ne olursa olsun enistenizin bu sekilde davranmasi cok sasirtici, buyuk terbiyesizlik.
Annesi uzulmesin diye sikayetci olmadim demissiniz ama bir bayana bu sekilde davranmak falan ilginc gercekten.
Anneniz de ablanizla aranizda kirginlik olmasin istiyor ama, enistenizin yaptiklarini da biliyor ablanizin davranisini da.
Bu durumdan ablaniz sorumlu tutulamaz ama size sahip cikmamasi da dusundurucu..
Allah yardimciniz olsun
Bir bayana el kaldıran adamdan hayır gelmez zaten :1closedeyes:
ben hayatımda böyle çirkin bişey duymadım enişte kim yaa sana böyle davranmaya ne hakkı var ...
ablana olan tavrında sonuna kadar haklı olduğunu düşünüyorum bu kincilik değildir ist. gibi bi yerde gecenin 11 de yalnız başına bi kızın başına biçok şey gelebilir ...
yaşamış olduğunuz olaylardan dolayı geçmiş olsun diyorum....
tabııkı de sorumlusu ablam degıl ama.. benı uzen orda sahip çıkmaması sankı 2 gunlugune gelmıs bır yabancıya davranır gıbı davranmasıydı.
kı bız böyle degıldık. gunden gune degıstı.
bılemıyorum annem de belkı ıyı nıyetlı ama benım kırılabılecek duygularım oldugunu hıc hesaba katmıor
Haklısın.
Ama annende haklı. İkinizde evlatsınız, olayın boyutunu pek bilmiyordur belki, aranızın böyle olmasınıda istemiyordur. Benim için önemli olan, annen uzatmana kızabilir belki ama en başından beri sana hiç mi hak vermedi, hep mi seni suçladı. Eğer böyleyse annende haksız bence. Ama biryere kadar yanında olduysa ve artık barışsanız diye bunları yapıyorsa, anne sonuçta küs kalın istemiyordur.
Zor, karşıdaki kardeş sonuçta ve sende içten içe affetmeye meğillisin aslında. Affedebiliyorsan affet bence, hayat çok kısa.
Hakli olan sensin.
Verdigin tepkidede cok haklisin.
Ama annene kizma bence, o ablanla aranin bozulmasina dayanamiyordur anne sonucta.
Ama enistenin sana yaptigini unuttugunu düsünmüyorum.
Ablanla konusup darginligini tekrar belirtmelisin bence. Belki oda yaptigi seye pismandir, pismanlgini dile getiremiyordur.
Enistenlede hic muhattap olma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?