- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
eve geldıgınde bılıordu olayı ve polısler vardı zaten evde.
benımkı yapmadı herseyı bu noktaya getıren de o tavır oldu zaten
o adama kızmıyorum bıle cunku benım ıcın öyle bırı yok zaten benım hıcbıseyım
kızgınlıgım kırgınlıgım ablama
annemler basında yaptılar elbet ama araya zaman gırınce yumusamalar oldu
olay özellıkle annem ıcın yüzeysel bi şekil aldı
Walla olayı bildiği halde eşine birşey demediyse ablana hiçbirşey demiyorumNe olursa olsun kimsenin kimseyi hırpalamaya vurmaya hakkı yok ne hakla vuruyolmaz:
Bencede konuşmaman normal ben olsam bende konuşmazdım ablamla
canım enişten sana vurma hakkını nerden alıyor. hele ablan bu yaptığına nasıl tepki vermiyor. bence siz sonuna kadar haklısınız. hatta ablanında böyle bir insanla kaldığı sürece can güvenliği bile yok. bu kadarcık meseleden olay çıkarıyosa ablana neler yapıyodur ya. valla ben senden çok ablana acıdım.
ben bu durumda annem dahil konuşmazdm
enişten ne hakla vuruyo
iyi ki bi yerine bi şey olmamış canım:teselli:
kinci değilsin,bence iyi davranıyorsun
Canım benim ya çok üzüldüm ki sonuna kadar haklı olarak gördüm ben seni bilmiyorumkismile
Enişten çok ama çok saygısız hadsiz bir insanmış bunu hemen belirteyim.
Televizyonu açık unutsan bile ona ne oluyor da odana paldur küldür girebiliyor :umursamaz:
Kapısız köyden mi gelmiş :umursamaz: kapı vurma adaptandır bu adabı öğrenemediyse ayıp kendindedir alsanaalsanasmile
Sonra en büyük ayıbı sana vurmakla şiddet uygulamakla yapmış.Çok ama çok kötü bir durum .
Konunu baştan okurken kesin basit ufak tefek bir meseledir demiştim içimden.Meğersem konu baya baya ciddiymiş.
Sen haklısın arkadaşım iyiki polis de çağırmışsın baksana adamın gözü dönmüş resmen sapıkmıdır nedir alsanaalsanasmile
Ablan da o durumda düşüne düşüne kendini mi düşünmüş.Pes doğrusu :umursamaz:
Annen de neden hala senin üstüne gidiyor ki insanlık yok gibisinden şeyler söylüyor sanalmaz:
Ben senin yerinde olsam asla konuşmazdım heralde kardeşimlelmaz:
En iyisini yapıyorsun vereliniortak
açıklaması şu olmuştu o adamın
neymiş ailem ailelik yapmamıs bana abim abilik yapmamıs
ondan sımarıkmısım haddını bılmezmısım..
bana abilik yapmısmıs o sekılde
ailem benı dövmeyerek ailelik yapamamısmıs onun mantıgına göre sanırım
o adam sana bu kadar şiddet uyguluyorsa ablanıda dövüyordur bence. varmı öyle bir şey?
Döverek mi çocuk yetiştirecek o zaman kendisi.
Dikkat etsin de döveyim derken kendini kaybettirmesin çocuğunun hayatında.
Senin ailenin sana ailelik yapmaması onu neden ilgilendirmiş ki.
O odada sen çıplak da olabilirdin yada banyodan yeni çıkmış da olabilirdin kısacası uygunsuz bir durumda da olabilirdin :umursamaz: ben o adama hiç güvenmedim valla :umursamaz:
Madem seni suçlu durumuna düşürüyorlar affetmediğin için keşke sen de eniştenin annesine acıyıp affetmek yerine şikayetçi olsaydın en azından ufak bir sebepleri olurdu böyle düşünmek için (gerçi bu bile haklı bir sebep sayılamaz ya...). Ama anlayamadığım bir durum var enişten sırf televiztonu açık unuttuğun için nasıl oluyor da bir anda gözü dönmiş psikopatlar gibi olabiliyor. Sizin eniştenle aranızda daha önceden hiç bir kavga, tartışma ya da ne bilim ters düştüğünüz bişe olmadı mı, sana o gün öyle davranmasının tek sebebi tv ve köpeğin mi? Valla tek sebep onlarsa adamın zaten ruh sağlığında bir problem var demektir. Hadi adam manyak, ablan nie öyle davranıyor ki insan kardeşine sahip çıkmaz mı. Nasıl kocasında kardeşini dövme hakkı bulup bir de üzerin pişkin davranabiliyor. Valla suçlu olan sen değilsin, affetmeyerek de en iyisini yapıyorsun ki ben senin yerinde olsam o adamdan kesinlikle davacı olur kimsenin de bir damla gözyaşına bakmam. Valla ben sinirlendim buradan, o adamı elime geçirip tekmeleyesim geldi yaa...
valla enişten manyak olabilir, ablanın psikolojisi bozuk olabilir ben bu olayda en çok annene şaşırdım, hadi abi kardeş olsanız, kardeşler küs kalmasın istiyo, ikiside çocuğu derim
ilginç valla
enişteni öncedende az çok tanıyormuşsundur, saygısız tavırlarını en azından, keşke hotelde kalaymışın, ama nerden bilcen adamın cinnet geçireceğini, harbiden psikolojik bi hastalığı olabilir mi, o kadar mantıksız ki yaptığı,
hani derler ya bana hakaret etti, erkekliğime laf etti, ağır tahrik vardı, kendimi kaybettim diye kendini savunurlar gazetelerde tv de öyle görürüz, bu olayda öyle bişeyde yok anladığım kadarıyla
gerçi olsa bile sonucu bu olmamalı ya
enişten kendi karakterini göstermiş.ablanın orada sizden tarafta olmasını beklerdim.bide siz suçlu çıkmışınız.sizin yerinizde olsaydım şikayetçi olurdum mutlaka enişteniz bişeye sinirlenip sinirini asla sizden çıkaramaz.çok büyük sorun yaşamadan tekme tokat nasıl sizi döver ya.bence ablanızı affedin ama aranızada seviye mutlaka koyun eniştenizle asla bir araya gelmeyin.bu arada aileniz bu duruma ne dedi ?
tipik bir ruh hastası..
saygının s si yokki adamda düşünceli olması beklensın
bir insan kendi kendine nasıl zarar verir ablam en iyi örneklerındendır bu konunun
ahh ahh anlayan yok işte öyle bi aile ki hoşgörü kavramını herşeyi afffetmek üstüne kurmuslar..
haa aynı hoşgörü haklı olsam bile bana yok o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?