valla ne yalan söyleyeyim bende olsam senin gibi davranırdım. ama yinede ablan pişman gibi anlattıklarına bakılırsa. ablanla konuş ama eniştenin yüzüne bile bakma bence. terbiyesiz adam. şimdi bende düşünüyorumda benim eşim kız kardeşime öyle bişey yapacak doğrarım onu valla.
herzaman demişimdir arkadaş çevrem olsun nişanlım olsun bilir herkes. kızkardeşime ben kızarımda küserimde ama size bişey söyletmem toz kondurmam yinede.
Doğru olanı yapıyorsun tabii ki. Annenin tepkisi de bence ablana acıdığı içindir. Senin yerinde olsam ablamla konuşurdum ama. Sanırım o da bu adamdan çok çektiği ve korktuğu için böyle bir tepki göstermiş. Ne kadar barışırsan barış eskisi gibi olmayacaktır tabii ki. Sonuçta ailen eniştenin artık sizin eve gelmesine izin vermiyordur tahminim. Bir de enişten özür diledi mi sonradan? gerçi dilese ne fark eder ki sonuçta aklı başında hiç bir insan yapmaz bunu.
Ablan başka seçeneği olmadığı için böyle davranıyor bence. belki de size söyleyemiyordur ama onun için dayak yemek normal bir şey haline gelmiş olabilir. Baldızına el kaldırmaya cesaret eden adam karısını kesin dövüyordur çünkü.
bencede enistenle asla birdaha muhattap olma.
gordugun yerde yuzune bile bakma.
ama ablanla olan iliskini duzelt ve surdur. o senin kanin canin kardesler kus kalmamali.
olaylari onun acisindanda dusunmeye calis sonucta ev ustune ev olmuyor belki enisten senin orada kalmana sinirlendi onlarin rahatini kacirmis gibi birsey olmus.
ben olsam aynı şekilde davranırdım
hatta daha da katı olup şikayetçi bile olurdum.
en çok iç acıtan da ablanın duruma tepkisiz kalması
kardeşten ötesi mi var elin oğlu olur eşim bi yerde
kardeşime değil vurmak en ufak kırılacağı bi söz de bile
karşısında beni bulur.
ablanız size sahip çıkmamış
mesafeli ve resmi olmak hayrınıza bence
kendinizi suçlu,kinci, hissetmeyin boşuna
bak canim belki senin bilmedigin durumlar yasanmis olabilir enistenle ablan arasinda.
belkide enisten ablani sykistirip durdu bu kiz ne zaman gidicek rahatsiz vs.. birsuru soz soylemis olabilir ablanda ne senden yana olabilmis nede esinden vazgecebilmis.
ablanda zor durumda kalmis bence.
onlarin arasinda yasananlari sen bilemessin bu yuzdende ablani bosyere suclama.
suclu olan biri var ise oda enistendir.ne olursa olsun sana el kaldirmamaliydi.kini enistene tut ablana degil.
ahhh ne dogru demıssın. bunu anlaması gereken bir anlasaaa..
eskı huzurumuz yerıne gelırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?