- 26 Şubat 2008
- 2.683
- 3.911
- 373
- 37
bu ne yaa. nasıl katlandın bunlara. ben okurken sinir krizi geçirdim. adama bak yaa, değil enişten baban bile olsa bunları yapmaya hakkı yok. hadi o el oğlu. ya ablana ne denmeli. ya vallah bende kaldıramıyorum böyle durumları. çok iyi yapmışsın polis çağırarak ve ablanla hala konuşmayarak.. anlattıklarına göre kesinlikle kin falan değil. ben olsam aslaa bir daha eniştemle tek kelime konuşmazdım. ablama gelince, hatasını iyice anlayıp, kendinden eşinden nefret edecek kadar pişman olduğunda afederdim. ama yine soğuk davranırdım. hiç bir zaman unutamazdım bu durumu sanırım. bırak adam denmeyi insan bile denilmez eniştene kusura bakma.. kardeşinin başına böyle bir şey gelse ne yapardı kendilerii acaba.. ne sanıyor kendinii. ama suç ablanda. eğer kapıyı vurup çıkıcaktıysan o gece ablanda aynı kapıyı bi daha açmamak üzre vurup çıkmalıydı seninle birlikte.. iyi bile dayanmışsın sen. ben şimdiye çıldırmıştım sinirdenn..klava:
izmirden gittiğimden beri kendi içimde deliriyordum zaten..
ama içimde yaşıyordum dışa yansıtmıyordum..
herşeye ragmen neşeli olmaya calısıordum..
ama ta ki bugün annemden o cümleyi duyana kadar..
artık dayanamadımm ve resmen şuan içimdeki birikmiş zehiri kusuyorum artık...
aile içinde diğerine karşı biraz daha yumuşak huylu ve saf olmanın bedeli mi bu yani..
şunu anladım öyle olunca herkes benden herşeyde o tutumda olmamı beklıorr kı ben hayatımda ilk defa ciddi anlamda bir tavır yapmaya kalktıgımda bütün faturayı kesiveriolar hemen bana..