Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

sizde karı koca garipsiniz ha.
daha en başından biz ailece vakit geçirmek için ayarladık kusura bakma başka bir zaman gidersek o zaman senide götürürüz demediniz.
ha bunu demediniz yolda öyle dediğinde tamam seni otobüs geçen bir yerde indirelim dönersin demediniz.
eh bunu da demediniz misafirhanede eşiniz ne demeye siz kalın ben kendime yer ayarlarım dedi.
sen istersen bir otel falan bak demediniz.

Belki oradaki arkadaşı da biliyordu huyunu, yok dedi en baştan ya da öyle biri hiç yok. Kalmalı planlarda haber verme son güne bırakılır mı hayret yani. Biz 50 km lik yola 80 lira bilet parası ödedik geçen ay, ona göre yol tarifesi hazırlayın bence. Bir de hayır demeyi öğrenin. Çok iyi birşey :)

Geçen gün iş yerinin yemeğinin davetine gidicez kahvaltı vs.neyse iş arkadası esıme demıs kı senle gelsek olur mu? Gidilen yerde araba sart olunması gereken bır yer..Hanı olmasaydı arabamız asla gıtmezdık cocukla..

Eşim diyor ki; benim çocugum durmak ıstemez ben gıttıgım gibi donebılırım ya da baska bir plan yapabılırım ya da aksama kadar kalabılırım bırbırımıze baglı olamayız o yuzden olmaz arkadasım dıyor...

Burda suç karsıdakı kısıde degıl tamamen sizde...Karsıdakı kısı boyle mıdesız,terbıyesız ve hayatta boyle terbiye yoksunu insanlar cıkacak karsımıza siz hayır bız aılecek plan yaptık bu durumdan esımde rahatsızlık duyar demelıydınız en basta...

İnsanız ve tecrubelerle buyuyoruz...Bır dahakı surecte gardınızı alın derim..

Eşinizle bu kız arasında bir tanışıklık var mı konu sahibi? Kız sanki siz aynı odada kalmayın diye gelmiş gibi. Eşiniz de kızın istediği gibi sizi bir odaya tıkıp ayrı odaya geçmiş kriz yaşanmasın diye. Sizi de bizim de kızımız var diye diye uyutmuş.
Valla böyle bir şey olmasa bile aklıma bu daha yatkın geliyor bu saçma durumda.

Bir de bu olay var tabii.
Tüm gün suratı asık gezdim diyor konu sahibi.
Çocuğu neden tatili annem mutsuzdu diye hatırlasın.
İnsan çocuğuma bunları yaşatmayım diye kaplan olur.
Yoksa ben de iyilik yapmayı severim ben de geleceğim dese arka tarafta iki kişilik boş yer var götürürüm. Gelirken de gider olduğu yerden alırım yarım saatim biraz da benzinim gider.
Çok taksi hizmetliği yapmışlığım da vardır hak edene kendimce.
Ama bu ne yani.
En olmadı kocaya atarlan hayırdır niye kadın için ben giderim başka yere dedin noliyir de.
Baktı koca işler saçmalaşıyor o konuşur hadi kendin gez kendin kal diye boş yere nye kavga yaşasın.

Belki eşi demiştir hadi sen odana git diye.

Bencede herşey kurgu.
Ben bu saatten sonra arkadaş olmayın.

Valla bana ikisinin planı gibi geldi. Daha mantıklı duruyor en azından.

Hadi ben boyle bir hata yaptim diyelim esim bu durumda ne yapardi diye dusundum baslatma arkadasindan o kadar uzun boylu degil derdi. Bunlar kari koca bizim de kizimiz var diye kizi ayri odada bile yatirmiyorlar. Butun gun beraberler ben sastim kaldim bu duruma.

benim de orjinalim biraz saftır ama çocuklar söz konusu olunca ben de kaplan olurum. biraz da zaman içinde öğrendim kim kullanıyor kim kullanmıyor. iyi niyetli insan asla yük olmak istemez. hamileyken ankaradan geri dönecekken ailem beni almaya geldi. rahat edeyim diye. arkadaşım da o vakit istanbula gidecekti. kendim teklif ettim. ama sonradan da pişman oldum. iyice ayaklarımı uzatamadım. ama kız Allah var çok uğraştı rahat edeyim diye. zorla para teklif etti ama kabul etmedik.
çoğu insan aynı yolu gidecek olsa bile yola da ortak ediyor. özellikle son zamanlarda. hadi eskiden neyse de. tamam yola iyilik yapılır ama aile gezmesinin içine de sokulmaz. düşünceli bir insan da misafirhanede tüm gün oturur ama yine dahil olmaz. ayrıca bekar genç insan. atla otobüse keşfede keşfede başı boş gez. hadi çocuk olsa neyse toplu taşıma zor dersin de.

bana bile isteye bu aile gezisine dahil olmak istemiş gibi geldi. ben daha bile art niyetinden şüphe edebilirdim belki de.

Sizinki iyi niyetliliği geçmiş yanlış anlamayın da. İnsanlara hayır demeyi öğrenmeniz gerekiyor acil şekilde. Yoksa daha çok başkalarına tatil yaptırırsınız böyle. Kolay mı kazanıyorsunuz parayı. Kalacak yer ödemeler falan. Oda bulamadiysa bulamamıştır eşiniz niye siz odaya çıkın deyip kendine başka yer arıyor hayırdır yani. Sokakta kalacak mağdur olacak hali yok ya kadının size ne aa yer yokmuş burda canım neyse görüşürüz deyip kurtulmaniz gerekirdi.
İnanın bir an acaba eşinizle arasında bir şey mi var böyle yakınında tutuyor diye düşündüm yani dizilerde oluyor ya

Valla bana ikisinin planı gibi geldi. Daha mantıklı duruyor en azından.
Eklenti kadın beraber kalmalarına bozulmuş olamaz bu mantıkla hep beraber kalıyorlar çünkü tatilde heyecanlı geceler yaşanır daha tehlikeli mi dedi ki eklenti o zaman
Anı biriktirmesinler mi dedi yoksa.
Ben karı-koca pasif olduklarını düşünüyorum hala.
Tabii kadın eklenti metres de olabilir şaşırmam

Yok artık!! Ne diyebilirim ki, okuyunca bile şok geçirdim

benim eşim de kesin konu sahibi gibi davranırdı ama ben sonra kenara çekip eşime kızardım :)

yabancı bir arkadaşım vardı. bir ay aynı projede çalıştık. tekrar istanbula gelirsen mutlaka uğra dedim. neyse yeni doğum yapmıştım hatta geldi. yemek falan verdik görüştük. otobüs saatlerine baktı etti. eşim de o ara dedi istersen kal. normalde çocuğu çok severim iyi biri ama bana sonra bir paranoya geldi. neticede sadece bir ay tanıdım. katil mi değil mi nerden bilcem. odaya geçince de eşime dedim neden öyle dedin ya. kapımı falan kitledim hatta o derece paranoya geldi. 1-2 ay olmuştu doğum yapalı. biraz da lohusalıktan sanırım. sabah da ben uyanmadım eşim kahvaltı hazırladı yolcu etti. aslında ayıp etmiş oldum ama kontrol etmediğim bişiydi ya biraz da bozuldum ondan kalkmadım. yani hem bişiye itiraz etmeyip hem surat asmak çok saçma aslında. ben de o hatayı yapmıştım, boşu boşuna ayıp etmiş oldum.

başka bir örnek daha vereyim. çocuklarımızın sünneti olacaktı aynı hastanede. arkadaşım dedi birlikte gidelim. biz de araba yok. tamam dedim sıkış pekiş gittik. kız da rahatsız oldu aslında. eşimin yanında rahatça emziremedi falan. biraz benzin muhabbeti yaptı ama ben emin olmadım. benzin parasına ortak olayım demek de o an ayıpmış gibi geldi. yani bazı ortamlarda da para teklif etmek ayıp gibi oluyor ya o açıdan emin olamadım. aslında arkadaşım net şekilde istrersen ortak gidelim dese benim için de daha iyi olurdu. artık 40 lara doğru yaklaşırken biraz daha net olmayı, karşı tarafa da net düşüncelerini sormayı öğrendim gibi. deniyorum en azından. netlik daha güzel.

metres değil ama konu sahibinin hayatına özenen, kocasını beğenen biri de olabilir. kocasına kendini göstermek istemiş olabilir. sonra başka bahaneyle muhatap olur vs vs. olmayan yada olmayacak şeyler değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…