Bir de bu olay var tabii.bence size para falan vermez o yüzden yarını bari kurtarın. bugün biz başbaşa gezmek istiyoruz aile tatili olsun diye çıktık diyin.
neden hatıralarınızda kötü bir anı kalsın ki. açık olmak içine içine sinir olmaktan iyidir.
küçükken ailemi kullanan bir komşu vardı. pikniğe son dakika kızıyla yanlamak istedi. kendi gelemedi diye kızını yolladı. pikniğe bayılırım ve dar gelirliydik çok nadir giderdik. hala o pikniği kötü hatırlıyorum. annem bize dondurma alacaktı. parası da az. komşu kıza almasa olmaz. dandik bir dondurma almıştı. o anımızı hala kötü hatırlarım. kızınız anne babasını gergin değil mutlu hatırlasın. en azından yarını kurtarın.
kız düşünceli olsa baştan yoldan dönerdi. bile isteye sizi kullanmak istemiş. o şehirde arkadaşı bile yok belki de
İnanın başkası yaşasa ne saf insanlar derim ama basiretimiz cidden bağlandı.
Belki eşi demiştir hadi sen odana git diye.
Valla bana ikisinin planı gibi geldi. Daha mantıklı duruyor en azından.Hadi sizin basiretiniz baglandi ya esiniz? Esiniz ve bu kiz onceden tanisiyorlar miydi?
Valla bana ikisinin planı gibi geldi. Daha mantıklı duruyor en azından.
benim de orjinalim biraz saftır ama çocuklar söz konusu olunca ben de kaplan olurum. biraz da zaman içinde öğrendim kim kullanıyor kim kullanmıyor. iyi niyetli insan asla yük olmak istemez. hamileyken ankaradan geri dönecekken ailem beni almaya geldi. rahat edeyim diye. arkadaşım da o vakit istanbula gidecekti. kendim teklif ettim. ama sonradan da pişman oldum. iyice ayaklarımı uzatamadım. ama kız Allah var çok uğraştı rahat edeyim diye. zorla para teklif etti ama kabul etmedik.Bir de bu olay var tabii.
Tüm gün suratı asık gezdim diyor konu sahibi.
Çocuğu neden tatili annem mutsuzdu diye hatırlasın.
İnsan çocuğuma bunları yaşatmayım diye kaplan olur.
Yoksa ben de iyilik yapmayı severim ben de geleceğim dese arka tarafta iki kişilik boş yer var götürürüm. Gelirken de gider olduğu yerden alırım yarım saatim biraz da benzinim gider.
Çok taksi hizmetliği yapmışlığım da vardır hak edene kendimce.
Ama bu ne yani.
En olmadı kocaya atarlan hayırdır niye kadın için ben giderim başka yere dedin noliyir de.
Baktı koca işler saçmalaşıyor o konuşur hadi kendin gez kendin kal diye boş yere nye kavga yaşasın.
Eklenti kadın beraber kalmalarına bozulmuş olamaz bu mantıkla hep beraber kalıyorlar çünkü tatilde heyecanlı geceler yaşanır daha tehlikeli mi dedi ki eklenti o zamanValla bana ikisinin planı gibi geldi. Daha mantıklı duruyor en azından.
Yok artık!! Ne diyebilirim ki, okuyunca bile şok geçirdimHaftasonu için program yaptık eşimle kızımızı da alıp cumadan kurumlarımız dan izin alıp bulunduğumuz ile 6 saat uzaklıkta bir yeri iki günlüğüne arabamız ile gezecekdik.Çalıştığım kurumda bir bayan arkadaş var yani hani kendisini severim ama son zamanlarda gerçekten bir çok bencil ve rahat hareketine şahit olup sinir olmuşluğum var kendisi bekar bu arada bir diğer arkadaş bana bu cuma mı gidiyorsun diye sordu evet dedim hemen bu bayan arkadaş şey dedi aaa benimde orada arkadaşım var sizle gelsem sonra beni dönüşte alsanız sizinle dönsem yani açıkçası ben bi afalladım ama hani yokta diyemedim eşime sordum sıkıntı olmayacağını söyledi tabi bu anlattıklarım gidişimizden tam üç gün önce oluyor sabah çıkacağız aradım aldık onu. Yola çıkmışız diyor bir anda işte abla arkadaşıma gece yazdım sana gelecem diye dönmedi bana şimdi yazmış işim var haftasonu orda değiliz bu arkadaşı da evli imiş eşiyle çocuklarıyla program yapmış demek e son gecemi haber verilir gelecem diye sonra diyor
bende kaldığınız misafirhanede kalsam ay zaten biz zor yer ayarladık.Gideceğimiz yer hafta sonu çok kişi tarafından gezilmek için tercih edilen bir yer bu yüzden yer bulmakta sıkıntı bir akrabam kendi kurumlarına ait bir misafir hanen ayarladı bize.Neyse Oraya vardık yer yok diyor çalışan başka oda yok diyor. Hiç tepki yok onda ben şok benimde kızım var sokakta bırakacak halim yok otele de giderim demiyor mecbur eşim siz odaya çıkın ben kendime bir yer bulacağım dedi ben çekirdek ailemle gezmeye gelmişim bu durumla karşılaştım.Allahtan sonra eşime kaldığımız yerde bir yer çıktı akşama oda akşam on gibi biri boşalttı. Nereye gitsek yanımız da götürdük hanim efendiyi ben böyle bir şey görmedim yemek yiyoruz eşim ödüyor müze gezecek eşim ödüyor ben sonra öderim felan demedi hiç misafir hanenin ödemesini önceden yaptık onu da biz ödedik yani yarın dönüyoruz döndüğüm gibi merhabayı da keseceğim umarım masraf ne diye sorar.Yani valla bu düştüğüm.durum ne anlamadım sanki dışardan izliyorum
Bu durumdan mutlu olacağım tek şey eşimin bu kadar düşünceli bir insan olması olurdu..Ya valla.kendime çok kızıyorum eşim bizimde kızımı var dedi böyle düşünelim dedi ama ben hiç mutlu değilim bu burundan
benim eşim de kesin konu sahibi gibi davranırdı ama ben sonra kenara çekip eşime kızardım :)Hadi ben boyle bir hata yaptim diyelim esim bu durumda ne yapardi diye dusundum baslatma arkadasindan o kadar uzun boylu degil derdi. Bunlar kari koca bizim de kizimiz var diye kizi ayri odada bile yatirmiyorlar. Butun gun beraberler ben sastim kaldim bu duruma.
metres değil ama konu sahibinin hayatına özenen, kocasını beğenen biri de olabilir. kocasına kendini göstermek istemiş olabilir. sonra başka bahaneyle muhatap olur vs vs. olmayan yada olmayacak şeyler değil.Eklenti kadın beraber kalmalarına bozulmuş olamaz bu mantıkla hep beraber kalıyorlar çünkü tatilde heyecanlı geceler yaşanır daha tehlikeli mi dedi ki eklenti o zaman
Anı biriktirmesinler mi dedi yoksa.
Ben karı-koca pasif olduklarını düşünüyorum hala.
Tabii kadın eklenti metres de olabilir şaşırmam
Psikolog Tülay Kök'ün sınırlar videolarına da göz atsın bence.Size iki kitap önereceğim:
1. Sınırlar - John Townsend, Henry Cloud (Bunun pdf'i mevcut, gönderebilirim.)
2. İyileştiren Sınırlar - Volkan Gülüm