- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Konu sahibi bence. Şimdi bu konunun üstüne hala yarın bu kızı alıp gezdirirse kesinlikle gerçek değil.Hangi kadın gerçek olamaz:)
Bende benzer şeyler düşündüm ama bunları söyleyip, yapacak biri olsa baştan beraber gidelim saçmalığıniza kabul etmezdi.Biz ailecek tatil yapalım dedik geldin içine ettin biz de etmene izin verdik deseniz daha anlaşılır olurdu bence kız için.
Lütfen yarın onu gezdirmeye devam etmeyin. Gelmeye kalkarsa tatlim biz bütçemizi kendimize göre ayarladık, senin de dünden beri masraflarını karşılaşıyoruz daha fazla tatil yaptıramayacağız sana, bir bilet al da dön sen artık deyin.
Kimi kastettiğinizi tabii ki anladım onun için gülücük işareti koymuştum ama konu sahibi ve eşiniz davranışları da gerçek olamayacak gibi geldi hala pazar günü de yanlarında sepet gibi taşımayı sonra selamı sabahı kesip(!) bak borcun bu kadar demeyi düşünüyorlarmış.Kendini zorla tatile dahil eden kadın işte, bu da soru mu?
kesinlikle yapın. insanlar yolu bile bölüştürüyor. bu seferlik yol masrafını eklemedim dersin. böyle deki bir daha cesaret edemesin. yoksa yapışır kalır.Yok onu p.tesi işte direkt ben hesabı çıkardım ibanımda bu atarsın diyecem
Aynı odada kalıyorlar nasıl şimdi kessinler? Konu sahibi kızı odasına alıp kocasını başka odaya göndermiş. Hatta yer yok diye kocası başka otele gidecekmiş de neyseki son anda yer çıkmış da aynı binadalar.Allah askina yarini beklemeyin hemen kesin muhabbeti bu ne ya sinir oldum. Neden en basinda hayir demediniz. Boyle bir insanla merhabaniz olsa ne olmasa ne.
Ya konu sahibi ve eşi o an durumu idare etmek zorunda hissetmişler. Muhtemelen ayıp olur falan diye seslerini çıkaramadılar. Kadındaki rahatlığa bak, otele gidiyim de dememiş. Adam başka odada mı yatmış ne? Ahahahh düşündükçe sinirim bozuluyoKonu sahibi ve eşi de gerçek olamayacak kadar garip bence.
Başka oda bulmuşlarsa kız gitseymiş oraya bari, onu bile söyleyememişlerAynı odada kalıyorlar nasıl şimdi kessinler? Konu sahibi kızı odasına alıp kocasını başka odaya göndermiş. Hatta yer yok diye kocası başka otele gidecekmiş de neyseki son anda yer çıkmış da aynı binadalar.
Müstehak o zaman.Bende benzer şeyler düşündüm ama bunları söyleyip, yapacak biri olsa baştan beraber gidelim saçmalığıniza kabul etmezdi.
Yarın paşa paşa yedirip, içirip gezdirir, evine kadar bırakırlar.
Olacak olan bu.
Bana da konu sahibi gibi geldi.Konu sahibi bence. Şimdi bu konunun üstüne hala yarın bu kızı alıp gezdirirse kesinlikle gerçek değil.
Ben bu ironiyi anlayamam, neden biliyo musun? Çünkü konu sahibinin yerinde olsaydım valla ben de aynı şekilde davranabilirdim. AhahahhahKimi kastettiğinizi tabii ki anladım onun için gülücük işareti koymuştum ama konu sahibi ve eşiniz davranışları da gerçek olamayacak gibi geldi hala pazar günü de yanlarında sepet gibi taşımayı sonra selamı sabahı kesip(!) bak borcun bu kadar demeyi düşünüyorlarmış.
Bunu yapacak insanlar yarın da yapar yani.
İroni için sormuştum iki taraf da-olay 2 gün 2 gece süreceği için- yok artık derecesinde geldi
Aynı odada kalıyorlar nasıl şimdi kessinler? Konu sahibi kızı odasına alıp kocasını başka odaya göndermiş. Hatta yer yok diye kocası başka otele gidecekmiş de neyseki son anda yer çıkmış da aynı binadalar.
O kadar saçma ki. Kocam diyecek siz beraber kalın ben başka otelde yer bulurum.Başka oda bulmuşlarsa kız gitseymiş oraya bari, onu bile söyleyememişler
Başka oda bulmuşlarsa kız gitseymiş oraya bari, onu bile söyleyememişler
Biz normaliz bence, başka oda bulunmasına rağmen kocayı oraya gönderip kızla aynı odada kalmak iyi niyetle açıklanacak birşey değil.Ay kocasi bizim de kizimiz var demis. Su an kendimi ve kocami sorguluyorum inan galiba biz cok kotu insanlariz. Bana ne elin kizindan ya. Plan yapmis plani tutmamis hadi gule gule derim. Hos ben olsam en basinda bizimle gelmesini kabul etmezdim cunku ben kimseye guvenip plan yapmam bir zahmet kimsede bana guvenip tatil plani ayarlamasin. Ayni odada kizla tatil yapacagim. Kan beynime sicradi sanirim ben baya kotuyum :)
Bence o kadını kabul eden gerçeküstü geldi bana. Eşi başka yere gitmiş kalmaya, şaka gibi.Kendini zorla tatile dahil eden kadın işte, bu da soru mu?