Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

Valla suratım beş karış gezdim hatta şey dedim biz hafta sonları çok yogunuz bir dinlenelim dedik şu yaşadığımıza bak

Arkadaşın zekasinda az gerilik var heralde hayatimda böyle saçma şey duymadım diğerleri de başlarından savmış

Ayyyyy o kadar sinir oldum ki bu nedir yahu

Hadi böyle saçma sapan bir şeyin icine düştünüz tamam da niye her gittiğiniz yere onu da goturdunuz???? Çocuk mu

Kızımla ilgilendim eşimin yanına indik çıktımız da valla uyumuştu tüm günde beş karış surat gezdim

Valla suratım beş karış gezdim hatta şey dedim biz hafta sonları çok yogunuz bir dinlenelim dedik şu yaşadığımıza bak
Hanımefendi surat asmadan anlayacak biri mi var karşınızda sizce?
Şimdi siz yarın sabah, yine bu kişiyi alıp, gezdirip, yedirip, içirecek, sonra beraberce geri mi döneceksiniz?

Biz ailecek tatil yapalım dedik geldin içine ettin biz de etmene izin verdik deseniz daha anlaşılır olurdu bence kız için.

Lütfen yarın onu gezdirmeye devam etmeyin. Gelmeye kalkarsa tatlim biz bütçemizi kendimize göre ayarladık, senin de dünden beri masraflarını karşılaşıyoruz daha fazla tatil yaptıramayacağız sana, bir bilet al da dön sen artık deyin.

Kalacağı yere de son dakika haber vermiş ve onlar da başından savmis gibi duruyor. Olan olmuş daha fazla sinir olup da kendinizi hirpalamayin. Yapabiliyorsaniz yarın çaresine bakın. Yanınızda onu götürmeyin. İnsanda biraz utanma olur yahu

Allah askina yarini beklemeyin hemen kesin muhabbeti bu ne ya sinir oldum. Neden en basinda hayir demediniz. Boyle bir insanla merhabaniz olsa ne olmasa ne.

böyle insanlar kusur nedir bilmez ki. ben olsam şehre bırakır başının çaresine bak derdim. koca insan siz neden sorumluluk aldınız o kadar. gezdiğim yerlere de götürmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…