- 10 Haziran 2022
- 301
- 211
Bence arabada sizinle gelmesinde bir sıkıntı yok ne güzel iyilik yapmışsınız. Ama arabada sizi bilgilendirdiği anda ben olsam "tatlım çok üzüldüm, bir an önce çöz bu konuyu" derdim ve asla sorumluluk almazdım.Haftasonu için program yaptık eşimle kızımızı da alıp cumadan kurumlarımız dan izin alıp bulunduğumuz ile 6 saat uzaklıkta bir yeri iki günlüğüne arabamız ile gezecekdik.Çalıştığım kurumda bir bayan arkadaş var yani hani kendisini severim ama son zamanlarda gerçekten bir çok bencil ve rahat hareketine şahit olup sinir olmuşluğum var kendisi bekar bu arada bir diğer arkadaş bana bu cuma mı gidiyorsun diye sordu evet dedim hemen bu bayan arkadaş şey dedi aaa benimde orada arkadaşım var sizle gelsem sonra beni dönüşte alsanız sizinle dönsem yani açıkçası ben bi afalladım ama hani yokta diyemedim eşime sordum sıkıntı olmayacağını söyledi tabi bu anlattıklarım gidişimizden tam üç gün önce oluyor sabah çıkacağız aradım aldık onu. Yola çıkmışız diyor bir anda işte abla arkadaşıma gece yazdım sana gelecem diye dönmedi bana şimdi yazmış işim var haftasonu orda değiliz bu arkadaşı da evli imiş eşiyle çocuklarıyla program yapmış demek e son gecemi haber verilir gelecem diye sonra diyor
bende kaldığınız misafirhanede kalsam ay zaten biz zor yer ayarladık.Gideceğimiz yer hafta sonu çok kişi tarafından gezilmek için tercih edilen bir yer bu yüzden yer bulmakta sıkıntı bir akrabam kendi kurumlarına ait bir misafir hanen ayarladı bize.Neyse Oraya vardık yer yok diyor çalışan başka oda yok diyor. Hiç tepki yok onda ben şok benimde kızım var sokakta bırakacak halim yok otele de giderim demiyor mecbur eşim siz odaya çıkın ben kendime bir yer bulacağım dedi ben çekirdek ailemle gezmeye gelmişim bu durumla karşılaştım.Allahtan sonra eşime kaldığımız yerde bir yer çıktı akşama oda akşam on gibi biri boşalttı. Nereye gitsek yanımız da götürdük hanim efendiyi ben böyle bir şey görmedim yemek yiyoruz eşim ödüyor müze gezecek eşim ödüyor ben sonra öderim felan demedi hiç misafir hanenin ödemesini önceden yaptık onu da biz ödedik yani yarın dönüyoruz döndüğüm gibi merhabayı da keseceğim umarım masraf ne diye sorar.Yani valla bu düştüğüm.durum ne anlamadım sanki dışardan izliyorum
Sülük gibi yapışmış adetaValla bende kendime cok kızıyorum ama o kadar büyük bir ders aldım ki ben bide inanın çok aklı selim biriyim ama ne bilim ben bile kendime kızıyorum
Ne deseniz bir şey diyemem ama çok büyük.bir.ders aldığım kesim benim p.tesi ibani verip sonrada slm sabah kesecem.Sizde de bir problem var ama yani bu kadar şey de kabul edilir mi yapmayın Allah aşkına kadın göz göre göre tatilinizin içine beleşti olarak konmuş bide evlat edineyim seni deseydiniz bu nasıl bir insan ya. Dönünce muhattabi keseceğinize baştan biz oraya buraya uğrayacağız bir akrabamizi da alacağız o yüzden araba çok dolu olacak deseydiniz hadi o aklınıza gelmedi otelde yer yoksa eşinize verecektiniz eşyaları hayatım sen çocukla çık odayı hazırla biz x e başka yerde oda bulalım diyecektiniz yani siz kendi düzeninizden ödün vermeyecektiniz. Her şeye evet dediniz daha çok gelir bu başınıza insanların ne kadar rahat sömürücü beleşçi olabileceğinizi görmüş oldunuz. Bundan sonra kesinlikle bir iyilik yapacaksanız bile o iyiliğin ardına sınırı net çizin çekinmeyin. Ayıp olan hayır demek değil evet i suistimal etmektir. Ay çok sinir oldum ya kadına bak pes yani. Aman sonrasında da uzak durun yapışır yani ömürlük kuyruk olur başınıza
Valla ne deseniz haklısınız ama inanın insanın bir boşluğu olur ya o anımıza denk geldi .arkadaşı iki saat sonra yazdı.Bence arkadaşı onda kalmasını istemedi.
Ona bende şaşıyorum aynen bide kalacağı arkadaşı da evli ordada nasıl rahat edecekti.Sülük gibi yapışmış adetaEşiniz olmazda aynı iş yerinden bi arkadaşınız olur yine yapılması hoş bir hareket değil ama neyse diyeceğim. Eşiniz varken nasıl rahat etmiş anlamıyorum.
Verin tabi ki ibanı anlasın yani yaptığı ayıbıNe deseniz bir şey diyemem ama çok büyük.bir.ders aldığım kesim benim p.tesi ibani verip sonrada slm sabah kesecem.
arkadaşı da bilerek kabul etmemiş benceOna bende şaşıyorum aynen bide kalacağı arkadaşı da evli ordada nasıl rahat edecekti.
Ya valla.kendime çok kızıyorum eşim bizimde kızımı var dedi böyle düşünelim dedi ama ben hiç mutlu değilim bu burundanBence arabada sizinle gelmesinde bir sıkıntı yok ne güzel iyilik yapmışsınız. Ama arabada sizi bilgilendirdiği anda ben olsam "tatlım çok üzüldüm, bir an önce çöz bu konuyu" derdim ve asla sorumluluk almazdım.
Ne ayıp şey ya, madem otele parası yetmeyecek alsın bir otobüs bileti geri dönsün, kocaman yetişkin insan sonuçta kendi sorumluluğunu alsın.
Kendinize kızıp suçlamayın, ani gelişmiş her şey karşınızdaki de böyle bir terbiyesiz olunca ne yapacağınızı bilememişsiniz. Eşinize de bravo, çok centilmen davranmış. Benim eşim olsa hiç umursamazdı :))
Bu durumda yapmanız gereken bu arkadaşı otogara bırakıp kurtulmanizdi. Oda olmayınca kendi odanıza almanız bile çok saçma. Hadi kalacağınız yere kadar gittiniz, oda yok dendi, e tamam o zaman seni otogara bırakalım diyebilirdiniz. Siz fazla fazla kabul ediyorsunuz her seyi.Haftasonu için program yaptık eşimle kızımızı da alıp cumadan kurumlarımız dan izin alıp bulunduğumuz ile 6 saat uzaklıkta bir yeri iki günlüğüne arabamız ile gezecekdik.Çalıştığım kurumda bir bayan arkadaş var yani hani kendisini severim ama son zamanlarda gerçekten bir çok bencil ve rahat hareketine şahit olup sinir olmuşluğum var kendisi bekar bu arada bir diğer arkadaş bana bu cuma mı gidiyorsun diye sordu evet dedim hemen bu bayan arkadaş şey dedi aaa benimde orada arkadaşım var sizle gelsem sonra beni dönüşte alsanız sizinle dönsem yani açıkçası ben bi afalladım ama hani yokta diyemedim eşime sordum sıkıntı olmayacağını söyledi tabi bu anlattıklarım gidişimizden tam üç gün önce oluyor sabah çıkacağız aradım aldık onu. Yola çıkmışız diyor bir anda işte abla arkadaşıma gece yazdım sana gelecem diye dönmedi bana şimdi yazmış işim var haftasonu orda değiliz bu arkadaşı da evli imiş eşiyle çocuklarıyla program yapmış demek e son gecemi haber verilir gelecem diye sonra diyor
bende kaldığınız misafirhanede kalsam ay zaten biz zor yer ayarladık.Gideceğimiz yer hafta sonu çok kişi tarafından gezilmek için tercih edilen bir yer bu yüzden yer bulmakta sıkıntı bir akrabam kendi kurumlarına ait bir misafir hanen ayarladı bize.Neyse Oraya vardık yer yok diyor çalışan başka oda yok diyor. Hiç tepki yok onda ben şok benimde kızım var sokakta bırakacak halim yok otele de giderim demiyor mecbur eşim siz odaya çıkın ben kendime bir yer bulacağım dedi ben çekirdek ailemle gezmeye gelmişim bu durumla karşılaştım.Allahtan sonra eşime kaldığımız yerde bir yer çıktı akşama oda akşam on gibi biri boşalttı. Nereye gitsek yanımız da götürdük hanim efendiyi ben böyle bir şey görmedim yemek yiyoruz eşim ödüyor müze gezecek eşim ödüyor ben sonra öderim felan demedi hiç misafir hanenin ödemesini önceden yaptık onu da biz ödedik yani yarın dönüyoruz döndüğüm gibi merhabayı da keseceğim umarım masraf ne diye sorar.Yani valla bu düştüğüm.durum ne anlamadım sanki dışardan izliyorum
Kızmayın hiç kendinize. Bazen durumun içinde olunca normalden farklı davranabiliyoruz. Burada bu konuyu ben açsam eminim siz de şöyle yapsaydın böyle yapsaydın diye akıl verebilirdiniz. Ama bazen durumun için de bu kadar zeki olamıyoruz :))Ya valla.kendime çok kızıyorum eşim bizimde kızımı var dedi böyle düşünelim dedi ama ben hiç mutlu değilim bu burundan
O nasıl boşluk ama hadi gelmiş üstüne eşinize kalacak yer kalmamış üstüne her yerde peşinize takılıp her şeyi size ödetmiş.Valla ne deseniz haklısınız ama inanın insanın bir boşluğu olur ya o anımıza denk geldi .arkadaşı iki saat sonra yazdı.Bence arkadaşı onda kalmasını istemedi.
İnanın başkası yaşasa ne saf insanlar derim ama basiretimiz cidden bağlandı.Şaka gibikusura bakmayın güldüm.
Ne ilginç bir tatil olmuş.
Ailecek güzel bir haftasonu kaçamağı hayal ediyor insan. Kocasıyla otel keyfi
Sonra bir bakıyor odada kız kıza oturmuşlar.
Ne alaka ? Sinir basar insana .
Ama kız planının iptal olduğunu söylediği zaman peki o zaman kendine başka bir plan yap istersen.
Biz şu vakit şu saat döneriz, dönerken haberlesiriz diyerek neden başta belirtmediniz ki.
Kıza otel bulmalar yer ayarlamalar sizlik mesele değil ki. Kendi düşünseymis ? Neye güvenerek gelmeye kalkmış?
Basiretiniz fena bağlanmış. Her şeye bu kadar tamam denmemeliydi.
Lütfen o zaman olanları da yazarmısın buraya kadına o kadar sinir oldum ki o durum da nasıl bi tepki verdiğini merak ediyorumYok onu p.tesi işte direkt ben hesabı çıkardım ibanımda bu atarsın diyecem
Nefret ediyorum bu tip insanlardan. Emrivaki yapmak çok saygısızca.. Odasına çıkınca siz bırakıp çıksaydınız. Orda napıto geziyomu tozuyomu.. Beleşe bir haftasonu tatili ayarlamış kendine resmen.. Böyle insanlara ayıp olurmu diye düşünmek cidden doğru değil. Mahcup falan da olmazlar. Direk biz aikece takılocaz deseydiniz keşkeHaftasonu için program yaptık eşimle kızımızı da alıp cumadan kurumlarımız dan izin alıp bulunduğumuz ile 6 saat uzaklıkta bir yeri iki günlüğüne arabamız ile gezecekdik.Çalıştığım kurumda bir bayan arkadaş var yani hani kendisini severim ama son zamanlarda gerçekten bir çok bencil ve rahat hareketine şahit olup sinir olmuşluğum var kendisi bekar bu arada bir diğer arkadaş bana bu cuma mı gidiyorsun diye sordu evet dedim hemen bu bayan arkadaş şey dedi aaa benimde orada arkadaşım var sizle gelsem sonra beni dönüşte alsanız sizinle dönsem yani açıkçası ben bi afalladım ama hani yokta diyemedim eşime sordum sıkıntı olmayacağını söyledi tabi bu anlattıklarım gidişimizden tam üç gün önce oluyor sabah çıkacağız aradım aldık onu. Yola çıkmışız diyor bir anda işte abla arkadaşıma gece yazdım sana gelecem diye dönmedi bana şimdi yazmış işim var haftasonu orda değiliz bu arkadaşı da evli imiş eşiyle çocuklarıyla program yapmış demek e son gecemi haber verilir gelecem diye sonra diyor
Eğer hala dönmediyseniz dönüşteki bütün akaryakıtı ödemesini sağlayın yoksa sonradan istediğinize de bahane bulur..Yok onu p.tesi işte direkt ben hesabı çıkardım ibanımda bu atarsın diyecem