Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

Ay ne okudum ben yaa. Okurken ben bile sinir oldum. Belki arkadaşı bile yok gezme için takıldı peşinize

Vallahi bacım bizim zihniyet bozuk ama kafa rahat. Benimki rahat adam çekmez öyle şeyler. Kocaman insan nasıl karar verdiyse öyle gitsin, bizi mi beklemiş der. Üstelik iş yerinden fazla samimi olmadığımız insanlarsa hiç umrunda olmaz.

Sizin bahsettiklerinizin bazilari bu konunun disinda kaliyor. Eşimle yaptiğimiz tatil, gezi planina milleti eklemeyiz ama bunun "aile yaninda bekarin ne işi var" diye değil evli de olsa almayiz.

Evlenince bekar arkadaşlari atma olayi bambaşka bir şey.

Hata en başından beri sizde. Sizle geleyim dediğinde yok diyecektiniz hadi orda diyemediniz misafirhanede yer olmadığında resepsiyona yakınlarda bir otel var mı diye sorardınız mal olmayan anlardı. Yemeğe, müzeye falan giderken dötünüzde gezdirmişsiniz ben kadında suç göremiyorum, bulmuş sizin gibi tabi kitler size böyle

Yazı dili bazen istediğimiz gibi anlaşılmıyor. Kafaya takanlar için konuyu açayım. Yoksa istediğiniz gibi cımbızlayıp yorumlayacaksınız.
Burada bahsettiğim yakın arkadaşlar değildi. Bir daha söylüyorum, yakın arkadaşlar değildi.

İş yerindeki çok samimi olmadığım herhangi bir arkadaşım olarak baktım olaya. Bizimle gelsin desem eşim en baştan kabul etmez. Bekar ya da evli, biz olmasaydık neyle gidecekti diye sorar. Otobüs, kendi aracı, başka arkadaş, diye cevap verirsem de. O zaman bizi yok saysın diğer seçeneklere baksın derdi. Adam yılda bir ailesiyle bir şeyler yapacak kafa dinleyecek, tanımadığı bir insan icin, yok şuradan alalım, yok buraya bırakalım, yok bu yoldan gidelim umrunda olmaz. Hele hele otele kadar hiç sürüklemez.

Cevap tatmin etti mi.

Son düzenleme:
Şeyyy yazin cesmeye bodurma giderseniz benim oralarda tanidigim var ben de sizinle gelebilir miyim şaka bir yana gelisme olursa guncelle buralari konu sahibi vallahi icimize dert oldu. Bence kadin para istendiginde cirkef moda girip “yaaa goturmeseydiniz sizde amma pintiymissiniz” triplerine girecek.

Canım kız rahat biriymiş ama zorla yaptırmıyor ki? Söylesenize otel bul diye veya diğer yeri de sen ödersin diye falan. Utanılacak çekinilecek bir şey yok, o da çekinmiyor gördüğün gibi. Bazı insanlar bu yapıda, bu yapıdaki insanlarla açık açık konuşmayı da bilmek gerekiyor. Kızamadım zorlamadığı için sizi

Bence kiz konu sahibi ve ailesinin onu istemedigini farkinda bile degil mutlu mesud tatilini yapiyor. Ben nedense bi fesatlik degil fazla saflik hissettim kizda. Dusuncesizlik. O nedenle bence o kiz saniyor ki konu sahibi ve ailesi ile aile gibi oldu, cok guzel vakit geciriyor, konu sahibi de bundan sonra ablasi.

Keske varinca onu terminale biraksaydiniz, geri donseydi. Boylelikle size masrafi da daha az olmus olurdu. Hem huzurunuz da kacmazdi.

eşim bizimde kızımı var dedi böyle düşünelim dedi
Bu ne demek? Yani bizim de kızımız yetişkin olunca beleşçilik yapar, gider birilerine yıkılır masrafını ödetir, ona da anlayış gösterirler beklentisi mi? Tam tersi böyle durumlarda hayır demek karşı çıkmak lazım ki çocuk doğrusunu bilsin.

Hadi ben de sizinle geleyim deyince afallamışsınız, eşiniz niye hayır demedi? Kadını kapıdan alıp kapıya kadar bırak, yeme içme gezmesi müze biletine kadar öde, yetmezmiş gibi yer yok diye aile bölünsün. Valla böyle bir şeyi sadece ailemden birine yaparım.

Kızmayın ama bu kadın yarın işyerinde gider dedikodunuzu yapar; çocuk beni hiç uyutmadı, yatağım rahat değildi, cimrilik yaptılar iyi bir otel bulmadılar, hep basit yerlerde yemek yedik... dese ona bile ses çıkaramazsınız gibi duruyor. Hadi zaten gidiyoruz arabada bir kişi daha farketmez denebilir benzin lafını etmeyin ama otel, müze ve yeme içme masraflarını hesaplayın ödesin.

Kadın yüzsüz ama siz de hiç müdehale etmemişsiniz. En baştan ailecek tatile çıkarken arabada yabancı birinden hiç mi rahatsız olmadınız? Her yere otobüs var, binsin gitsin. Misafirliğe gideceği kişi reddedince kadını otogara bırakabilirdiniz. Hadi kendi istemedi diyelim. Misafirhanede yer olmaması şansınız olmuş. Orada hadi başının çaresine bak diyecektiniz. Eşinizin başka yer araması aşırı saçma. Oda boşalınca eşinizin başka odada kalması zaten en garibi. Eşinizle kadının bir ilişkisi yoksa hiçbir şey mantık çerçevesine oturmuyor, herkes anormal.

Siz bunlar yaşanırken hiç bir şekilde müdahale edip,hayır diyememişsiniz bu saatten sonra hesap çıkarıp ibanima yolla falan diyeceğinizi hiiiç sanmıyorum.Üstüne bir bardak soğuk su içip bundan sonrası için en azından kendinizi enayi yerine koydurmayın bence.
Rahmetli babaannem bazı insanlar için "Şam Şeytanı" tabirini kullanırdı.
Konudaki arkadaş da bana bir anda bu tabiri hatırlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…