Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

Eklenti kadın beraber kalmalarına bozulmuş olamaz bu mantıkla hep beraber kalıyorlar çünkü tatilde heyecanlı geceler yaşanır daha tehlikeli mi dedi ki eklenti o zaman😅
Anı biriktirmesinler mi dedi yoksa.
Ben karı-koca pasif olduklarını düşünüyorum hala.
Tabii kadın eklenti metres de olabilir şaşırmam😅
Yani beni de tatile götüreceksin demiş olabilir. Adam da olmaz dediyse o zaman ben de gelirim bir şekilde demiştir. Ay ne bileyim adamın odayı ayırmasına mantıklı bir açıklama bulamıyorum. 😂

Haftasonu için program yaptık eşimle kızımızı da alıp cumadan kurumlarımız dan izin alıp bulunduğumuz ile 6 saat uzaklıkta bir yeri iki günlüğüne arabamız ile gezecekdik.Çalıştığım kurumda bir bayan arkadaş var yani hani kendisini severim ama son zamanlarda gerçekten bir çok bencil ve rahat hareketine şahit olup sinir olmuşluğum var kendisi bekar bu arada bir diğer arkadaş bana bu cuma mı gidiyorsun diye sordu evet dedim hemen bu bayan arkadaş şey dedi aaa benimde orada arkadaşım var sizle gelsem sonra beni dönüşte alsanız sizinle dönsem yani açıkçası ben bi afalladım ama hani yokta diyemedim eşime sordum sıkıntı olmayacağını söyledi tabi bu anlattıklarım gidişimizden tam üç gün önce oluyor sabah çıkacağız aradım aldık onu. Yola çıkmışız diyor bir anda işte abla arkadaşıma gece yazdım sana gelecem diye dönmedi bana şimdi yazmış işim var haftasonu orda değiliz bu arkadaşı da evli imiş eşiyle çocuklarıyla program yapmış demek e son gecemi haber verilir gelecem diye sonra diyor
bende kaldığınız misafirhanede kalsam ay zaten biz zor yer ayarladık.Gideceğimiz yer hafta sonu çok kişi tarafından gezilmek için tercih edilen bir yer bu yüzden yer bulmakta sıkıntı bir akrabam kendi kurumlarına ait bir misafir hanen ayarladı bize.Neyse Oraya vardık yer yok diyor çalışan başka oda yok diyor. Hiç tepki yok onda ben şok benimde kızım var sokakta bırakacak halim yok otele de giderim demiyor mecbur eşim siz odaya çıkın ben kendime bir yer bulacağım dedi ben çekirdek ailemle gezmeye gelmişim bu durumla karşılaştım.Allahtan sonra eşime kaldığımız yerde bir yer çıktı akşama oda akşam on gibi biri boşalttı. Nereye gitsek yanımız da götürdük hanim efendiyi ben böyle bir şey görmedim yemek yiyoruz eşim ödüyor müze gezecek eşim ödüyor ben sonra öderim felan demedi hiç misafir hanenin ödemesini önceden yaptık onu da biz ödedik yani yarın dönüyoruz döndüğüm gibi merhabayı da keseceğim umarım masraf ne diye sorar.Yani valla bu düştüğüm.durum ne anlamadım sanki dışardan izliyorum
Kusura bakmayın ama siz safmısınız?
Kv de gelmek istese kıyamet kopar, iş arkadaşınız eşinizle bi ortanızda yatmadığı kalmış
En geç telefon geldiği zaman bi otogara bırakıp siz yolunuza bakmalıydınız
Ki oraya gelmemliydi konu, gideceğiniz yerde akdabasını göresi geldiyse atlar otobüse gider görür.
Sizin arabanızda ne işi var?

Valla suratım beş karış gezdim hatta şey dedim biz hafta sonları çok yogunuz bir dinlenelim dedik şu yaşadığımıza bak
Olan size olmuş valla üzüldüm durumunuza, bi üye sabah bırakıp çıkın sonrada kendi dönsün bence de çok mantıklı öyle yapabilirsiniz

Ne yüzsüz insanlar var ya
Tamam diğer taraf mesaja geç dönmüş durumu izah etmiş kusura bakmayın deyip yolda inebilirdi insan gideceği yerle önceden konuşmazmıydı hani ben sana geliyorum müsaitmisin diye sormazmıydı

Eşiniz iyi sabırlıymış tanımadığı bi insana odasını vermiş
Beleşe tatil olmuş

Haftasonu için program yaptık eşimle kızımızı da alıp cumadan kurumlarımız dan izin alıp bulunduğumuz ile 6 saat uzaklıkta bir yeri iki günlüğüne arabamız ile gezecekdik.Çalıştığım kurumda bir bayan arkadaş var yani hani kendisini severim ama son zamanlarda gerçekten bir çok bencil ve rahat hareketine şahit olup sinir olmuşluğum var kendisi bekar bu arada bir diğer arkadaş bana bu cuma mı gidiyorsun diye sordu evet dedim hemen bu bayan arkadaş şey dedi aaa benimde orada arkadaşım var sizle gelsem sonra beni dönüşte alsanız sizinle dönsem yani açıkçası ben bi afalladım ama hani yokta diyemedim eşime sordum sıkıntı olmayacağını söyledi tabi bu anlattıklarım gidişimizden tam üç gün önce oluyor sabah çıkacağız aradım aldık onu. Yola çıkmışız diyor bir anda işte abla arkadaşıma gece yazdım sana gelecem diye dönmedi bana şimdi yazmış işim var haftasonu orda değiliz bu arkadaşı da evli imiş eşiyle çocuklarıyla program yapmış demek e son gecemi haber verilir gelecem diye sonra diyor
bende kaldığınız misafirhanede kalsam ay zaten biz zor yer ayarladık.Gideceğimiz yer hafta sonu çok kişi tarafından gezilmek için tercih edilen bir yer bu yüzden yer bulmakta sıkıntı bir akrabam kendi kurumlarına ait bir misafir hanen ayarladı bize.Neyse Oraya vardık yer yok diyor çalışan başka oda yok diyor. Hiç tepki yok onda ben şok benimde kızım var sokakta bırakacak halim yok otele de giderim demiyor mecbur eşim siz odaya çıkın ben kendime bir yer bulacağım dedi ben çekirdek ailemle gezmeye gelmişim bu durumla karşılaştım.Allahtan sonra eşime kaldığımız yerde bir yer çıktı akşama oda akşam on gibi biri boşalttı. Nereye gitsek yanımız da götürdük hanim efendiyi ben böyle bir şey görmedim yemek yiyoruz eşim ödüyor müze gezecek eşim ödüyor ben sonra öderim felan demedi hiç misafir hanenin ödemesini önceden yaptık onu da biz ödedik yani yarın dönüyoruz döndüğüm gibi merhabayı da keseceğim umarım masraf ne diye sorar.Yani valla bu düştüğüm.durum ne anlamadım sanki dışardan izliyorum
güzelim tatil rezil olmuş.. üzülmeyin yarın başınızdan savmaya bakın ne yapıyorsa yapsın artık… bana da sizin gibi kal gelirdi büyük ihtimal sizinle geleyim mi diyince, hatta eşimde iyilik olur gelsin derdi ama o kadar yani. arkadaşı yoksa başının çaresine bakacak gidilen yerde yüzsüz terbiyesiz suyunu çıkarmış iyiliğin. insanı soğutuyorlar herşeyden.

Eşinize bravo gerçekten. Benimki olsa en başta, ne işi var neden kabul ettin derdi bir kalem. Aile yanında bekar kadın, bekar erkek ya da eşi olmadan gelen birine net karşı. İkna ettim diyelim. Bu defa da arkadaşın yolda planı iptal olunca, yapacağınız işin ben deyip, yarı yoldan döner onu bırakır, beni de eve getirirdi. Tatilin gittiğine mi yanayım, çektiğim tribe mi yanayım.

Oha diyorum

Zorla tatile dahil olmuş şaka gibi

Eşinize bravo gerçekten. Benimki olsa en başta, ne işi var neden kabul ettin derdi bir kalem. Aile yanında bekar kadın, bekar erkek ya da eşi olmadan gelen birine net karşı. İkna ettim diyelim. Bu defa da arkadaşın yolda planı iptal olunca, yapacağınız işin ben deyip, yarı yoldan döner onu bırakır, beni de eve getirirdi. Tatilin gittiğine mi yanayım, çektiğim tribe mi yanayım.
Gerçekten ne alaka?
Eşiniz o gelen kadın eşi ile gelse tamam diyece ama tek gelince ne alaka diyecek?
Konu gelmesi bile değil aslında insanlar gideceği yere daha az para gitsin diye hiç tanımadığı insanları götürüyor inanır mısınız nikah cüzdanı bakmadan. Öyle uygulamalar var.
Şöyle bir olayın başında-daha başınıza yıkılacağını bilmeden- eşim bekar-nikah cüzdanı olmayan- birini ne götürecem dese zihniyetinden şüphe ederim.
Hele ben kefilsem.
Burda öyle bir şey yok ama insanın kendi kefil olduğu bekar arkadaşını niye götüremesin.
Neler duyacağız artık.
Çift de de denmiyor ne işi var ailenin yanında bekar 😅😅

images (3).jpeg
Bu vakitte üşenmeden konuya yazan onca hemcinsin hatrına bu görseli arkadaşına göndesen :KK71:

İlk sizinle gelmeyi teklif ettiğinde hayır demeniz gerekirdi. Ne alaka gerçekten? Sonrasında da misafirhanede kalmasına hayır demeliydiniz, hadi onu demediniz gittiniz yer yok eşiniz niye gidiyor başka yere? Arkadaşınıza seni başka bir otel/şehir merkezine götürelim teklifinde bulunmalıydınız. Hatta en güzeli otogara bırakalım seni demek olurdu. Bir sen üstüne eşinizi başka odaya yollamışsınız onu da yorumları okuyunca anladım, madem oda boşaldı niye arkadaşınız tek kalmadı da siz ailecek ayrıldınız birbirinizden? İnsanlar çok garip gerçekten

Son düzenleme:
Gel denmeden yola nasil cikar bir insan ben yuzune soylerdim haber gelmediyse neye dayanarak yola cikiyorsun diye. Hayret bir sey🙄
bugün avm ye ulaşmaya 5 dakika kala telefon geldi.bir yakınım geçerken bize uğrayacakmış.hiç oralı olmadım uydurdum çocuğa kitap almamız lazım okul istedi vs diye.aynı gün saat 3 de mi haber verilir geleceksen.sabahtan ver önceki günden ver.

bugün avm ye ulaşmaya 5 dakika kala telefon geldi.bir yakınım geçerken bize uğrayacakmış.hiç oralı olmadım uydurdum çocuğa kitap almamız lazım okul istedi vs diye.aynı gün saat 3 de mi haber verilir geleceksen.sabahtan ver önceki günden ver.

Ben evde olsam da alasim gelmiyor oyle "geçerken uğrayayim"lari. En uyuz olduğum şey. 🙄

X