Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

deniz us

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
852
1.601
Haftasonu için program yaptık eşimle kızımızı da alıp cumadan kurumlarımız dan izin alıp bulunduğumuz ile 6 saat uzaklıkta bir yeri iki günlüğüne arabamız ile gezecekdik.Çalıştığım kurumda bir bayan arkadaş var yani hani kendisini severim ama son zamanlarda gerçekten bir çok bencil ve rahat hareketine şahit olup sinir olmuşluğum var kendisi bekar bu arada bir diğer arkadaş bana bu cuma mı gidiyorsun diye sordu evet dedim hemen bu bayan arkadaş şey dedi aaa benimde orada arkadaşım var sizle gelsem sonra beni dönüşte alsanız sizinle dönsem yani açıkçası ben bi afalladım ama hani yokta diyemedim eşime sordum sıkıntı olmayacağını söyledi tabi bu anlattıklarım gidişimizden tam üç gün önce oluyor sabah çıkacağız aradım aldık onu. Yola çıkmışız diyor bir anda işte abla arkadaşıma gece yazdım sana gelecem diye dönmedi bana şimdi yazmış işim var haftasonu orda değiliz bu arkadaşı da evli imiş eşiyle çocuklarıyla program yapmış demek e son gecemi haber verilir gelecem diye sonra diyor
bende kaldığınız misafirhanede kalsam ay zaten biz zor yer ayarladık.Gideceğimiz yer hafta sonu çok kişi tarafından gezilmek için tercih edilen bir yer bu yüzden yer bulmakta sıkıntı bir akrabam kendi kurumlarına ait bir misafir hanen ayarladı bize.Neyse Oraya vardık yer yok diyor çalışan başka oda yok diyor. Hiç tepki yok onda ben şok benimde kızım var sokakta bırakacak halim yok otele de giderim demiyor mecbur eşim siz odaya çıkın ben kendime bir yer bulacağım dedi ben çekirdek ailemle gezmeye gelmişim bu durumla karşılaştım.Allahtan sonra eşime kaldığımız yerde bir yer çıktı akşama oda akşam on gibi biri boşalttı. Nereye gitsek yanımız da götürdük hanim efendiyi ben böyle bir şey görmedim yemek yiyoruz eşim ödüyor müze gezecek eşim ödüyor ben sonra öderim felan demedi hiç misafir hanenin ödemesini önceden yaptık onu da biz ödedik yani yarın dönüyoruz döndüğüm gibi merhabayı da keseceğim umarım masraf ne diye sorar.Yani valla bu düştüğüm.durum ne anlamadım sanki dışardan izliyorum

Yola ciktiktan ne kadar sonra soyledi size arkadasinda kalamayacagini? Ben olsam 1 saat filan demem geri birakirdim ya da geri gidebilecegi bir ulaşim bir şeyi varsa oraya biraktirirdim kendi dönsün ki zaten baştan eşimle cikacagimiz yola başkasini eklemezdim hatanin buyuğu sizde, 6 saat el alemle yol mu gidilir rahat edemez insan. Bunu teklif eden biri zaten dusuncesizdir.

Yuh yani iyi sabriniz varmis bu nasil kendini bilmezlik boyle. Ise gidince esim hesapladi su kadar parayi hesabima gondericeksin de sonra kus
Aynen öyle yapacam o.kadar.kızgınım ki kendime bir daha birine iyilik yapıp bir yere götürmek mi asla

Dizi sahnesi gibi valla..ne insanlar varkötü olmuş sizinle beraber sinir oldum

Valla ne deseniz haklısınız ama inanın insanın bir boşluğu olur ya o anımıza denk geldi .arkadaşı iki saat sonra yazdı.Bence arkadaşı onda kalmasını istemedi.

Ben hatayı açıkçası sizde buldum. Evet o kişi yüzsüz bu gerçek muhtemelen arkadaş ortamında hesap ödemekten kaçan sürekli onda bunda kalmak için bahane uyduran biri. Fakat arabayla gitme kısmında bile bizimle kardeşim, akrabam vs. de gelecek diyebilirdiniz. Yani herhangi bi bahane uydursanız olurmuş. Hadi orada demediniz misafirhanede kalmak istediğinde kusura bakma canım yer var mı yok mu bilmiyoruz bizde risk almayalım diyebilirdiniz. Kabul etmek zorunda değilsiniz ki. Resmen gezmeye sizinle gelmek için hazırlanmış

Şaka gibi konu.
Siz baştan neden hayır diyemeyip beraber gitmeyi kabul ediyorsunuz?
Arabada arkadaşından olumsuz cevap aldığını söylediğinde çok mu ilerlemiştiniz, geri döneceği şekilde biraksaydiniz bir yerde.
Orayı yapamadınız, yer konusu, aynı odada kalmayı kabul etmek, sonra niye beraber geziyorsunuz, ne yapıyorsa yapsın kendisi, yetişkin insan.
Siz fazla yumuşak huylu, karşınızdaki yüzsüz olunca böyle saçmalıklar çıkmış ortaya.

Yok artık insanlar nasil bu kadar rahat ya neden yemegi oduyodunuz ki çalışan insan sonuçta bizim şunlar var şu kadar gerisi hanfendinin deseydiniz garsona
Yok onu p.tesi işte direkt ben hesabı çıkardım ibanımda bu atarsın diyecem

Aynen öyle yapacam o.kadar.kızgınım ki kendime bir daha birine iyilik yapıp bir yere götürmek mi asla
Tabiki de goturmeyin kimseyi. Siz ailece gezmek istemissiniz ne hakla sizin duzeninizi bozar. Bana dese biri bla bla car miyiz biz seni de goturelim derdim. Hem esimle uyucam uyancam ne demek kocaniz baska oda da kalsin. Tatil bu ya. Cok dusuncesizmis arkadasiniz mutlaka giderleri heaaplayip isteyin

'Hayir, arabada yer yok, cocugun esyalari var'
'Hayir, uzun yola baska biri ile cikmiyoruz, esimle kararimiz bu'
'Hayir, biz ailece kalacagiz, sen istersen otel bak, seni birakiriz (isterseniz burada cocuk babasiz uyumuyor diye ekleyiverin)'

Kadin ne dese ses cikarmamissiniz gercekten ben de neden uzaktan izlediginizi anlayamadim. Bu kisi is yerinde bagli oldugunuz biri falan mi? Hayir guzel bir kelimemiz, kullanin, kullandirin lutfen. Ne munasebet ailemle gittigim yerde is arkadasimla ayni odada kalacagim, ustune bir de kocam kendine baska bir yer ayarlamaya calisacak hanimefendi rahat etsin diye, bir de her yere canta gibi yanimizda gezdirecegiz...Mumkun degil.

Sizde de bir problem var ama yani bu kadar şey de kabul edilir mi yapmayın Allah aşkına kadın göz göre göre tatilinizin içine beleşti olarak konmuş bide evlat edineyim seni deseydiniz bu nasıl bir insan ya. Dönünce muhattabi keseceğinize baştan biz oraya buraya uğrayacağız bir akrabamizi da alacağız o yüzden araba çok dolu olacak deseydiniz hadi o aklınıza gelmedi otelde yer yoksa eşinize verecektiniz eşyaları hayatım sen çocukla çık odayı hazırla biz x e başka yerde oda bulalım diyecektiniz yani siz kendi düzeninizden ödün vermeyecektiniz. Her şeye evet dediniz daha çok gelir bu başınıza insanların ne kadar rahat sömürücü beleşçi olabileceğinizi görmüş oldunuz. Bundan sonra kesinlikle bir iyilik yapacaksanız bile o iyiliğin ardına sınırı net çizin çekinmeyin. Ayıp olan hayır demek değil evet i suistimal etmektir. Ay çok sinir oldum ya kadına bak pes yani. Aman sonrasında da uzak durun yapışır yani ömürlük kuyruk olur başınıza

Valla bende kendime cok kızıyorum ama o kadar büyük bir ders aldım ki ben bide inanın çok aklı selim biriyim ama ne bilim ben bile kendime kızıyorum

Benim ilk evliliğimdeki balayına benzemiş bu.
Beni de eski eşim abisinin sünnet kirvesi ve kardeşinin ebesini ziyarete götürmüştü.
Diğer akrabalarını saymıyorum. Ve balayı, 14 Şubat'ı da içeriyordu. Onda da eski mahallelileri tepsi kebabı ve künefe yapmışlardı
Aklıma geldikçe tansiyonum oynuyor.

Şaka gibi kusura bakmayın güldüm.
Ne ilginç bir tatil olmuş.

Ailecek güzel bir haftasonu kaçamağı hayal ediyor insan. Kocasıyla otel keyfi
Sonra bir bakıyor odada kız kıza oturmuşlar.
Ne alaka ? Sinir basar insana .

Ama kız planının iptal olduğunu söylediği zaman peki o zaman kendine başka bir plan yap istersen.
Biz şu vakit şu saat döneriz, dönerken haberlesiriz diyerek neden başta belirtmediniz ki.

Kıza otel bulmalar yer ayarlamalar sizlik mesele değil ki. Kendi düşünseymis ? Neye güvenerek gelmeye kalkmış?

Basiretiniz fena bağlanmış. Her şeye bu kadar tamam denmemeliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…