Aynen öyle yapacam o.kadar.kızgınım ki kendime bir daha birine iyilik yapıp bir yere götürmek mi aslaYuh yani iyi sabriniz varmis bu nasil kendini bilmezlik boyle. Ise gidince esim hesapladi su kadar parayi hesabima gondericeksin de sonra kus
Dizi sahnesi gibi valla..ne insanlar varHaftasonu için program yaptık eşimle kızımızı da alıp cumadan kurumlarımız dan izin alıp bulunduğumuz ile 6 saat uzaklıkta bir yeri iki günlüğüne arabamız ile gezecekdik.Çalıştığım kurumda bir bayan arkadaş var yani hani kendisini severim ama son zamanlarda gerçekten bir çok bencil ve rahat hareketine şahit olup sinir olmuşluğum var kendisi bekar bu arada bir diğer arkadaş bana bu cuma mı gidiyorsun diye sordu evet dedim hemen bu bayan arkadaş şey dedi aaa benimde orada arkadaşım var sizle gelsem sonra beni dönüşte alsanız sizinle dönsem yani açıkçası ben bi afalladım ama hani yokta diyemedim eşime sordum sıkıntı olmayacağını söyledi tabi bu anlattıklarım gidişimizden tam üç gün önce oluyor sabah çıkacağız aradım aldık onu. Yola çıkmışız diyor bir anda işte abla arkadaşıma gece yazdım sana gelecem diye dönmedi bana şimdi yazmış işim var haftasonu orda değiliz bu arkadaşı da evli imiş eşiyle çocuklarıyla program yapmış demek e son gecemi haber verilir gelecem diye sonra diyor
bende kaldığınız misafirhanede kalsam ay zaten biz zor yer ayarladık.Gideceğimiz yer hafta sonu çok kişi tarafından gezilmek için tercih edilen bir yer bu yüzden yer bulmakta sıkıntı bir akrabam kendi kurumlarına ait bir misafir hanen ayarladı bize.Neyse Oraya vardık yer yok diyor çalışan başka oda yok diyor. Hiç tepki yok onda ben şok benimde kızım var sokakta bırakacak halim yok otele de giderim demiyor mecbur eşim siz odaya çıkın ben kendime bir yer bulacağım dedi ben çekirdek ailemle gezmeye gelmişim bu durumla karşılaştım.Allahtan sonra eşime kaldığımız yerde bir yer çıktı akşama oda akşam on gibi biri boşalttı. Nereye gitsek yanımız da götürdük hanim efendiyi ben böyle bir şey görmedim yemek yiyoruz eşim ödüyor müze gezecek eşim ödüyor ben sonra öderim felan demedi hiç misafir hanenin ödemesini önceden yaptık onu da biz ödedik yani yarın dönüyoruz döndüğüm gibi merhabayı da keseceğim umarım masraf ne diye sorar.Yani valla bu düştüğüm.durum ne anlamadım sanki dışardan izliyorum
Valla ne deseniz haklısınız ama inanın insanın bir boşluğu olur ya o anımıza denk geldi .arkadaşı iki saat sonra yazdı.Bence arkadaşı onda kalmasını istemedi.Yola ciktiktan ne kadar sonra soyledi size arkadasinda kalamayacagini? Ben olsam 1 saat filan demem geri birakirdim ya da geri gidebilecegi bir ulaşim bir şeyi varsa oraya biraktirirdim kendi dönsün ki zaten baştan eşimle cikacagimiz yola başkasini eklemezdim hatanin buyuğu sizde, 6 saat el alemle yol mu gidilir rahat edemez insan. Bunu teklif eden biri zaten dusuncesizdir.
Ben hatayı açıkçası sizde buldum. Evet o kişi yüzsüz bu gerçek muhtemelen arkadaş ortamında hesap ödemekten kaçan sürekli onda bunda kalmak için bahane uyduran biri. Fakat arabayla gitme kısmında bile bizimle kardeşim, akrabam vs. de gelecek diyebilirdiniz. Yani herhangi bi bahane uydursanız olurmuş. Hadi orada demediniz misafirhanede kalmak istediğinde kusura bakma canım yer var mı yok mu bilmiyoruz bizde risk almayalım diyebilirdiniz. Kabul etmek zorunda değilsiniz ki. Resmen gezmeye sizinle gelmek için hazırlanmışHaftasonu için program yaptık eşimle kızımızı da alıp cumadan kurumlarımız dan izin alıp bulunduğumuz ile 6 saat uzaklıkta bir yeri iki günlüğüne arabamız ile gezecekdik.Çalıştığım kurumda bir bayan arkadaş var yani hani kendisini severim ama son zamanlarda gerçekten bir çok bencil ve rahat hareketine şahit olup sinir olmuşluğum var kendisi bekar bu arada bir diğer arkadaş bana bu cuma mı gidiyorsun diye sordu evet dedim hemen bu bayan arkadaş şey dedi aaa benimde orada arkadaşım var sizle gelsem sonra beni dönüşte alsanız sizinle dönsem yani açıkçası ben bi afalladım ama hani yokta diyemedim eşime sordum sıkıntı olmayacağını söyledi tabi bu anlattıklarım gidişimizden tam üç gün önce oluyor sabah çıkacağız aradım aldık onu. Yola çıkmışız diyor bir anda işte abla arkadaşıma gece yazdım sana gelecem diye dönmedi bana şimdi yazmış işim var haftasonu orda değiliz bu arkadaşı da evli imiş eşiyle çocuklarıyla program yapmış demek e son gecemi haber verilir gelecem diye sonra diyor
bende kaldığınız misafirhanede kalsam ay zaten biz zor yer ayarladık.Gideceğimiz yer hafta sonu çok kişi tarafından gezilmek için tercih edilen bir yer bu yüzden yer bulmakta sıkıntı bir akrabam kendi kurumlarına ait bir misafir hanen ayarladı bize.Neyse Oraya vardık yer yok diyor çalışan başka oda yok diyor. Hiç tepki yok onda ben şok benimde kızım var sokakta bırakacak halim yok otele de giderim demiyor mecbur eşim siz odaya çıkın ben kendime bir yer bulacağım dedi ben çekirdek ailemle gezmeye gelmişim bu durumla karşılaştım.Allahtan sonra eşime kaldığımız yerde bir yer çıktı akşama oda akşam on gibi biri boşalttı. Nereye gitsek yanımız da götürdük hanim efendiyi ben böyle bir şey görmedim yemek yiyoruz eşim ödüyor müze gezecek eşim ödüyor ben sonra öderim felan demedi hiç misafir hanenin ödemesini önceden yaptık onu da biz ödedik yani yarın dönüyoruz döndüğüm gibi merhabayı da keseceğim umarım masraf ne diye sorar.Yani valla bu düştüğüm.durum ne anlamadım sanki dışardan izliyorum
Yok onu p.tesi işte direkt ben hesabı çıkardım ibanımda bu atarsın diyecemYok artık insanlar nasil bu kadar rahat ya neden yemegi oduyodunuz ki çalışan insan sonuçta bizim şunlar var şu kadar gerisi hanfendinin deseydiniz garsona
Tabiki de goturmeyin kimseyi. Siz ailece gezmek istemissiniz ne hakla sizin duzeninizi bozar. Bana dese biri bla bla car miyiz biz seni de goturelim derdim. Hem esimle uyucam uyancam ne demek kocaniz baska oda da kalsin. Tatil bu ya. Cok dusuncesizmis arkadasiniz mutlaka giderleri heaaplayip isteyinAynen öyle yapacam o.kadar.kızgınım ki kendime bir daha birine iyilik yapıp bir yere götürmek mi asla
Valla bende kendime cok kızıyorum ama o kadar büyük bir ders aldım ki ben bide inanın çok aklı selim biriyim ama ne bilim ben bile kendime kızıyorumBen hatayı açıkçası sizde buldum. Evet o kişi yüzsüz bu gerçek muhtemelen arkadaş ortamında hesap ödemekten kaçan sürekli onda bunda kalmak için bahane uyduran biri. Fakat arabayla gitme kısmında bile bizimle kardeşim, akrabam vs. de gelecek diyebilirdiniz. Yani herhangi bi bahane uydursanız olurmuş. Hadi orada demediniz misafirhanede kalmak istediğinde kusura bakma canım yer var mı yok mu bilmiyoruz bizde risk almayalım diyebilirdiniz. Kabul etmek zorunda değilsiniz ki. Resmen gezmeye sizinle gelmek için hazırlanmış