Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

Yani beni de tatile götüreceksin demiş olabilir. Adam da olmaz dediyse o zaman ben de gelirim bir şekilde demiştir. Ay ne bileyim adamın odayı ayırmasına mantıklı bir açıklama bulamıyorum.

Kusura bakmayın ama siz safmısınız?
Kv de gelmek istese kıyamet kopar, iş arkadaşınız eşinizle bi ortanızda yatmadığı kalmış
En geç telefon geldiği zaman bi otogara bırakıp siz yolunuza bakmalıydınız
Ki oraya gelmemliydi konu, gideceğiniz yerde akdabasını göresi geldiyse atlar otobüse gider görür.
Sizin arabanızda ne işi var?

Valla suratım beş karış gezdim hatta şey dedim biz hafta sonları çok yogunuz bir dinlenelim dedik şu yaşadığımıza bak
Olan size olmuş valla üzüldüm durumunuza, bi üye sabah bırakıp çıkın sonrada kendi dönsün bence de çok mantıklı öyle yapabilirsiniz

Ne yüzsüz insanlar var ya
Tamam diğer taraf mesaja geç dönmüş durumu izah etmiş kusura bakmayın deyip yolda inebilirdi insan gideceği yerle önceden konuşmazmıydı hani ben sana geliyorum müsaitmisin diye sormazmıydı

Eşiniz iyi sabırlıymış tanımadığı bi insana odasını vermiş
Beleşe tatil olmuş

güzelim tatil rezil olmuş.. üzülmeyin yarın başınızdan savmaya bakın ne yapıyorsa yapsın artık… bana da sizin gibi kal gelirdi büyük ihtimal sizinle geleyim mi diyince, hatta eşimde iyilik olur gelsin derdi ama o kadar yani. arkadaşı yoksa başının çaresine bakacak gidilen yerde yüzsüz terbiyesiz suyunu çıkarmış iyiliğin. insanı soğutuyorlar herşeyden.

Eşinize bravo gerçekten. Benimki olsa en başta, ne işi var neden kabul ettin derdi bir kalem. Aile yanında bekar kadın, bekar erkek ya da eşi olmadan gelen birine net karşı. İkna ettim diyelim. Bu defa da arkadaşın yolda planı iptal olunca, yapacağınız işin ben deyip, yarı yoldan döner onu bırakır, beni de eve getirirdi. Tatilin gittiğine mi yanayım, çektiğim tribe mi yanayım.

Oha diyorum

Zorla tatile dahil olmuş şaka gibi

Gerçekten ne alaka?
Eşiniz o gelen kadın eşi ile gelse tamam diyece ama tek gelince ne alaka diyecek?
Konu gelmesi bile değil aslında insanlar gideceği yere daha az para gitsin diye hiç tanımadığı insanları götürüyor inanır mısınız nikah cüzdanı bakmadan. Öyle uygulamalar var.
Şöyle bir olayın başında-daha başınıza yıkılacağını bilmeden- eşim bekar-nikah cüzdanı olmayan- birini ne götürecem dese zihniyetinden şüphe ederim.
Hele ben kefilsem.
Burda öyle bir şey yok ama insanın kendi kefil olduğu bekar arkadaşını niye götüremesin.
Neler duyacağız artık.
Çift de de denmiyor ne işi var ailenin yanında bekar

İlk sizinle gelmeyi teklif ettiğinde hayır demeniz gerekirdi. Ne alaka gerçekten? Sonrasında da misafirhanede kalmasına hayır demeliydiniz, hadi onu demediniz gittiniz yer yok eşiniz niye gidiyor başka yere? Arkadaşınıza seni başka bir otel/şehir merkezine götürelim teklifinde bulunmalıydınız. Hatta en güzeli otogara bırakalım seni demek olurdu. Bir sen üstüne eşinizi başka odaya yollamışsınız onu da yorumları okuyunca anladım, madem oda boşaldı niye arkadaşınız tek kalmadı da siz ailecek ayrıldınız birbirinizden? İnsanlar çok garip gerçekten

Son düzenleme:
Gel denmeden yola nasil cikar bir insan ben yuzune soylerdim haber gelmediyse neye dayanarak yola cikiyorsun diye. Hayret bir sey
bugün avm ye ulaşmaya 5 dakika kala telefon geldi.bir yakınım geçerken bize uğrayacakmış.hiç oralı olmadım uydurdum çocuğa kitap almamız lazım okul istedi vs diye.aynı gün saat 3 de mi haber verilir geleceksen.sabahtan ver önceki günden ver.

Ben evde olsam da alasim gelmiyor oyle "geçerken uğrayayim"lari. En uyuz olduğum şey.

Ben bu durumda olsam, konu sahibinin yaptığını yapardım sonra da eve gelip insanlarla sınır çizemiyorum diye ağlardım.
O kadar zor ki o an naparsan yap demek.
Bunu yapabilmek bence çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…