Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

Sen bilmiyor musun evli kadınlar bekar kadınlarla evli erkekler bekar erkeklerle takılamaz

Ama bir aksilik durumunda, yerine bırakamadığınız tek başına gelen insana arkadaşlık etmek zorunda kalırsınız işte konuda olduğu gibi. Yanında eşi olan hiçkimse sizin üstünüze kalmaz kolay kolay. Biz bakarız başımızın çaresine deme ihtimalleri vardır her zaman ya da siz “arkadaşlar biz böyle yapacağız sizin düşünceniz nedir” diyebilirsiniz rahatça. Ama tek bir kadını yalnız bırakmak hoş olmayacağından sıkıntıya girilir.

Ya şimdi konu sahibi kızıyla birlikte surat asarak arkadan yürürken bu kızla kocası da önden sohbet ederek gidiyorlarsa büyük iyilik yapmışlardır kıza.
Bende geleyim teklifine bozulurken, bir de kocasından icazet almış. Arkadaş hayır diyemiyorsunuz madem kocana niye soruyon,
sormadan kocam istemiyor deyip çıksaydın ya işin içinden

Ben öyle düşünmüyorum.Ben onu sadece gideceğim şehre kadar bırakmaya onay vermişim.
Başıma kalmasına izin vermezdim.
Tek kadın olması da sıkıntı değil. Çalışan birisi ne yapacağını bilir. İsterse terminale gider otobüse biner. İsterse -çok turistin geldiği şehirmiş otel çoktur- bir otele gider ertesi gün şehri gezer öyle döner.

Ya bizim de kızımız var demek?
Kocaman kadının kendine yer ayarlamadan tatile çıkmasıyla, kız çocuğu romantizminin ne alakası var?
Ben de "30" yaşında bir kız çocuğuyum o zaman. Bu, pozitif ayrımcılık yapılabilecek bir şey değil.
Çalışmaya başlamış minimum 21-22 yaşında bir kadın kendi göbeğini kendi keser artık. Kız çocuğu deyip de pışpışlanmaz.
Benim annem olsa en başta bana kızar, milletin aile tatilinin içinde ne işin var diye.
Aile içi veya dışı şiddet olur, başa bir iş gelir o zaman tabi elinden geleni yaparsın. Ya da 18 yaşından küçük bir çocuk olur, güvenliğini sağlayana dek yanında tutarsın. Ama reşit bir kadını bedava tatile götürmek bambaşka bir olay.

Ya niye güncelleme gelmedi aşiri merak ediyorum neler oldu

Yalniz kız arsızında arzısı milletin tatiline çök bir yemek ismarla bari bırak yemegi kendi yedigi yemedigi de ödetmiş. Görgüsüz

Konuya güncelleme gelmesi için, kızi bırakıp ailece gezilmesi ve dönüşe geçilmesi lazımdı. Öyle olmadığı için surat asa asa beraber gezip eve döneceklerinden güncelleme en fazla konu sahibinin işyerinde sana düşen kısım bu kadar diye kızdan para istemesiyle olur ki, onu da yapabileceğini hiç sanmıyorum.

Ay ben de 30 yasinda evli barkli calisan bir kadinim. Ama boyle bir suursuzluk yapsam annem hem beni bir guzel azarlar ben seni boyle mi yetistirdim diye hem de ilk otobus/ucak ne varsa biletimi alir geri gel hemen derdi.

Ahh ne guzel kizimi yalniz birakmamislar ailece kalmak yerine kadin kizi ile benim kizimla kalmis diye sevinecek bir anne var midir yaa?

Valla yaa. Bir de gerçekten arkadaş kabul etmediyse bile ben bunu asla söylemem gider bi otelde kalırım dönüş yapana kadar

Benim annem küçükken bile kimsenin evinde yatılı bırakmazdı. Ya da başkasıyla gezmeye yollamazdı. Hem başkasına yük olmamayayım diye hem de güvenlik açısındandı.
Bir gün kuzenlerimle bir yere gitmek istemiştim. Ne işin var, herkes ailesiyle gezer demişti. Teyzemin istememesinden değildi ama çocuğun emaneti olmaz derdi.
Hele bir de şu yaşımda başka bir ailenin peşine takılıp da tatile gider miyim hiç?
Yetişme meselesi Margeret Hanım. Sizin anneniz de benim annem de ihtiyatlı hanımlarmış demek ki. Faydacı ve pişkin yetiştirilmemişiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…