Sen bilmiyor musun evli kadınlar bekar kadınlarla evli erkekler bekar erkeklerle takılamazGerçekten ne alaka?
Eşiniz o gelen kadın eşi ile gelse tamam diyece ama tek gelince ne alaka diyecek?
Konu gelmesi bile değil aslında insanlar gideceği yere daha az para gitsin diye hiç tanımadığı insanları götürüyor inanır mısınız nikah cüzdanı bakmadan. Öyle uygulamalar var.
Şöyle bir olayın başında-daha başınıza yıkılacağını bilmeden- eşim bekar-nikah cüzdanı olmayan- birini ne götürecem dese zihniyetinden şüphe ederim.
Hele ben kefilsem.
Burda öyle bir şey yok ama insanın kendi kefil olduğu bekar arkadaşını niye götüremesin.
Neler duyacağız artık.
Çift de de denmiyor ne işi var ailenin yanında bekar
Ay ben bunu görmemişimKonu sahibinin bu mesajında acik aslında, eşi aşağı katta başka bir odada yatıyor, kendisi kızla aynı odada.
Oda değişikliği için kızı rahatsız etmek istemedilerse demek
Ama bir aksilik durumunda, yerine bırakamadığınız tek başına gelen insana arkadaşlık etmek zorunda kalırsınız işte konuda olduğu gibi. Yanında eşi olan hiçkimse sizin üstünüze kalmaz kolay kolay. Biz bakarız başımızın çaresine deme ihtimalleri vardır her zaman ya da siz “arkadaşlar biz böyle yapacağız sizin düşünceniz nedir” diyebilirsiniz rahatça. Ama tek bir kadını yalnız bırakmak hoş olmayacağından sıkıntıya girilir.Gerçekten ne alaka?
Eşiniz o gelen kadın eşi ile gelse tamam diyece ama tek gelince ne alaka diyecek?
Konu gelmesi bile değil aslında insanlar gideceği yere daha az para gitsin diye hiç tanımadığı insanları götürüyor inanır mısınız nikah cüzdanı bakmadan. Öyle uygulamalar var.
Şöyle bir olayın başında-daha başınıza yıkılacağını bilmeden- eşim bekar-nikah cüzdanı olmayan- birini ne götürecem dese zihniyetinden şüphe ederim.
Hele ben kefilsem.
Burda öyle bir şey yok ama insanın kendi kefil olduğu bekar arkadaşını niye götüremesin.
Neler duyacağız artık.
Çift de de denmiyor ne işi var ailenin yanında bekar
Konu sahibi ise kadının üstünü örtmüştür gece üşümesin bizim de kızımız var diye.Bu konunun güncellemesini çok merak ediyorum..konu sahibi bir an önce girersiniz umarım. Konuyu okudukça kadının saçını başını yolasım geliyor
Geziyorlardir ailecek.Anasayfada konuyu görünce heyecanla geldim ama konu sahibi hala yok. Bu saate pazar kahvaltısı da kalmaz ama.
Kendilerini değilde kadını tatile götürmüşler. Çok enteresan yaKonu sahibi ise kadının üstünü örtmüştür gece üşümesin bizim de kızımız var diye.
Ya şimdi konu sahibi kızıyla birlikte surat asarak arkadan yürürken bu kızla kocası da önden sohbet ederek gidiyorlarsa büyük iyilik yapmışlardır kıza.Kendilerini değilde kadını tatile götürmüşler. Çok enteresan yahdjdjdjsjsj
Bende geleyim teklifine bozulurken, bir de kocasından icazet almış. Arkadaş hayır diyemiyorsunuz madem kocana niye soruyon,Ya şimdi konu sahibi kızıyla birlikte surat asarak arkadan yürürken bu kızla kocası da önden sohbet ederek gidiyorlarsa büyük iyilik yapmışlardır kıza.
Ben öyle düşünmüyorum.Ben onu sadece gideceğim şehre kadar bırakmaya onay vermişim.Ama bir aksilik durumunda, yerine bırakamadığınız tek başına gelen insana arkadaşlık etmek zorunda kalırsınız işte konuda olduğu gibi. Yanında eşi olan hiçkimse sizin üstünüze kalmaz kolay kolay. Biz bakarız başımızın çaresine deme ihtimalleri vardır her zaman ya da siz “arkadaşlar biz böyle yapacağız sizin düşünceniz nedir” diyebilirsiniz rahatça. Ama tek bir kadını yalnız bırakmak hoş olmayacağından sıkıntıya girilir.
Ya bizim de kızımız var demek?
Kocaman kadının kendine yer ayarlamadan tatile çıkmasıyla, kız çocuğu romantizminin ne alakası var?
Ben de "30" yaşında bir kız çocuğuyum o zaman. Bu, pozitif ayrımcılık yapılabilecek bir şey değil.
Çalışmaya başlamış minimum 21-22 yaşında bir kadın kendi göbeğini kendi keser artık. Kız çocuğu deyip de pışpışlanmaz.
Benim annem olsa en başta bana kızar, milletin aile tatilinin içinde ne işin var diye.
Aile içi veya dışı şiddet olur, başa bir iş gelir o zaman tabi elinden geleni yaparsın. Ya da 18 yaşından küçük bir çocuk olur, güvenliğini sağlayana dek yanında tutarsın. Ama reşit bir kadını bedava tatile götürmek bambaşka bir olay.
Valla yaa. Bir de gerçekten arkadaş kabul etmediyse bile ben bunu asla söylemem gider bi otelde kalırım dönüş yapana kadarAy ben de 30 yasinda evli barkli calisan bir kadinim. Ama boyle bir suursuzluk yapsam annem hem beni bir guzel azarlar ben seni boyle mi yetistirdim diye hem de ilk otobus/ucak ne varsa biletimi alir geri gel hemen derdi.
Ahh ne guzel kizimi yalniz birakmamislar ailece kalmak yerine kadin kizi ile benim kizimla kalmis diye sevinecek bir anne var midir yaa?
Benim annem küçükken bile kimsenin evinde yatılı bırakmazdı. Ya da başkasıyla gezmeye yollamazdı. Hem başkasına yük olmamayayım diye hem de güvenlik açısındandı.Ay ben de 30 yasinda evli barkli calisan bir kadinim. Ama boyle bir suursuzluk yapsam annem hem beni bir guzel azarlar ben seni boyle mi yetistirdim diye hem de ilk otobus/ucak ne varsa biletimi alir geri gel hemen derdi.
Ahh ne guzel kizimi yalniz birakmamislar ailece kalmak yerine kadin kizi ile benim kizimla kalmis diye sevinecek bir anne var midir yaa?