- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
O kadar valla.Valla bende kız boşalan odaya geçti diye düşünmüştüm ama olabilir mi yani öyle bişey, elin kızıyla aynı odada kal eşin başka odada bence o kadar değildir
Vallahi almıyor yani insan oda boşalınca kızı yollar, onu geçtim kız gidip tek kalmak istememiş mi yaO kadar valla.Akıl almıyor değil mi?
"Eşime son anda kaldığımız yerde bir oda çıktı", "esimin yanina indim sonra yukarı çıktığımda kiz çoktan uyumuştu" gibi sözlerden konu sahibinin eşiyle değil kızla aynı odada kaldığını, hatta eşinin yanına inip orada uyumadığını bile anlayabiliyoruz gayet net şekilde.Vallahi almıyor yani insan oda boşalınca kızı yollar, onu geçtim kız gidip tek kalmak istememiş mi yayok yok bence kız gidip tek kalmıştır yanlış anlıyoruzdur
Evet ya o odaya kız neden geçmedi. Bence konu sahibi sinirle anlatamadi tam. Yani bu kadar da değildirVallahi almıyor yani insan oda boşalınca kızı yollar, onu geçtim kız gidip tek kalmak istememiş mi yayok yok bence kız gidip tek kalmıştır yanlış anlıyoruzdur
Bence konu sahibi eşinin kendisiyle kalmamak için bizim de kızımız var siz beraber kalın şeklindeki laflarını yemiş ve uyanmamış konuya.Evet ya o odaya kız neden geçmedi. Bence konu sahibi sinirle anlatamadi tam. Yani bu kadar da değildir
Vay arkadaş"Eşime son anda kaldığımız yerde bir oda çıktı", "esimin yanina indim sonra yukarı çıktığımda kiz çoktan uyumuştu" gibi sözlerden konu sahibinin eşiyle değil kızla aynı odada kaldığını, hatta eşinin yanına inip orada uyumadığını bile anlayabiliyoruz gayet net şekilde.
Hesap gelince parayı veya kartı uzatıp "3 pide 3 ayranı şuradan alın" demek zor olmasa gerek. Hesap neden ödeniyor ben onu anlamadım. Hele oda kısmı tam facia. Resepsiyona "2 yetişkin bir çocuk yer ayırtmıştık" diyecekti. Bir yetişkin için oda olmadığını öğrenince de, "hanımefendiye yakınlardaki otellerle ilgili yardımcı olur musunuz" deyip geçecekti.Valla arkadaşı güzelce reddetmiş. Eşinizi aradığınızda aynısını iletmek zorunda değildiniz. Eşimin arkadaşları gelecekmiş hiç haberim yoktu canım yer yok diyebilirdiniz. Yani herşeyi ödemek de ne alaka. Onunkini bırakın ödemeyin o ödesin. Ne münasebet. Saçma sapan.
Bence yalana hiç gerek yok biz ailecek gideceğiz inşallah birlikte başka zaman gideriz diyip geçmeliydiValla arkadaşı güzelce reddetmiş. Eşinizi aradığınızda aynısını iletmek zorunda değildiniz. Eşimin arkadaşları gelecekmiş hiç haberim yoktu canım yer yok diyebilirdiniz. Yani herşeyi ödemek de ne alaka. Onunkini bırakın ödemeyin o ödesin. Ne münasebet. Saçma sapan.
İşin içinde başka iş mi var yaniBence konu sahibi eşinin kendisiyle kalmamak için bizim de kızımız var siz beraber kalın şeklindeki laflarını yemiş ve uyanmamış konuya.
Akla daha yatkın başka bir iş olması. İki gün sonra kocamın metresiyle tatile gidip aynı odada uyumuşum diye konu açılsa hiç şaşırmam.İşin içinde başka iş mi var yani
Banada konu sahibinin eşi hiç masum gelmediAkla daha yatkın başka bir iş olması. İki gün sonra kocamın metresiyle tatile gidip aynı odada uyumuşum diye konu açılsa hiç şaşırmam.
Konuda metres yok. Dağılalımİşin içinde başka iş mi var yani
Hayir oda bosalinca kiza niye git obur odaya denmemis onu hic anlamadim benO kadar valla.Akıl almıyor değil mi?
Öyle olsa bile en başta eşinin siz odaya çıkın ben başka otelde yer bulurum demesi çok saçma. Ne munasebet yani.Bence kaldıkları misafirhanede boşalan oda erkekler içindir o yüzden eşi oraya geçmiştir. Öğretmenevlerinde paylaşımlı odalar olabiliyor, onun gibidir belki.
Daha resepsiyonda oda yok denince kızın oralı olmaması, ne yapsam acaba dönsem mi ya da burada başka otel var mı ucuz yollu diye sormaması konu sahibinin kocasından bir beklentisi olduğunu gösteriyor ki zaten adam da direkt tamam siz odaya çıkın ben başka otele giderim demiş. Yetmemiş kız gezdirilmis.Hayir oda bosalinca kiza niye git obur odaya denmemis onu hic anlamadim ben
Eşinin odasi tek kisilik mi odaydi acaba"Eşime son anda kaldığımız yerde bir oda çıktı", "esimin yanina indim sonra yukarı çıktığımda kiz çoktan uyumuştu" gibi sözlerden konu sahibinin eşiyle değil kızla aynı odada kaldığını, hatta eşinin yanına inip orada uyumadığını bile anlayabiliyoruz gayet net şekilde.