Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

Vallahi almıyor yani insan oda boşalınca kızı yollar, onu geçtim kız gidip tek kalmak istememiş mi ya yok yok bence kız gidip tek kalmıştır yanlış anlıyoruzdur
"Eşime son anda kaldığımız yerde bir oda çıktı", "esimin yanina indim sonra yukarı çıktığımda kiz çoktan uyumuştu" gibi sözlerden konu sahibinin eşiyle değil kızla aynı odada kaldığını, hatta eşinin yanına inip orada uyumadığını bile anlayabiliyoruz gayet net şekilde.

Vay arkadaş Konu sahibinin basireti nasıl bağlanmış

Hesap gelince parayı veya kartı uzatıp "3 pide 3 ayranı şuradan alın" demek zor olmasa gerek. Hesap neden ödeniyor ben onu anlamadım. Hele oda kısmı tam facia. Resepsiyona "2 yetişkin bir çocuk yer ayırtmıştık" diyecekti. Bir yetişkin için oda olmadığını öğrenince de, "hanımefendiye yakınlardaki otellerle ilgili yardımcı olur musunuz" deyip geçecekti.

Bence yalana hiç gerek yok biz ailecek gideceğiz inşallah birlikte başka zaman gideriz diyip geçmeliydi

Bence kaldıkları misafirhanede boşalan oda erkekler içindir o yüzden eşi oraya geçmiştir. Öğretmenevlerinde paylaşımlı odalar olabiliyor, onun gibidir belki.

Bence kaldıkları misafirhanede boşalan oda erkekler içindir o yüzden eşi oraya geçmiştir. Öğretmenevlerinde paylaşımlı odalar olabiliyor, onun gibidir belki.
Öyle olsa bile en başta eşinin siz odaya çıkın ben başka otelde yer bulurum demesi çok saçma. Ne munasebet yani.

Hayir oda bosalinca kiza niye git obur odaya denmemis onu hic anlamadim ben
Daha resepsiyonda oda yok denince kızın oralı olmaması, ne yapsam acaba dönsem mi ya da burada başka otel var mı ucuz yollu diye sormaması konu sahibinin kocasından bir beklentisi olduğunu gösteriyor ki zaten adam da direkt tamam siz odaya çıkın ben başka otele giderim demiş. Yetmemiş kız gezdirilmis.
Çalışabilecek kadar aklı olan bir kadının bir otelde yer olmayınca oralı olmayıp beklemesi mümkün değil bence.

Eşinin odasi tek kisilik mi odaydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…