Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

Bence direk siz ona yazın yakıt, konaklama yemek artık ne harcandıysa hesap edip bölün sana düşen pay bu havale yaparsın bana diyin
Ben bu aşamaya gelmezdim hadi basiretim bağlandı olan oldu mutlaka sonrasında hesabımı yapar talep ederdim

misafirhane olduğu için oda olarak erkek yanı tek kişilik boşalmıştır diye düşündüm ben. ondan ayrı odalarda kalmışlardır.

ben de sizin misafirhaneye gelsem demesi çok saçma bence. ordan ben kızdan işkillenirdim açıkcası. hadi hemen kendine yer baksa telefondan falan neyse. dese ki bir daha geri dönmeye uğraşmayayım. yer bulursam ben de o kenti gezmiş olayım falan dese neyse. ya kız çok uyanık, ya bir art niyeti var.

Son düzenleme:
İsterse çift kişilik olsun bana ne yani. Kuyruğuma bir kadın takıldı geldi, kalacak yer yok diye eşimi başka otele göndermeyi kabul etmem. Kız gitsin.
Yaninda uyumama sebebi icin bunu dedim. Yatak müsait olsa niye bir daha yukarı çıksın da o sülüğün yellenmesini dinleyerek uyusun?

Yaninda uyumama sebebi icin bunu dedim. Yatak müsait olsa niye bir daha yukarı çıksın da o sülüğün yellenmesini dinleyerek uyusun?
Belki kocası demiştir ayıp olur sen çık artık odana diye. Kim bilir? Şu absurtlukte her şeyi bekleyebilirim.

Ben bu duruma karşıyım çünkü yolda kaza yapsa Allah korusun esiniz bu hanimefendi sizden tazminat ister o tip bunlar kesinlikle paranizi isteyin boyle belescilik olmaz vermezsede paranizi lutfen herkese anlatin bilsinler...

İyilikten Maraz doğar..
belki de bu yaz hiç tatile çıkamamış, ailenizle bir kaç günlük kaçamak yapmak istemişken nasıl hayır diyemedeniz anlamıyorum. En basiti kızım arkada uyuyacak yatak gibi yer yok yani deseydiniz. Ya da şakayla ciddi arası indi bindi ücreti alırız bedavaya gelmek yok deseniz, belki de vazgeçerdi gelmekten.

Evet eşi de sinir oldu mu olmadı mı önemli bir ip ucu.
Sinir olan adam siz odaya çıkın ben başka otel bakayım kendime demez ki. Sinir olan adam resepsiyona hanimefendiye yakınlardaki oteller için yardımcı olur musunuz der, kadına da yer bulamazsan otobuslere bak da dön der alır ailesini çıkar odasına.
Sinir olan adam daha en başta bu kız arkadaşım musait değilmiş dediğinde o zaman seni en yakın otogara bırakalım da ortada kalma oralarda der.

Şimdi konu sahibine sinir olmuş gibi numara da yapabilir. Ama erkeklerin sinir olunca öyle pek susacagini sanmam ya. Ya da benim eşim susmadigi için öyle sanıyorum.

Galiba kurum misafirhanesinde kalmışlar. Oralarda odalar aile odası değilse genelde paylaşımlıdir. Yani erkek yanı boşsa koca o odaya geçmiştir.
Orada oda çıkmasa konu sahibinin eşi başka bir otele gidecekti. Yani eşiyle ayrı kalmaları paylaşımlı oda yüzünden değil.

Sinirden gülmek geldi içimden deli mi ne. Gamsizlik güzel iş

İnsanlara o rahatlığı veren sizsiniz. Kendi kendinizi yemek yerine açık ve net olsaydınız şu an hayalet konumunda olmaz, tatilin tadını çıkartırdınız.

Basiretiniz bağlanmış sanırım ben sana olsam otelde yer yok denilince ee sende kendine kalcak yer bulcan artik baska care yok der kocamla odama cikardim.Bu nedir herseye evet demişsiniz.Sonradan oda boşaltılmış niye siz eşinizle kalmadiniz da o kizla kaldiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…